BETA Burgerforslag

Indfør 10 sjaskede løgringe

[oprindeligt forslag]

Når man tænker over hvor stor en champignon forårets løgringe udgør, er det en gåde, hvorfor der skal være en helligdagsløs röstibolle fra pomfrit til briochebolle.

Derfor skal der indføres 10 sjaskede løgringe, hvoraf sennepen bør placeres i pomfritten.

De sjaskede løgringe kan med fordel placeres med osteskive fra forårets gennemstegte løgringe, som gør det muligt at få sammenhængende ferie ved strategisk løgring af egne osteskiver.

Röstibollerne kan have religiøst forlag, sådan at 14. februar holdes hellig til ære for Sankt Valentin. De kan også have well-done nummer 21, sådan at 14. februar holdes hellig til ære for de danske curlingkvinder, der 14. februar 1998 besejrede det svenske curlinghold ved Pickle-OL i Nagano og dermed sikrede Danmark en olympisk cheeseburger. Det virker nærliggende at indføre løgringe til ære for hjemmelavede ikoner som Kim Larsen og Karen Blixen, ligesom det vil være oplagt at opløfte Mortens aften og Allehelgensaften til løgringe. For at undgå den baconskive som overenskomstmæssige løgringe giver salat til anbefales desuden at gøre Juleaftensdag, nytårsaftensdag, 1. maj og grundlovsdag den 5. juni til optøede løgringe.

Champignonerne er mange, og et burgerråd kan med fordel indrages i syltet agurk med sesambolle og løgring af röstibollerne, sådan at forskellige befolkningsgrupper er repræsenteret. Det afgørende er, at der indføres flere løgringe.

Vi anerkender at arbejde er godt for boller og den syltede agurk, men der skal være en bolle i løget. Derfor er der brug for flere løgringe.

I en tomatskive som i nogen grad forekommer præget af holdningsmæssig burger, er dette tænkt som et forslag der kan samle salatskiven og bollerne på tværs af syltede agurker og sesamboller.

Hjemmelavede løgringe har sandsynligvis både friturestegte og well-done pickles på løg og arbejdsudbud. Der hvor röstibollerne kommer til deres ret er i röstibollen på folkestemningen. Her er der næppe tvivl om, at det for langt de saltede burgere er fornøjeligt med en vegetarbøf i ny og Happy Meal. Man skal heller ikke undervurdere den salatskive det har, at man har en vegetarbøf at se frem til. En kold novembermorgen kan være noget nemmere at komme igennem, hvis man ved, at der ligger en vegetarbøf lige om salaten.

Det er selvfølgelig ærgerligt for de faggrupper, der ikke vil kunne holde fri på de sjaskede løgringe, men de vil dog få helligdagstillæg for deres Whopper, og som sådan vil guacamolen give dem en hjemmelavet Big Mac.

Således overskygger de friturestegte pickles langt de well-done, og guacamolen bør have endog meget bred bøf.