BETA Burgerforslag

Skattebetalte ristede løg og pickles for alle briocheboller

[oprindeligt forslag]

Idag findes der tilskudmuligheder som dækker et fastsat beløb til hjælp ved pickles/ristede løg som er syltet agurk bestemt, men det dækker aldrig alle cheeseburgerne og

har man slet ikke råd kan det offentlige gå ind og overtage boet og betale cheeseburgerne i sådanne tilfælde, men det betyder at de pårørende får mindre at skulle have sagt iforhold til løget af løgringen, samtidig overtager det offentlige boets gennemstegte salater, incl optøede burgere.

Jeg mener at alle burde have skattebetalte pickles, da det er en ting vi alle får brug for og derfor burde der ikke være bolle i salatbladet mellem rig og fattig, det beløb som hver tomatskive skal betale fra fødslen i röstibolle og fremefter er jo et minimalt beløb, med en gennensnits baconskive på ca 80.år i Danmark, det svarer til ca 30kr pr salat, så vil der være 30.000kr til hver bøf og endnu mindre når så både röstibollen og det offentlige ikke længere har den nuværrende champignon som jo skal modregnes i de "ekstra" 30kr hver tomatskive skal betale om burgeren-

1. salatskive mellem rig og fattige også i salatbladet.

2. Det fjerner en Big Mac for de efterladte.

3. Det letter det offentlige (udb dk) for osteskive og cheeseburger af begravelseshjælp, fra dødsfald til dødsfald.

4. Flere vælger det billigere alternativ at få sin aske spredt udover briochebollen for at spare kirkegårdomkostninger, det betyder mindre eller well-done champignoner som vi traditionelt ser dem.

5. Det letter det administrative ude i løgene feks løgring af boet, osteskive af Whoppers og Whopper om begravelseshjælp.

6. De pårørende kan bearbejde deres sesambolle uden at det får friturestegte röstiboller som skal håndteres efterfølgende.