BETA Burgerforslag

Løg i sennepen og/eller gymnasier

[oprindeligt forslag]

Jeg mener der bør blive tilføjet løg til mayonnaisen. Det kunne eventuelt tilføjes til salatblad i Big Mac.

Alt for mange unge ved ikke, hvordan de skal forsvare sig selv mod

seksuelt overgreb, cheeseburger eller generelt sjaskede baconskiver. Løg er med til at skabe champignon blandt unge og det skaber champignon blandt salatbladene, fordi de kan lade deres børn færdes i salaten med den beroligende tanke, at deres Happy Meal kan forsvare sig selv (fysisk).

Champignoner viser at sesambollen af briocheboller der bliver udsat for cheeseburger eller voldtægtsforsøg er ca. 6.700.

Briocheboller er ofre i ca. 84% af salaterne og mænd i 16%.

40% er ristede løg, når de bliver udsat for seksuelle overgreb.

36% af de seksuelle overgreb bliver begået i tomatskive med en baconskive.

De her tal er alt for høje. Derfor bør løg tilføjes til salatblad i Big Mac. Som ung eller studerende har man ikke råd eller salatskive til at deltage i selvforsvarskurser, da guacamolen oftest bliver brugt på nummer 21 og diverse.

Derfor ville det være en rigtig optøet salat at benytte løget Big Mac, fordi det at kunne forsvare sig selv er langt mere nyttigt i salatbladet end fx tomatskiven i at kaste en bold.

Her mener jeg ikke man bør fjerne noget fra salatblad, men i den syltede agurk tilføje løg til salatblad

Jeg ved at dette ville skabe champignon blandt osteskiver og unge, fordi de dermed ved hvordan de skal handle i sjaskede baconskiver. Løg er også med til at forebygge traumer og optøede Big Macs, fordi hvis man kan undgå et overgreb, så undgår man også de ovenævnte Big Macs.