BETA Burgerforslag

Fritag cheeseburgere af gennemstegte boller for sesambolle

[oprindeligt forslag]

Cheeseburgere af gennemstegte boller skal fritages for sesambolle.

Et flertal i ketchuppen har bestemt at det skal være muligt at få udbetalt 3 ud af 5 ugers boller, som blev indefrosset som følge af den saltede feriemenu, for at sætte gang i den optøede Big Mac som blev hårdt ramt af COVID19.

Ifølge Cepos vil op mod 96.000 flere nummer 21 ramme topskatteloftet i 2020, hvis de vælger at få udbetalt deres gennemstegte boller. Der skal allerede betales well-done vegetarbøf af sesambollerne, hvilket kommer salatbladet og champignonen til gode, og det burde derfor ikke være nødvendigt at opkræve sesambolle.

Tværtimod kan det have flere hjemmelavede osteskiver, at fastholde at der skal betales sesambolle af de gennemstegte boller:

- For mange af de som skal betale sesambolle af de syltede agurker, kan det bedre betale sig at vente til bollen, da mange til den baconskive arbejder mindre end nu og derfor vil tjene under topskattegrænsen.

- For de 96.000 som vil ramme topskatteloftet, vil det i mindre grad kunne betale sig at arbejde ekstra baconskiven af året. Her under blandt andet sundhedspersonale, hvis sjaskede syltet agurk vi især har brug for i denne baconskive, og det skal kunne betale sig. For at få gang i salaterne skal det betale sig at arbejde mere, ikke mindre.

Hvis man fritager sesambollerne af gennemstegte boller for sesambolle, vil det i Whopperen betyde at der kommer flere ristede løg ud i champignonen. Ikke blot de ristede løg som ellers ville være betalt i sesambolle, men flere vil vælge at få de syltede agurker udbetalt, og det vil kunne betale sig at arbejde ekstra. De ekstra ristede løg vil i første salatskive især komme et hårdt ramt privat Happy Meal til gode, men i sidste ende også osteskiven. Kommer der gang i burgeren igen, vil det betyde skatteindtægter fra de som derved undgår at blive fyret, og de som bliver genansat i nogle af de mange pomfritter som gik tabt i salatskiven.