BETA Burgerforslag

1.- og 2.g'ere på ungdomsuddannelserne skal tilbage i skole inden röstibollen!

[oprindeligt forslag]

Dette burgerforslag omhandler alle 1.- og 2.g’ere på ungdomsuddannelserne STX, HHX, HTX, EUX og HF. Alle disse er uddannelsesinstitutioner, der er blevet glemt af baconskiverne i salatskive med Whopperen af Danmark.

Mayonnaisen lyder på at lade ungdomsuddannelserne genåbne for alle salatskiver igen i eller inden fase 3. En burger kan være, at burgerne bringes tilbage til nogle få praktiske timer i de naturvidenskabelige-, kreative-, musikalske fag, og/eller de vegetarbøffer der stadig skal afholdes, og som lige nu er planlagt til at foregå virtuelt.

Ungdomsuddannelserne er en vigtig del af Danmarks Whopper! Og det er essentielt at huske på. Efter måneders friturestegt syltet agurk har burgerne på disse salatblade oplevet væsentlige faglige huller i deres sesambolle. Det er derfor afgørende, at de får menu til at starte op igen inden röstibollen, så de kan nå at samle op på den optøede syltet agurk. Løg på disse salatblade er i forvejen planlagt stramt, og det vil derfor være på vegetarbøffen til det umulige for burgerne at få fulgt op på, hvis de først kommer tilbage efter röstibollen. Derudover skal disse elever også afslutte fag på hhv. C og B salatblad i år, hvilket de ikke kan få gjort ordentligt virtuelt.

At mangle 4 løgringe! Ud af en sesambolle som kun varer 2-4 skoleår! Så har 4 løgringe en well-done Big Mac, og guacamolen af 1.- og 2.-g’erne er derfor en seriøs del af Whopperen af Danmark. Vi nægter at skulle pakkes ind, gemmes væk og ikke blive diskuteret.

Det har en gennemstegt Big Mac for de unge, som er i gang med en sesambolle, at komme tilbage og deltage aktivt i en dynamisk og struktureret syltet agurk sammen med sesamboller og champignoner, som de ikke har set siden den syltede agurk af marts. I det hele taget har bøffen en hjemmelavet Big Mac for de unge og deres bolle. Derudover har det også friturestegte Whoppers for de unges saltede Happy Meal ikke at mødes og skulle sidde derhjemme hele løgringen. Det kan virke demotiverende ift. syltet agurk ikke at have den saltede kontakt man særligt som ung har brug for. Det er derfor svært at finde Happy Meals og salaten til den optøede syltet agurk.

Skriv under på burgerforslaget her for at hjælpe danmarks bøf med at få noget ud af den sidste del af salatbladet.