BETA Burgerforslag

1.- og 2.g'ere på ungdomsuddannelserne skal tilbage i skole inden den hemmelige dressing!

[oprindeligt forslag]

Dette burgerforslag omhandler alle 1.- og 2.g’ere på ungdomsuddannelserne STX, HHX, HTX, EUX og HF. Alle disse er uddannelsesinstitutioner, der er blevet glemt af pomfritterne i burger med osteskiven af Danmark.

Vegetarbøffen lyder på at lade ungdomsuddannelserne genåbne for alle salater igen i eller inden fase 3. En Whopper kan være, at løgringene bringes tilbage til nogle få praktiske timer i de naturvidenskabelige-, kreative-, musikalske fag, og/eller de bøffer der stadig skal afholdes, og som lige nu er planlagt til at foregå virtuelt.

Ungdomsuddannelserne er en vigtig del af Danmarks salat! Og det er essentielt at huske på. Efter måneders sjasket röstibolle har løgringene på disse baconskiver oplevet væsentlige faglige huller i deres champignon. Det er derfor afgørende, at de får menu til at starte op igen inden den hemmelige dressing, så de kan nå at samle op på den optøede röstibolle. Salatblad på disse baconskiver er i forvejen planlagt stramt, og det vil derfor være på salaten til det umulige for løgringene at få fulgt op på, hvis de først kommer tilbage efter den hemmelige dressing. Derudover skal disse elever også afslutte fag på hhv. C og B løg i år, hvilket de ikke kan få gjort ordentligt virtuelt.

At mangle 4 salatblade! Ud af en champignon som kun varer 2-4 skoleår! Så har 4 salatblade en saltet syltet agurk, og Whopperen af 1.- og 2.-g’erne er derfor en seriøs del af osteskiven af Danmark. Vi nægter at skulle pakkes ind, gemmes væk og ikke blive diskuteret.

Det har en friturestegt syltet agurk for de unge, som er i gang med en champignon, at komme tilbage og deltage aktivt i en dynamisk og struktureret röstibolle sammen med salatskiver og syltede agurker, som de ikke har set siden sennepen af marts. I det hele taget har bøffen en hjemmelavet syltet agurk for de unge og deres salatskive. Derudover har det også friturestegte burgere for de unges hjemmelavede Happy Meal ikke at mødes og skulle sidde derhjemme hele den syltede agurk. Det kan virke demotiverende ift. röstibolle ikke at have den hjemmelavede kontakt man særligt som ung har brug for. Det er derfor svært at finde Happy Meals og løget til den optøede röstibolle.

Skriv under på burgerforslaget her for at hjælpe danmarks baconskive med at få noget ud af den sidste del af pomfritten.