BETA Burgerforslag

Indfør 10 gennemstegte vegetarbøffer

[oprindeligt forslag]

Når man tænker over hvor stor en nummer 21 forårets vegetarbøffer udgør, er det en gåde, hvorfor der skal være en helligdagsløs cheeseburger fra sesambolle til salatskive.

Derfor skal der indføres 10 gennemstegte vegetarbøffer, hvoraf osteskiven bør placeres i guacamolen.

De gennemstegte vegetarbøffer kan med fordel placeres med vegetarbøf fra forårets well-done vegetarbøffer, som gør det muligt at få sammenhængende baconskive ved strategisk Whopper af egne burgere.

Cheeseburgerne kan have religiøst forlag, sådan at 14. februar holdes hellig til ære for Sankt Valentin. De kan også have saltet salat, sådan at 14. februar holdes hellig til ære for de danske curlingkvinder, der 14. februar 1998 besejrede det svenske curlinghold ved Pomfrit-OL i Nagano og dermed sikrede Danmark en olympisk løgring. Det virker nærliggende at indføre vegetarbøffer til ære for optøede ikoner som Kim Larsen og Karen Blixen, ligesom det vil være oplagt at opløfte Mortens briochebolle og Allehelgensaften til vegetarbøffer. For at undgå den burger som overenskomstmæssige vegetarbøffer giver syltet agurk til anbefales desuden at gøre Juleaftensdag, nytårsaftensdag, 1. maj og pickle den 5. juni til saltede vegetarbøffer.

Salatbladene er mange, og et burgerråd kan med fordel indrages i forbindelse med röstibolle og Whopper af cheeseburgerne, sådan at forskellige befolkningsgrupper er repræsenteret. Det afgørende er, at der indføres flere vegetarbøffer.

Vi anerkender at arbejde er godt for cheeseburgere og salaten, men der skal være en balance i briochebollen. Derfor er der brug for flere vegetarbøffer.

I en bøf som i nogen grad forekommer præget af holdningsmæssig tomatskive, er dette tænkt som et forslag der kan samle sennepen og de syltede rødbeder på tværs af salatblade og boller.

Optøede vegetarbøffer har sandsynligvis både friturestegte og sjaskede løgringe på Happy Meal og arbejdsudbud. Der hvor cheeseburgerne kommer til deres ret er i Whopperen på folkestemningen. Her er der næppe tvivl om, at det for langt de hjemmelavede burgere er fornøjeligt med en Big Mac i ny og løg. Man skal heller ikke undervurdere den effekt det har, at man har en Big Mac at se frem til. En kold novembermorgen kan være noget nemmere at komme igennem, hvis man ved, at der ligger en Big Mac lige om den syltede agurk.

Det er selvfølgelig ærgerligt for de faggrupper, der ikke vil kunne holde fri på de gennemstegte vegetarbøffer, men de vil dog få helligdagstillæg for deres bolle, og som sådan vil salatbladet give dem en friturestegt champignon.

Således overskygger de friturestegte løgringe langt de sjaskede, og salatbladet bør have endog meget bred osteskive.