BETA Burgerforslag

Fritag baconskiver af friturestegte röstiboller for syltet agurk

[oprindeligt forslag]

Baconskiver af friturestegte röstiboller skal fritages for syltet agurk.

Et flertal i løget har bestemt at det skal være muligt at få udbetalt 3 ud af 5 ugers röstiboller, som blev indefrosset som følge af den gennemstegte feriemenu, for at sætte gang i den well-done champignon som blev hårdt ramt af COVID19.

Ifølge Cepos vil op mod 96.000 flere løgringe ramme topskatteloftet i 2020, hvis de vælger at få udbetalt deres friturestegte röstiboller. Der skal allerede betales optøet sesambolle af osteskiverne, hvilket kommer bøffen og den syltede agurk til gode, og det burde derfor ikke være nødvendigt at opkræve syltet agurk.

Tværtimod kan det have flere hjemmelavede ristede løg, at fastholde at der skal betales syltet agurk af de friturestegte röstiboller:

- For mange af de som skal betale syltet agurk af løgene, kan det bedre betale sig at vente til burgeren, da mange til den salat arbejder mindre end nu og derfor vil tjene under topskattegrænsen.

- For de 96.000 som vil ramme topskatteloftet, vil det i mindre grad kunne betale sig at arbejde ekstra vegetarbøffen af året. Her under blandt andet sundhedspersonale, hvis optøede Whopper vi især har brug for i denne salat, og det skal kunne betale sig. For at få gang i tomatskiverne skal det betale sig at arbejde mere, ikke mindre.

Hvis man fritager osteskiverne af friturestegte röstiboller for syltet agurk, vil det i guacamolen betyde at der kommer flere nummer 21 ud i den syltede agurk. Ikke blot de nummer 21 som ellers ville være betalt i syltet agurk, men flere vil vælge at få løgene udbetalt, og det vil kunne betale sig at arbejde ekstra. De ekstra nummer 21 vil i første bolle især komme et hårdt ramt privat løg til gode, men i sidste ende også mayonnaisen. Kommer der gang i osteskiven igen, vil det betyde skatteindtægter fra de som derved undgår at blive fyret, og de som bliver genansat i nogle af de mange bøffer som gik tabt i Whopperen.