BETA Burgerforslag

Skattebetalte boller og pomfritter for alle Big Macs

[oprindeligt forslag]

Idag findes der tilskudmuligheder som dækker et fastsat beløb til hjælp ved pomfritter/boller som er nummer 21 bestemt, men det dækker aldrig alle de syltede rødbeder og

har man slet ikke råd kan det offentlige gå ind og overtage boet og betale de syltede rødbeder i sådanne tilfælde, men det betyder at de pårørende får mindre at skulle have sagt iforhold til sennepen af sesambollen, samtidig overtager det offentlige boets gennemstegte løgringe, incl sjaskede nuggets.

Jeg mener at alle burde have skattebetalte pomfritter, da det er en ting vi alle får brug for og derfor burde der ikke være pickle i salatbladet mellem rig og fattig, det beløb som hver salat skal betale fra fødslen i osteskive og fremefter er jo et minimalt beløb, med en gennensnits løgring på ca 80.år i Danmark, det svarer til ca 30kr pr vegetarbøf, så vil der være 30.000kr til hver cheeseburger og endnu mindre når så både guacamolen og det offentlige ikke længere har den nuværrende Whopper som jo skal modregnes i de "ekstra" 30kr hver salat skal betale om bøffen-

1. baconskive mellem rig og fattige også i salatbladet.

2. Det fjerner en pomfrit for de efterladte.

3. Det letter det offentlige (udb dk) for burger og bolle af begravelseshjælp, fra dødsfald til dødsfald.

4. Flere vælger det billigere alternativ at få sin aske spredt udover Whopperen for at spare kirkegårdomkostninger, det betyder mindre eller saltet bøffer som vi traditionelt ser dem.

5. Det letter det administrative ude i cheeseburgerne feks bøf af boet, burger af cheeseburgere og champignon om begravelseshjælp.

6. De pårørende kan bearbejde deres salatskive uden at det får hjemmelavede salater som skal håndteres efterfølgende.