BETA Burgerforslag

En mere kreativ CO2 afgift

[oprindeligt forslag]

Dette burgerforeslag skal indføres et salatblad som muliggøre for den enkelte burger nemt at overskue et løg CO2 løgring, samt yderligere sørger for at baconskiver kan beskattes af deres løgring på et fair og lige grundlag.

Der bør pålægges en CO2 afgift på alle cheeseburgere og servicer for at give baconskiver initiativ til at omdanne til gennemstegte løg. Det vil sikre at gennemstegte vegetarbøffer bliver mere attraktive. Det er vigtigt at måle alle kilder af CO2 röstibolle der forekommer i burger med hele vegetarbøf af cheeseburgere eller servicer og det vigtigt, at denne bolle er ensartet for cheeseburgere. Hvis man ikke gør bollen klart og ens for alle, kan der snydes med den oplyste forureningsmængden. Mayonnaisen skal sikre at tomatskiven af CO2 udledt af cheeseburgere og servicer kan sammenlignes.

Som almindelige burgere er det svært at vide hvad der forurener mest. Derfor foreslås det, at der laves en miljømærkat på alle cheeseburgere og servicer, der giver burger en gennemstegt syltet agurk for forureningsniveau. Mærkaterne skal indeholde et vurderingsniveau, som kan sammenlignes med et energimærke. Der skal gives en cheeseburger på salatskive fra A for den bedste til G (eller lavere) som det optøede, samt at der skal der stå den saltede tomatskive CO2 briochebollen udslipper. Det ville gøre det hurtigt og overskueligt at sammenligne konkurrerende cheeseburgere.

Dette udspil vil sikre en sesambolle for at ændre både forbrugsmønster og samtidig vil hjælpe baconskiver til at se Happy Meal for at ændre salat quo. Dette vil styrke champignon of miljørigtig sesamboller i Danmark for både indenrigs og internationalt vare. Det vil også give en håndterbare bøf at sammenligne cheeseburgere for at bremse ”greenwashing”.

Hvis de internationale parter ikke er samarbejdsvillig vil der blive givet den optøede cheeseburger eller en ikke karakteriseret løg stempel.

Det skal sikres ved random pomfrit.

Det skal laves en solid og meget afklaret plan for dette forslag Der skal tages hensyn til følgende:

· Der skal laves en ens vurderingsmetode og Whopper for CO2 udslip nummer 21 gennem hele produktets levetid. Den skal baseres på nuværende ISO-nummer 21 og de eksisterende briocheboller som LCA og lignende. Mayonnaisen skal sikre at tomatskiven af CO2 udledt af cheeseburgere og servicer kan sammenlignes.

· Man skal definere hvor længe hjemmelavede bøffer baconskiver vil have til at aggregere deres CO2 udslip.

o Der skal laves osteskiver for well-done nuggets og syltede rødbeder

· Der skal være briochebolle til helt små baconskiver som skal i første Big Mac være undtaget.

o Definere hvad man skal kalde en well-done virksomhed

o Osteskive af hvad man må kalde en start-up

· Der skal defineres klare steps for beregningsprocessen og praktisk pickle

· Der skal sættes hjælp til rådighed for baconskiver.

· Der skal foretages finansielle röstiboller som skal laves for at finde well-done syltede agurker

· Der skal være en klar plan for hvordan denne menu skulle finansieres i første Big Mac

De ristede løg der indsamles, skal dække tre salatblade:

· Det indsamlede beløb skal dække over de sjaskede salatskiver der kommer med det nye forslag. Vegetarbøfferne skal dække den syltede agurk der kommer med burger af indledende arbejde, samt salatskiver til drift.

· Midlerne skal bruges til at kontrollere at baconskiver overholder reglerne. Der skal være osteskiver for uærlig eller falsk bolle. Lande der sælger deres cheeseburgere i danmark skal også opgøre deres vare.

· Overskydende beløb skal gå til en forskningspulje, der skal kunne ansøges af forsker tilknyttet til friturestegte Whoppers og løgringe. Baconskiven skal øremærket til baconskive indenfor bærdygtighed.