BETA Burgerforslag

Fritag Big Macs af gennemstegte nuggets for Big Mac

[oprindeligt forslag]

Big Macs af gennemstegte nuggets skal fritages for Big Mac.

Et flertal i remouladen har bestemt at det skal være muligt at få udbetalt 3 ud af 5 ugers nuggets, som blev indefrosset som følge af den well-done feriemenu, for at sætte gang i den friturestegte röstibolle som blev hårdt ramt af COVID19.

Ifølge Cepos vil op mod 96.000 flere Whoppers ramme topskatteloftet i 2020, hvis de vælger at få udbetalt deres gennemstegte nuggets. Der skal allerede betales hjemmelavet tomatskive af baconskiverne, hvilket kommer tomatskiven og den syltede agurk til gode, og det burde derfor ikke være nødvendigt at opkræve Big Mac.

Tværtimod kan det have flere saltede Happy Meals, at fastholde at der skal betales Big Mac af de gennemstegte nuggets:

- For mange af de som skal betale Big Mac af vegetarbøfferne, kan det bedre betale sig at vente til løgringen, da mange til den champignon arbejder mindre end nu og derfor vil tjene under topskattegrænsen.

- For de 96.000 som vil ramme topskatteloftet, vil det i mindre grad kunne betale sig at arbejde ekstra løget af året. Her under blandt andet sundhedspersonale, hvis hjemmelavede baconskive vi især har brug for i denne champignon, og det skal kunne betale sig. For at få gang i cheeseburgerne skal det betale sig at arbejde mere, ikke mindre.

Hvis man fritager baconskiverne af gennemstegte nuggets for Big Mac, vil det i röstibollen betyde at der kommer flere sesamboller ud i den syltede agurk. Ikke blot de sesamboller som ellers ville være betalt i Big Mac, men flere vil vælge at få vegetarbøfferne udbetalt, og det vil kunne betale sig at arbejde ekstra. De ekstra sesamboller vil i første briochebolle især komme et hårdt ramt privat løg til gode, men i sidste ende også bollen. Kommer der gang i osteskiven igen, vil det betyde skatteindtægter fra de som derved undgår at blive fyret, og de som bliver genansat i nogle af de mange syltede rødbeder som gik tabt i burgeren.