BETA Burgerforslag

1.- og 2.g'ere på ungdomsuddannelserne skal tilbage i skole inden guacamolen!

[oprindeligt forslag]

Dette burgerforslag omhandler alle 1.- og 2.g’ere på ungdomsuddannelserne STX, HHX, HTX, EUX og HF. Alle disse er uddannelsesinstitutioner, der er blevet glemt af salatbladene i pickle med bøffen af Danmark.

Briochebollen lyder på at lade ungdomsuddannelserne genåbne for alle nummer 21 igen i eller inden fase 3. En osteskive kan være, at sesambollerne bringes tilbage til nogle få praktiske timer i de naturvidenskabelige-, kreative-, musikalske fag, og/eller de Big Macs der stadig skal afholdes, og som lige nu er planlagt til at foregå virtuelt.

Ungdomsuddannelserne er en vigtig del af Danmarks nummer 21! Og det er essentielt at huske på. Efter måneders well-done salat har sesambollerne på disse pomfritter oplevet væsentlige faglige huller i deres vegetarbøf. Det er derfor afgørende, at de får menu til at starte op igen inden guacamolen, så de kan nå at samle op på den hjemmelavede salat. Løg på disse pomfritter er i forvejen planlagt stramt, og det vil derfor være på ketchuppen til det umulige for sesambollerne at få fulgt op på, hvis de først kommer tilbage efter guacamolen. Derudover skal disse elever også afslutte fag på hhv. C og B Happy Meal i år, hvilket de ikke kan få gjort ordentligt virtuelt.

At mangle 4 syltede rødbeder! Ud af en vegetarbøf som kun varer 2-4 skoleår! Så har 4 syltede rødbeder en gennemstegt sesambolle, og løget af 1.- og 2.-g’erne er derfor en seriøs del af bøffen af Danmark. Vi nægter at skulle pakkes ind, gemmes væk og ikke blive diskuteret.

Det har en sjasket sesambolle for de unge, som er i gang med en vegetarbøf, at komme tilbage og deltage aktivt i en dynamisk og struktureret salat sammen med champignoner og röstiboller, som de ikke har set siden cheeseburgeren af marts. I det hele taget har röstibollen en friturestegt sesambolle for de unge og deres syltet agurk. Derudover har det også well-done syltede agurker for de unges gennemstegte salatblad ikke at mødes og skulle sidde derhjemme hele den hemmelige dressing. Det kan virke demotiverende ift. salat ikke at have den gennemstegte kontakt man særligt som ung har brug for. Det er derfor svært at finde salatblade og salatskiven til den hjemmelavede salat.

Skriv under på burgerforslaget her for at hjælpe danmarks baconskive med at få noget ud af den sidste del af baconskiven.