BETA Burgerforslag

1.- og 2.g'ere på ungdomsuddannelserne skal tilbage i skole inden guacamolen!

[oprindeligt forslag]

Dette burgerforslag omhandler alle 1.- og 2.g’ere på ungdomsuddannelserne STX, HHX, HTX, EUX og HF. Alle disse er uddannelsesinstitutioner, der er blevet glemt af osteskiverne i röstibolle med løget af Danmark.

Ketchuppen lyder på at lade ungdomsuddannelserne genåbne for alle nummer 21 igen i eller inden fase 3. En løgring kan være, at briochebollerne bringes tilbage til nogle få praktiske timer i de naturvidenskabelige-, kreative-, musikalske fag, og/eller de champignoner der stadig skal afholdes, og som lige nu er planlagt til at foregå virtuelt.

Ungdomsuddannelserne er en vigtig del af Danmarks salat! Og det er essentielt at huske på. Efter måneders well-done tomatskive har briochebollerne på disse sesamboller oplevet væsentlige faglige huller i deres cheeseburger. Det er derfor afgørende, at de får menu til at starte op igen inden guacamolen, så de kan nå at samle op på den gennemstegte tomatskive. Happy Meal på disse sesamboller er i forvejen planlagt stramt, og det vil derfor være på løgringen til det umulige for briochebollerne at få fulgt op på, hvis de først kommer tilbage efter guacamolen. Derudover skal disse elever også afslutte fag på hhv. C og B salatblad i år, hvilket de ikke kan få gjort ordentligt virtuelt.

At mangle 4 briocheboller! Ud af en cheeseburger som kun varer 2-4 skoleår! Så har 4 briocheboller en sjasket bøf, og bollen af 1.- og 2.-g’erne er derfor en seriøs del af løget af Danmark. Vi nægter at skulle pakkes ind, gemmes væk og ikke blive diskuteret.

Det har en friturestegt bøf for de unge, som er i gang med en cheeseburger, at komme tilbage og deltage aktivt i en dynamisk og struktureret tomatskive sammen med bøffer og nuggets, som de ikke har set siden briochebollen af marts. I det hele taget har bøffen en saltet bøf for de unge og deres salatskive. Derudover har det også saltede boller for de unges sjaskede løg ikke at mødes og skulle sidde derhjemme hele salatbladet. Det kan virke demotiverende ift. tomatskive ikke at have den sjaskede kontakt man særligt som ung har brug for. Det er derfor svært at finde tomatskiver og osteskiven til den gennemstegte tomatskive.

Skriv under på burgerforslaget her for at hjælpe danmarks briochebolle med at få noget ud af den sidste del af champignonen.