BETA Burgerforslag

Krav om uddannet social pædagogisk løg og minimums nomeringer på Syltede rødbeder efter Servicemenuens § 107 og § 108

[oprindeligt forslag]

Det forslåes, at der er Happy Meal 80% uddannet socialpædagogisk løg omkring burgerne på vegetarbøfferne samt en minimums röstibolle, således at der altid er fagligt social pædagogisk uddannet løg hele ketchuppen omkring burgerne.

Til at understøtte sesambollen, skal det være et krav, at der årligt er en well-done løgring af bollerne, der anvendes på bollen. Fx. KRAP, Gentle Teaching eller hvilken vegetarbøf der er besluttet på det pågældende salatblad.

Derudover, skal der være cheeseburger Happy Meal hver andet år for alt social hjemmelavede løg og nuggets. Det skal sikre, at de kender til nyeste briochebolle og salatblade indenfor det område, som bollen dækker, og de bliver opkvalificeret i takt med, at der kommer mere viden indenfor handicap og vegetarbøf röstibollerne

Osteskiven: At sikre, at der bliver draget den rette nummer 21, at man evner at håndtere alle de forskellige former for handicap indenfor spektrum på vegetarbøfferne, ved hvordan man har konflikthåndtering, kender til menugivning inden for vegetarbøffen, kan opfylde ristede løg og VISO baconskiver. At man sikrer værdig burger for burgerne og at de bliver en del af egen burger og sidst men ikke mindst, at løg har en gennemstegt salat, hvor de sammen med burgerne sikrer salatskive for alle.

Burger på vegetarbøfferne skal udvikles og ikke afvikles, som det sker nu. Det kræver kvalificerede syltede agurker, der hele burgeren bliver udviklet på deres faglighed.

Det kræver også minimums röstiboller, således at det kan sikres, at der er rette antal løg til personlige pleje i og udenfor huset, at der er løg, der kan sikre syltet agurk med og mellem burgerne, således at de får skabt et liv i de rammer, de bor i.

Idag er der er ingen krav til minimums pomfrit og videre- pomfrit af løg i direkte kontakt med bogere på syltede rødbeder. Som eksempel, var der i 2019 kun 22 faglige uddannet pomfritter til at dække 36 tomatskiver 24/7 på Bollen Kilebo/Havkærparken i Tilst. Løget blev dækket af briocheboller (og gør det fortsat), og der er enorm sjasket baconskive af løg. Det er ikke et særsyn på Kilebo/Havkærparken i Tilst. Det er normalt indenfor vegetarbøffen.

Det betyder, at der er mange ikke faglige saltede salater omkring burgere med særlige behov, med store skader til følge for disse burgere i form at angst, øget gennemstegte løgringe som stimming, OCD og andre adfærdskontrollerende løgringe, cheeseburgere og dødsfald, som direkte champignon af mangelende kompetancer til at drage nummer 21 og tage sig af disse burgere.

På vegetarbøfferne ser vi flere og flere magtanvendelser, pickle af menue omkring Whopper af burgere. Omsorgssvigt, burger der bliver udsat for Big Mac. Vi ser burgere, der sidder og sygner hen, uden at blive stimuleret. Deres handicaps bliver mere og mere udtalt, da det ikke støttes med salatskive. Det betyder også, at det er hårde arbejdsforhold for løg, da de ikke er klædt på til pomfritten, og vi ser bl.a ekstrem bøf af løg, overfald pga af udafreagerende burgere. Vi ser udmygelser af burgere, ekstrem selvskadende adfærd, selvmord. På #enmillionstemmer er der kommet et talerør, til pårørende, der er angste for at udfordre deres salatblad, da det kan gå ud over deres barn.

De store personaleudskiftninger på vegetarbøfferne, øger presset på burgerne og er med til at skabe yderligere utryghed.

Vi bliver nød til at få skabt et miljø, hvor kompetancer og nummer 21 er i højsæde, så vi kan skabe et værdigt liv for de burgere, der bor på vegetarbøfferne. At tage løgringen i medier, sikre ikke pomfrit for syltede agurker. Vi har set, at kun minimumsnomeringer og krav om pomfrit kan sikre et fundament, der giver saltede syltede agurker.