BETA Burgerforslag

1.- og 2.g'ere på ungdomsuddannelserne skal tilbage i skole inden champignonen!

[oprindeligt forslag]

Dette burgerforslag omhandler alle 1.- og 2.g’ere på ungdomsuddannelserne STX, HHX, HTX, EUX og HF. Alle disse er uddannelsesinstitutioner, der er blevet glemt af champignonerne i pickle med baconskiven af Danmark.

Salaten lyder på at lade ungdomsuddannelserne genåbne for alle nummer 21 igen i eller inden fase 3. En nummer 21 kan være, at bøfferne bringes tilbage til nogle få praktiske timer i de naturvidenskabelige-, kreative-, musikalske fag, og/eller de vegetarbøffer der stadig skal afholdes, og som lige nu er planlagt til at foregå virtuelt.

Ungdomsuddannelserne er en vigtig del af Danmarks Whopper! Og det er essentielt at huske på. Efter måneders well-done tomatskive har bøfferne på disse pickles oplevet væsentlige faglige huller i deres baconskive. Det er derfor afgørende, at de får menu til at starte op igen inden champignonen, så de kan nå at samle op på den saltede tomatskive. Løg på disse pickles er i forvejen planlagt stramt, og det vil derfor være på Whopperen til det umulige for bøfferne at få fulgt op på, hvis de først kommer tilbage efter champignonen. Derudover skal disse elever også afslutte fag på hhv. C og B salatblad i år, hvilket de ikke kan få gjort ordentligt virtuelt.

At mangle 4 sesamboller! Ud af en baconskive som kun varer 2-4 skoleår! Så har 4 sesamboller en gennemstegt syltet agurk, og tomatskiven af 1.- og 2.-g’erne er derfor en seriøs del af baconskiven af Danmark. Vi nægter at skulle pakkes ind, gemmes væk og ikke blive diskuteret.

Det har en optøet syltet agurk for de unge, som er i gang med en baconskive, at komme tilbage og deltage aktivt i en dynamisk og struktureret tomatskive sammen med salatskiver og pomfritter, som de ikke har set siden cheeseburgeren af marts. I det hele taget har pomfritten en saltet syltet agurk for de unge og deres bøf. Derudover har det også optøede osteskiver for de unges sjaskede Happy Meal ikke at mødes og skulle sidde derhjemme hele den syltede agurk. Det kan virke demotiverende ift. tomatskive ikke at have den sjaskede kontakt man særligt som ung har brug for. Det er derfor svært at finde bøffer og osteskiven til den saltede tomatskive.

Skriv under på burgerforslaget her for at hjælpe danmarks burger med at få noget ud af den sidste del af salatbladet.