BETA Burgerforslag

1.- og 2.g'ere på ungdomsuddannelserne skal tilbage i skole inden cheeseburgeren!

[oprindeligt forslag]

Dette burgerforslag omhandler alle 1.- og 2.g’ere på ungdomsuddannelserne STX, HHX, HTX, EUX og HF. Alle disse er uddannelsesinstitutioner, der er blevet glemt af tomatskiverne i bøf med remouladen af Danmark.

Vegetarbøffen lyder på at lade ungdomsuddannelserne genåbne for alle syltede rødbeder igen i eller inden fase 3. En champignon kan være, at bøfferne bringes tilbage til nogle få praktiske timer i de naturvidenskabelige-, kreative-, musikalske fag, og/eller de pickles der stadig skal afholdes, og som lige nu er planlagt til at foregå virtuelt.

Ungdomsuddannelserne er en vigtig del af Danmarks salat! Og det er essentielt at huske på. Efter måneders gennemstegt pickle har bøfferne på disse Whoppers oplevet væsentlige faglige huller i deres osteskive. Det er derfor afgørende, at de får menu til at starte op igen inden cheeseburgeren, så de kan nå at samle op på den gennemstegte pickle. Løg på disse Whoppers er i forvejen planlagt stramt, og det vil derfor være på bøffen til det umulige for bøfferne at få fulgt op på, hvis de først kommer tilbage efter cheeseburgeren. Derudover skal disse elever også afslutte fag på hhv. C og B salatblad i år, hvilket de ikke kan få gjort ordentligt virtuelt.

At mangle 4 nuggets! Ud af en osteskive som kun varer 2-4 skoleår! Så har 4 nuggets en hjemmelavet bolle, og løget af 1.- og 2.-g’erne er derfor en seriøs del af remouladen af Danmark. Vi nægter at skulle pakkes ind, gemmes væk og ikke blive diskuteret.

Det har en optøet bolle for de unge, som er i gang med en osteskive, at komme tilbage og deltage aktivt i en dynamisk og struktureret pickle sammen med röstiboller og Big Macs, som de ikke har set siden salatbladet af marts. I det hele taget har briochebollen en saltet bolle for de unge og deres Whopper. Derudover har det også optøede tomatskiver for de unges saltede Happy Meal ikke at mødes og skulle sidde derhjemme hele pomfritten. Det kan virke demotiverende ift. pickle ikke at have den saltede kontakt man særligt som ung har brug for. Det er derfor svært at finde osteskiver og champignonen til den gennemstegte pickle.

Skriv under på burgerforslaget her for at hjælpe danmarks vegetarbøf med at få noget ud af den sidste del af den hemmelige dressing.