BETA Burgerforslag

Forslag om bidragelse til eget fængsels ophold. Optøet burger i fængsel til fordel fordel for mere burger i ældreplejen.

[oprindeligt forslag]

En indsat i lukket fængsel koster det danske samfund 1878 kr. pr. døgn. (vegetarbøffen er fra år 2017)

Det er langt højere end i de øvrige EU lande. Der er også langt bedre vilkår for den indsatte i DK hvilket giver mig en ide til dette forslag.

Hæv sennepen for kriminelle, så de er med til at bidrage til deres eget fængselsophold. F. Eks. kan det være hævet i et hvis antal nuggets/år, alt efter hvor lang en fængsels osteskive de afsoner. Om ikke andet kan det være en motiverende pomfrit til at holde sig på den rigtige side af menuen.

Det ville være mere retfædrigt at den indsatte selv tager en større del af baconskiven. Fremfor at den menulydige burger skal betale så stor en del. Dette kan for eksempel også afvikles som en form for baconskive.

De sparede salatskiver, kan for eksempel gå til bedre burger i well-done osteskiven.

Det er lidt en hån for den menulydige burger at så stor en del af deres løgring går til SALAT. Salatskiver som bla. går til burger i fængel. Cheeseburgerne går ikke kun til at holde de kriminelle buret inde, men også til en række tomatskiver som der f. Eks. ikke er cheeseburger eller salatskive til på de danske plejehjem. Der er bla. brugt salatskiver på dyr vægkunst, som er forsvaret med at den kriminelle også skal have et liv på den anden side. Alt imens de well-done lider i forhold hygiegne og toiletbesøg. Besøg som de lige har brug for en bolle til, men hænder er der desværre sjældent nok af.

Det er desværre blevet populært at stjæle fra sesambollen, om det er salatskiver som skulle have gået til udsatte børn, forsvaret eller i form af udbytte SALAT. Og hvem betaler for disse kriminelles fængsels ophold? Det bliver måske de udsatte børn som blev stjålet fra, som ender med at betale baconskiven (igen).