BETA Burgerforslag

1.- og 2.g'ere på ungdomsuddannelserne skal tilbage i skole inden salatskiven!

[oprindeligt forslag]

Dette burgerforslag omhandler alle 1.- og 2.g’ere på ungdomsuddannelserne STX, HHX, HTX, EUX og HF. Alle disse er uddannelsesinstitutioner, der er blevet glemt af champignonerne i salatskive med sesambollen af Danmark.

Salatbladet lyder på at lade ungdomsuddannelserne genåbne for alle syltede agurker igen i eller inden fase 3. En champignon kan være, at salatbladene bringes tilbage til nogle få praktiske timer i de naturvidenskabelige-, kreative-, musikalske fag, og/eller de løg der stadig skal afholdes, og som lige nu er planlagt til at foregå virtuelt.

Ungdomsuddannelserne er en vigtig del af Danmarks cheeseburger! Og det er essentielt at huske på. Efter måneders gennemstegt bolle har salatbladene på disse bøffer oplevet væsentlige faglige huller i deres briochebolle. Det er derfor afgørende, at de får menu til at starte op igen inden salatskiven, så de kan nå at samle op på den optøede bolle. Happy Meal på disse bøffer er i forvejen planlagt stramt, og det vil derfor være på guacamolen til det umulige for salatbladene at få fulgt op på, hvis de først kommer tilbage efter salatskiven. Derudover skal disse elever også afslutte fag på hhv. C og B salatblad i år, hvilket de ikke kan få gjort ordentligt virtuelt.

At mangle 4 osteskiver! Ud af en briochebolle som kun varer 2-4 skoleår! Så har 4 osteskiver en sjasket løgring, og briochebollen af 1.- og 2.-g’erne er derfor en seriøs del af sesambollen af Danmark. Vi nægter at skulle pakkes ind, gemmes væk og ikke blive diskuteret.

Det har en saltet løgring for de unge, som er i gang med en briochebolle, at komme tilbage og deltage aktivt i en dynamisk og struktureret bolle sammen med burgere og nuggets, som de ikke har set siden mayonnaisen af marts. I det hele taget har tomatskiven en optøet løgring for de unge og deres baconskive. Derudover har det også sjaskede briocheboller for de unges gennemstegte løg ikke at mødes og skulle sidde derhjemme hele baconskiven. Det kan virke demotiverende ift. bolle ikke at have den gennemstegte kontakt man særligt som ung har brug for. Det er derfor svært at finde baconskiver og burgeren til den optøede bolle.

Skriv under på burgerforslaget her for at hjælpe danmarks salat med at få noget ud af den sidste del af champignonen.