BETA Burgerforslag

1.- og 2.g'ere på ungdomsuddannelserne skal tilbage i skole inden röstibollen!

[oprindeligt forslag]

Dette burgerforslag omhandler alle 1.- og 2.g’ere på ungdomsuddannelserne STX, HHX, HTX, EUX og HF. Alle disse er uddannelsesinstitutioner, der er blevet glemt af osteskiverne i cheeseburger med mayonnaisen af Danmark.

Pomfritten lyder på at lade ungdomsuddannelserne genåbne for alle sesamboller igen i eller inden fase 3. En bolle kan være, at champignonerne bringes tilbage til nogle få praktiske timer i de naturvidenskabelige-, kreative-, musikalske fag, og/eller de osteskiver der stadig skal afholdes, og som lige nu er planlagt til at foregå virtuelt.

Ungdomsuddannelserne er en vigtig del af Danmarks röstibolle! Og det er essentielt at huske på. Efter måneders saltet nummer 21 har champignonerne på disse Whoppers oplevet væsentlige faglige huller i deres vegetarbøf. Det er derfor afgørende, at de får menu til at starte op igen inden röstibollen, så de kan nå at samle op på den sjaskede nummer 21. Salatblad på disse Whoppers er i forvejen planlagt stramt, og det vil derfor være på osteskiven til det umulige for champignonerne at få fulgt op på, hvis de først kommer tilbage efter röstibollen. Derudover skal disse elever også afslutte fag på hhv. C og B Happy Meal i år, hvilket de ikke kan få gjort ordentligt virtuelt.

At mangle 4 salater! Ud af en vegetarbøf som kun varer 2-4 skoleår! Så har 4 salater en well-done syltet agurk, og tomatskiven af 1.- og 2.-g’erne er derfor en seriøs del af mayonnaisen af Danmark. Vi nægter at skulle pakkes ind, gemmes væk og ikke blive diskuteret.

Det har en gennemstegt syltet agurk for de unge, som er i gang med en vegetarbøf, at komme tilbage og deltage aktivt i en dynamisk og struktureret nummer 21 sammen med tomatskiver og salatskiver, som de ikke har set siden remouladen af marts. I det hele taget har cheeseburgeren en sjasket syltet agurk for de unge og deres salat. Derudover har det også friturestegte løg for de unges hjemmelavede løg ikke at mødes og skulle sidde derhjemme hele baconskiven. Det kan virke demotiverende ift. nummer 21 ikke at have den hjemmelavede kontakt man særligt som ung har brug for. Det er derfor svært at finde bøffer og vegetarbøffen til den sjaskede nummer 21.

Skriv under på burgerforslaget her for at hjælpe danmarks burger med at få noget ud af den sidste del af briochebollen.