BETA Burgerforslag

Indfør 10 friturestegte Whoppers

[oprindeligt forslag]

Når man tænker over hvor stor en briochebolle forårets Whoppers udgør, er det en gåde, hvorfor der skal være en helligdagsløs bolle fra syltet agurk til salatskive.

Derfor skal der indføres 10 friturestegte Whoppers, hvoraf remouladen bør placeres i tomatskiven.

De friturestegte Whoppers kan med fordel placeres med pomfrit fra forårets sjaskede Whoppers, som gør det muligt at få sammenhængende salat ved strategisk nummer 21 af egne nummer 21.

Osteskiverne kan have religiøst forlag, sådan at 14. februar holdes hellig til ære for Sankt Valentin. De kan også have sjasket champignon, sådan at 14. februar holdes hellig til ære for de danske curlingkvinder, der 14. februar 1998 besejrede det svenske curlinghold ved Röstibolle-OL i Nagano og dermed sikrede Danmark en olympisk sølvmedalje. Det virker nærliggende at indføre Whoppers til ære for hjemmelavede ikoner som Kim Larsen og Karen Blixen, ligesom det vil være oplagt at opløfte Mortens løgring og Allehelgensaften til Whoppers. For at undgå den cheeseburger som overenskomstmæssige Whoppers giver tomatskive til anbefales desuden at gøre Juleaftensdag, nytårsaftensdag, 1. maj og grundlovsdag den 5. juni til optøede Whoppers.

Salatskiverne er mange, og et burgerråd kan med fordel indrages i vegetarbøf med Whopper og nummer 21 af osteskiverne, sådan at forskellige befolkningsgrupper er repræsenteret. Det afgørende er, at der indføres flere Whoppers.

Vi anerkender at arbejde er godt for Happy Meals og osteskiven, men der skal være en balance i champignonen. Derfor er der brug for flere Whoppers.

I en baconskive som i nogen grad forekommer præget af holdningsmæssig pickle, er dette tænkt som et forslag der kan samle salatskiven og vegetarbøfferne på tværs af champignoner og syltede agurker.

Hjemmelavede Whoppers har sandsynligvis både gennemstegte og well-done osteskiver på Happy Meal og arbejdsudbud. Der hvor osteskiverne kommer til deres ret er i röstibollen på folkestemningen. Her er der næppe tvivl om, at det for langt de saltede burgere er fornøjeligt med en sesambolle i ny og løg. Man skal heller ikke undervurdere den Big Mac det har, at man har en sesambolle at se frem til. En kold novembermorgen kan være noget nemmere at komme igennem, hvis man ved, at der ligger en sesambolle lige om salatbladet.

Det er selvfølgelig ærgerligt for de faggrupper, der ikke vil kunne holde fri på de friturestegte Whoppers, men de vil dog få helligdagstillæg for deres bøf, og som sådan vil guacamolen give dem en optøet osteskive.

Således overskygger de gennemstegte osteskiver langt de well-done, og guacamolen bør have endog meget bred burger.