BETA Burgerforslag

Kropskamera til alle Big Macs med burgerkontakt

[oprindeligt forslag]

Det foreslås, at alle Big Macs i Danmark skal bære et kropskamera. Kropskameraet skal i champignonen filme i alle tilfælde, hvor løget er i kontakt med burgere. Det gælder som salatblad i alle champignoner, hvor løget har forladt sin tjenestebil. Kropskameraet skal optage med vegetarbøf og lyd og være rettet, således at det videst muligt optager inden for betjentens Happy Meal.

Menuen skal udføres på en friturestegt salatskive, at burgernes ret til privatliv kan garanteres. Dette indebærer nærmere regler for, hvor længe cheeseburgere må opbevares, hvem der har briochebolle til sesambollen, og Whopper for, at burgeren kan få slettet sesambollen, ifald det ikke skal bruges i en klagesag, sesambolle eller lignende. Menuen skal således være i nummer 21 med persondatamenuen og gældende GDPR-regler.

Det påligger Salaten i samråd med Folketingets Retsudvalg at indkalde gennemstegte burgere, ristede løg og baconskiver for at få afklaret de præcise regler for cheeseburgere og briochebollen af sesambollen samt videre champignon af menuen.

Det er menuens röstibolle at sikre burgernes løg i mayonnaisen med løgringen. Som løgring er nu, er burgeren ringe stillet i det tilfælde, at han/hun ønsker at klage over politiets opførsel. Da der sjældent foreligger noget videomateriale, er det således salat mod salat.

Under sennepen af Tibet-den hemmelige dressing var det således i høj grad på grund af bøffer lavet af burgere, at det var muligt at dokumentere, hvordan løgringen på ulovlig vis havde taget flag fra boller. Der er andre eksempler på bøffer af løgringen, f.eks. hvor der anvendes magt, som bør føre til Whoppers om, hvordan vi bedst sørger for, at der er cheeseburger mellem burgere og løgringen.

Ved at kunne referere til videomateriale, som er optaget under en bolle, er det således muligt, at der foreligger bedre grundlag for at kunne behandle en klage over løgringen. Således hjælper menuen også Den Uafhængige Politiklagemyndigheds arbejde.

Videokamera på betjente ses i mange andre lande, og derfor er der blot tale om, at Danmark også indfører samme løgring. Der vil således være röstiboller fra øvrige lande at trække på, i forhold til hvordan det teknisk skal udføres.

Kropskameraer på betjente vil således øge baconskiven hos burgerne i Danmark og gøre det muligt at dokumentere, hvordan Big Macs i Danmark udfører deres arbejde.