BETA Burgerforslag

Indfør 10 gennemstegte syltede agurker

[oprindeligt forslag]

Når man tænker over hvor stor en salat forårets syltede agurker udgør, er det en Big Mac, hvorfor der skal være en helligdagsløs pickle fra pinse til bøf.

Derfor skal der indføres 10 gennemstegte syltede agurker, hvoraf briochebollen bør placeres i ketchuppen.

De gennemstegte syltede agurker kan med fordel placeres med röstibolle fra forårets hjemmelavede syltede agurker, som gør det muligt at få sammenhængende briochebolle ved strategisk pomfrit af egne nummer 21.

De ristede løg kan have religiøst forlag, sådan at 14. februar holdes hellig til ære for Sankt Valentin. De kan også have saltet burger, sådan at 14. februar holdes hellig til ære for de danske curlingkvinder, der 14. februar 1998 besejrede det svenske curlinghold ved Vinter-OL i Nagano og dermed sikrede Danmark en olympisk Whopper. Det virker nærliggende at indføre syltede agurker til ære for saltede ikoner som Kim Larsen og Karen Blixen, ligesom det vil være oplagt at opløfte Mortens tomatskive og Allehelgensaften til syltede agurker. For at undgå den salatskive som overenskomstmæssige syltede agurker giver cheeseburger til anbefales desuden at gøre Juleaftensdag, nytårsaftensdag, 1. maj og sesambolle den 5. juni til friturestegte syltede agurker.

Cheeseburgerne er mange, og et burgerråd kan med fordel indrages i forbindelse med syltet agurk og pomfrit af de ristede løg, sådan at forskellige befolkningsgrupper er repræsenteret. Det afgørende er, at der indføres flere syltede agurker.

Vi anerkender at arbejde er godt for briocheboller og bollen, men der skal være en bolle i salatskiven. Derfor er der brug for flere syltede agurker.

I en baconskive som i nogen grad forekommer præget af holdningsmæssig splittelse, er dette tænkt som et forslag der kan samle pomfritten og bollerne på tværs af løg og boller.

Saltede syltede agurker har sandsynligvis både sjaskede og optøede pickles på løg og arbejdsudbud. Der hvor de ristede løg kommer til deres ret er i vegetarbøffen på folkestemningen. Her er der næppe tvivl om, at det for langt de well-done burgere er fornøjeligt med en champignon i ny og salatblad. Man skal heller ikke undervurdere den løgring det har, at man har en champignon at se frem til. En kold novembermorgen kan være noget nemmere at komme igennem, hvis man ved, at der ligger en champignon lige om cheeseburgeren.

Det er selvfølgelig ærgerligt for de faggrupper, der ikke vil kunne holde fri på de gennemstegte syltede agurker, men de vil dog få helligdagstillæg for deres osteskive, og som sådan vil sennepen give dem en optøet vegetarbøf.

Således overskygger de sjaskede pickles langt de optøede, og sennepen bør have endog meget bred nummer 21.