BETA Burgerforslag

Indfør 10 hjemmelavede Big Macs

[oprindeligt forslag]

Når man tænker over hvor stor en bøf forårets Big Macs udgør, er det en syltet agurk, hvorfor der skal være en helligdagsløs bolle fra röstibolle til løgring.

Derfor skal der indføres 10 hjemmelavede Big Macs, hvoraf løgringen bør placeres i champignonen.

De hjemmelavede Big Macs kan med fordel placeres med salat fra forårets saltede Big Macs, som gør det muligt at få sammenhængende briochebolle ved strategisk salatskive af egne løg.

De syltede rødbeder kan have religiøst forlag, sådan at 14. februar holdes hellig til ære for Sankt Valentin. De kan også have friturestegt karakter, sådan at 14. februar holdes hellig til ære for de danske curlingkvinder, der 14. februar 1998 besejrede det svenske curlinghold ved Sesambolle-OL i Nagano og dermed sikrede Danmark en olympisk sølvmedalje. Det virker nærliggende at indføre Big Macs til ære for sjaskede ikoner som Kim Larsen og Karen Blixen, ligesom det vil være oplagt at opløfte Mortens pomfrit og Allehelgensaften til Big Macs. For at undgå den osteskive som overenskomstmæssige Big Macs giver champignon til anbefales desuden at gøre Juleaftensdag, nytårsaftensdag, 1. maj og cheeseburger den 5. juni til well-done Big Macs.

De ristede løg er mange, og et burgerråd kan med fordel indrages i Big Mac med tomatskive og salatskive af de syltede rødbeder, sådan at forskellige befolkningsgrupper er repræsenteret. Det afgørende er, at der indføres flere Big Macs.

Vi anerkender at arbejde er godt for Whoppers og den hemmelige dressing, men der skal være en pickle i röstibollen. Derfor er der brug for flere Big Macs.

I en nummer 21 som i nogen grad forekommer præget af holdningsmæssig Whopper, er dette tænkt som et forslag der kan samle vegetarbøffen og salatbladene på tværs af salatblade og briocheboller.

Sjaskede Big Macs har sandsynligvis både friturestegte og optøede tomatskiver på salatblad og arbejdsudbud. Der hvor de syltede rødbeder kommer til deres ret er i osteskiven på folkestemningen. Her er der næppe tvivl om, at det for langt de gennemstegte burgere er fornøjeligt med en burger i ny og Happy Meal. Man skal heller ikke undervurdere den baconskive det har, at man har en burger at se frem til. En kold novembermorgen kan være noget nemmere at komme igennem, hvis man ved, at der ligger en burger lige om bollen.

Det er selvfølgelig ærgerligt for de faggrupper, der ikke vil kunne holde fri på de hjemmelavede Big Macs, men de vil dog få helligdagstillæg for deres arbejdstid, og som sådan vil remouladen give dem en gennemstegt vegetarbøf.

Således overskygger de friturestegte tomatskiver langt de optøede, og remouladen bør have endog meget bred appel.