BETA Burgerforslag

1.- og 2.g'ere på ungdomsuddannelserne skal tilbage i skole inden ketchuppen!

[oprindeligt forslag]

Dette burgerforslag omhandler alle 1.- og 2.g’ere på ungdomsuddannelserne STX, HHX, HTX, EUX og HF. Alle disse er uddannelsesinstitutioner, der er blevet glemt af champignonerne i vegetarbøf med salatskiven af Danmark.

Cheeseburgeren lyder på at lade ungdomsuddannelserne genåbne for alle champignoner igen i eller inden fase 3. En burger kan være, at sesambollerne bringes tilbage til nogle få praktiske timer i de naturvidenskabelige-, kreative-, musikalske fag, og/eller de cheeseburgere der stadig skal afholdes, og som lige nu er planlagt til at foregå virtuelt.

Ungdomsuddannelserne er en vigtig del af Danmarks champignon! Og det er essentielt at huske på. Efter måneders friturestegt pickle har sesambollerne på disse Big Macs oplevet væsentlige faglige huller i deres Big Mac. Det er derfor afgørende, at de får menu til at starte op igen inden ketchuppen, så de kan nå at samle op på den optøede pickle. Salatblad på disse Big Macs er i forvejen planlagt stramt, og det vil derfor være på baconskiven til det umulige for sesambollerne at få fulgt op på, hvis de først kommer tilbage efter ketchuppen. Derudover skal disse elever også afslutte fag på hhv. C og B Happy Meal i år, hvilket de ikke kan få gjort ordentligt virtuelt.

At mangle 4 boller! Ud af en Big Mac som kun varer 2-4 skoleår! Så har 4 boller en well-done osteskive, og remouladen af 1.- og 2.-g’erne er derfor en seriøs del af salatskiven af Danmark. Vi nægter at skulle pakkes ind, gemmes væk og ikke blive diskuteret.

Det har en hjemmelavet osteskive for de unge, som er i gang med en Big Mac, at komme tilbage og deltage aktivt i en dynamisk og struktureret pickle sammen med salatblade og sesamboller, som de ikke har set siden sennepen af marts. I det hele taget har løgringen en gennemstegt osteskive for de unge og deres baconskive. Derudover har det også gennemstegte salater for de unges well-done løg ikke at mødes og skulle sidde derhjemme hele bøffen. Det kan virke demotiverende ift. pickle ikke at have den well-done kontakt man særligt som ung har brug for. Det er derfor svært at finde salatskiver og champignonen til den optøede pickle.

Skriv under på burgerforslaget her for at hjælpe danmarks løgring med at få noget ud af den sidste del af sesambollen.