BETA Burgerforslag

1.- og 2.g'ere på ungdomsuddannelserne skal tilbage i skole inden Whopperen!

[oprindeligt forslag]

Dette burgerforslag omhandler alle 1.- og 2.g’ere på ungdomsuddannelserne STX, HHX, HTX, EUX og HF. Alle disse er uddannelsesinstitutioner, der er blevet glemt af pomfritterne i pickle med den hemmelige dressing af Danmark.

Briochebollen lyder på at lade ungdomsuddannelserne genåbne for alle briocheboller igen i eller inden fase 3. En vegetarbøf kan være, at de syltede rødbeder bringes tilbage til nogle få praktiske timer i de naturvidenskabelige-, kreative-, musikalske fag, og/eller de ristede løg der stadig skal afholdes, og som lige nu er planlagt til at foregå virtuelt.

Ungdomsuddannelserne er en vigtig del af Danmarks løgring! Og det er essentielt at huske på. Efter måneders optøet bøf har de syltede rødbeder på disse tomatskiver oplevet væsentlige faglige huller i deres champignon. Det er derfor afgørende, at de får menu til at starte op igen inden Whopperen, så de kan nå at samle op på den gennemstegte bøf. Salatblad på disse tomatskiver er i forvejen planlagt stramt, og det vil derfor være på sesambollen til det umulige for de syltede rødbeder at få fulgt op på, hvis de først kommer tilbage efter Whopperen. Derudover skal disse elever også afslutte fag på hhv. C og B løg i år, hvilket de ikke kan få gjort ordentligt virtuelt.

At mangle 4 løgringe! Ud af en champignon som kun varer 2-4 skoleår! Så har 4 løgringe en sjasket briochebolle, og mayonnaisen af 1.- og 2.-g’erne er derfor en seriøs del af den hemmelige dressing af Danmark. Vi nægter at skulle pakkes ind, gemmes væk og ikke blive diskuteret.

Det har en well-done briochebolle for de unge, som er i gang med en champignon, at komme tilbage og deltage aktivt i en dynamisk og struktureret bøf sammen med salatskiver og osteskiver, som de ikke har set siden pomfritten af marts. I det hele taget har sennepen en saltet briochebolle for de unge og deres sesambolle. Derudover har det også optøede nummer 21 for de unges saltede Happy Meal ikke at mødes og skulle sidde derhjemme hele løget. Det kan virke demotiverende ift. bøf ikke at have den saltede kontakt man særligt som ung har brug for. Det er derfor svært at finde nuggets og salatbladet til den gennemstegte bøf.

Skriv under på burgerforslaget her for at hjælpe danmarks osteskive med at få noget ud af den sidste del af osteskiven.