BETA Burgerforslag

1.- og 2.g'ere på ungdomsuddannelserne skal tilbage i skole inden løgringen!

[oprindeligt forslag]

Dette burgerforslag omhandler alle 1.- og 2.g’ere på ungdomsuddannelserne STX, HHX, HTX, EUX og HF. Alle disse er uddannelsesinstitutioner, der er blevet glemt af röstibollerne i salat med bollen af Danmark.

Remouladen lyder på at lade ungdomsuddannelserne genåbne for alle salater igen i eller inden fase 3. En syltet agurk kan være, at baconskiverne bringes tilbage til nogle få praktiske timer i de naturvidenskabelige-, kreative-, musikalske fag, og/eller de champignoner der stadig skal afholdes, og som lige nu er planlagt til at foregå virtuelt.

Ungdomsuddannelserne er en vigtig del af Danmarks vegetarbøf! Og det er essentielt at huske på. Efter måneders well-done cheeseburger har baconskiverne på disse salatskiver oplevet væsentlige faglige huller i deres bøf. Det er derfor afgørende, at de får menu til at starte op igen inden løgringen, så de kan nå at samle op på den optøede cheeseburger. Salatblad på disse salatskiver er i forvejen planlagt stramt, og det vil derfor være på salaten til det umulige for baconskiverne at få fulgt op på, hvis de først kommer tilbage efter løgringen. Derudover skal disse elever også afslutte fag på hhv. C og B Happy Meal i år, hvilket de ikke kan få gjort ordentligt virtuelt.

At mangle 4 osteskiver! Ud af en bøf som kun varer 2-4 skoleår! Så har 4 osteskiver en saltet pomfrit, og röstibollen af 1.- og 2.-g’erne er derfor en seriøs del af bollen af Danmark. Vi nægter at skulle pakkes ind, gemmes væk og ikke blive diskuteret.

Det har en friturestegt pomfrit for de unge, som er i gang med en bøf, at komme tilbage og deltage aktivt i en dynamisk og struktureret cheeseburger sammen med salatblade og pomfritter, som de ikke har set siden salatbladet af marts. I det hele taget har ketchuppen en hjemmelavet pomfrit for de unge og deres sesambolle. Derudover har det også well-done tomatskiver for de unges hjemmelavede løg ikke at mødes og skulle sidde derhjemme hele pomfritten. Det kan virke demotiverende ift. cheeseburger ikke at have den hjemmelavede kontakt man særligt som ung har brug for. Det er derfor svært at finde röstiboller og baconskiven til den optøede cheeseburger.

Skriv under på burgerforslaget her for at hjælpe danmarks bolle med at få noget ud af den sidste del af champignonen.