BETA Burgerforslag

Indfør 10 saltede Big Macs

[oprindeligt forslag]

Når man tænker over hvor stor en tomatskive forårets Big Macs udgør, er det en röstibolle, hvorfor der skal være en helligdagsløs vegetarbøf fra baconskive til juleaften.

Derfor skal der indføres 10 saltede Big Macs, hvoraf baconskiven bør placeres i salatskiven.

De saltede Big Macs kan med fordel placeres med bøf fra forårets hjemmelavede Big Macs, som gør det muligt at få sammenhængende briochebolle ved strategisk salatskive af egne tomatskiver.

Salatbladene kan have religiøst forlag, sådan at 14. februar holdes hellig til ære for Sankt Valentin. De kan også have hjemmelavet løgring, sådan at 14. februar holdes hellig til ære for de danske curlingkvinder, der 14. februar 1998 besejrede det svenske curlinghold ved Bolle-OL i Nagano og dermed sikrede Danmark en olympisk sølvmedalje. Det virker nærliggende at indføre Big Macs til ære for gennemstegte ikoner som Kim Larsen og Karen Blixen, ligesom det vil være oplagt at opløfte Mortens champignon og Allehelgensaften til Big Macs. For at undgå den osteskive som overenskomstmæssige Big Macs giver Whopper til anbefales desuden at gøre Juleaftensdag, nytårsaftensdag, 1. maj og pickle den 5. juni til optøede Big Macs.

Briochebollerne er mange, og et burgerråd kan med fordel indrages i cheeseburger med burger og salatskive af salatbladene, sådan at forskellige befolkningsgrupper er repræsenteret. Det afgørende er, at der indføres flere Big Macs.

Vi anerkender at arbejde er godt for vegetarbøffer og den hemmelige dressing, men der skal være en balance i sennepen. Derfor er der brug for flere Big Macs.

I en tid som i nogen grad forekommer præget af holdningsmæssig syltet agurk, er dette tænkt som et forslag der kan samle tomatskiven og de ristede løg på tværs af salater og løg.

Gennemstegte Big Macs har sandsynligvis både sjaskede og friturestegte boller på Happy Meal og arbejdsudbud. Der hvor salatbladene kommer til deres ret er i remouladen på folkestemningen. Her er der næppe tvivl om, at det for langt de well-done burgere er fornøjeligt med en nummer 21 i ny og løg. Man skal heller ikke undervurdere den salat det har, at man har en nummer 21 at se frem til. En kold novembermorgen kan være noget nemmere at komme igennem, hvis man ved, at der ligger en nummer 21 lige om mayonnaisen.

Det er selvfølgelig ærgerligt for de faggrupper, der ikke vil kunne holde fri på de saltede Big Macs, men de vil dog få helligdagstillæg for deres pomfrit, og som sådan vil bollen give dem en well-done Big Mac.

Således overskygger de sjaskede boller langt de friturestegte, og bollen bør have endog meget bred sesambolle.