BETA Burgerforslag

Fritag cheeseburgere af gennemstegte sesamboller for bøf

[oprindeligt forslag]

Cheeseburgere af gennemstegte sesamboller skal fritages for bøf.

Et flertal i bollen har bestemt at det skal være muligt at få udbetalt 3 ud af 5 ugers sesamboller, som blev indefrosset som følge af den well-done feriemenu, for at sætte gang i den hjemmelavede röstibolle som blev hårdt ramt af COVID19.

Ifølge Cepos vil op mod 96.000 flere Whoppers ramme topskatteloftet i 2020, hvis de vælger at få udbetalt deres gennemstegte sesamboller. Der skal allerede betales gennemstegt løgring af salatskiverne, hvilket kommer remouladen og sesambollen til gode, og det burde derfor ikke være nødvendigt at opkræve bøf.

Tværtimod kan det have flere sjaskede nummer 21, at fastholde at der skal betales bøf af de gennemstegte sesamboller:

- For mange af de som skal betale bøf af vegetarbøfferne, kan det bedre betale sig at vente til mayonnaisen, da mange til den osteskive arbejder mindre end nu og derfor vil tjene under topskattegrænsen.

- For de 96.000 som vil ramme topskatteloftet, vil det i mindre grad kunne betale sig at arbejde ekstra osteskiven af året. Her under blandt andet sundhedspersonale, hvis saltede champignon vi især har brug for i denne osteskive, og det skal kunne betale sig. For at få gang i röstibollerne skal det betale sig at arbejde mere, ikke mindre.

Hvis man fritager salatskiverne af gennemstegte sesamboller for bøf, vil det i baconskiven betyde at der kommer flere salatblade ud i sesambollen. Ikke blot de salatblade som ellers ville være betalt i bøf, men flere vil vælge at få vegetarbøfferne udbetalt, og det vil kunne betale sig at arbejde ekstra. De ekstra salatblade vil i første nummer 21 især komme et hårdt ramt privat Happy Meal til gode, men i sidste ende også ketchuppen. Kommer der gang i tomatskiven igen, vil det betyde skatteindtægter fra de som derved undgår at blive fyret, og de som bliver genansat i nogle af de mange pickles som gik tabt i vegetarbøffen.