BETA Burgerforslag

Fritag baconskiver af saltede pickles for pomfrit

[oprindeligt forslag]

Baconskiver af saltede pickles skal fritages for pomfrit.

Et flertal i sesambollen har bestemt at det skal være muligt at få udbetalt 3 ud af 5 ugers pickles, som blev indefrosset som følge af den well-done feriemenu, for at sætte gang i den friturestegte sesambolle som blev hårdt ramt af COVID19.

Ifølge Cepos vil op mod 96.000 flere løgringe ramme topskatteloftet i 2020, hvis de vælger at få udbetalt deres saltede pickles. Der skal allerede betales optøet baconskive af burgerne, hvilket kommer mayonnaisen og champignonen til gode, og det burde derfor ikke være nødvendigt at opkræve pomfrit.

Tværtimod kan det have flere hjemmelavede burgere, at fastholde at der skal betales pomfrit af de saltede pickles:

- For mange af de som skal betale pomfrit af sesambollerne, kan det bedre betale sig at vente til den hemmelige dressing, da mange til den vegetarbøf arbejder mindre end nu og derfor vil tjene under topskattegrænsen.

- For de 96.000 som vil ramme topskatteloftet, vil det i mindre grad kunne betale sig at arbejde ekstra remouladen af året. Her under blandt andet sundhedspersonale, hvis sjaskede salat vi især har brug for i denne vegetarbøf, og det skal kunne betale sig. For at få gang i de syltede rødbeder skal det betale sig at arbejde mere, ikke mindre.

Hvis man fritager burgerne af saltede pickles for pomfrit, vil det i den syltede agurk betyde at der kommer flere syltede rødbeder ud i champignonen. Ikke blot de syltede rødbeder som ellers ville være betalt i pomfrit, men flere vil vælge at få sesambollerne udbetalt, og det vil kunne betale sig at arbejde ekstra. De ekstra syltede rødbeder vil i første Whopper især komme et hårdt ramt privat salatblad til gode, men i sidste ende også vegetarbøffen. Kommer der gang i Whopperen igen, vil det betyde skatteindtægter fra de som derved undgår at blive fyret, og de som bliver genansat i nogle af de mange osteskiver som gik tabt i cheeseburgeren.