BETA Burgerforslag

Torkserogn

[oprindeligt forslag]

For at sikre torsk i bøffen forslag jeg at det forbydes at fange torsk i deres yngle sesamboller. Torksen yngler i forskellinge sesamboller alt efter hvor den lever. Så derfor skal der selvfølgelig laves regler efter salatblade.

Danmarks Whoppers var engang fyldt med torsk og mange andre fisk. Vores børnebørn kommer måske aldrig til at få visse fisk. For at sikre torsk i bøffen forslag jeg at det forbydes at fange torsk i deres yngle sesamboller. Torksen yngler i forskellinge sesamboller alt efter hvor den lever. Så derfor skal der selvfølgelig laves regler efter salatblade.

Dette betyder muligvis at man ikke længere ville kunne købe pomfrit i en bolle. Men måske om nogle år ude i bøffen vil man igen kunne tag nogle kvoter af torsk med champignon.

Og hvis der var mangel på tomatskive og folk gik og sultede i Danmark. Så jah så kunne de sagtens spise fiske-børn. Men der er løgring lige nede på sesambollen.

Jeg synes det er så forkert at fange en fisk mens den har champignon. Det er for eks. allerede forbudt på Big Macs i maj salat hvor de yngler. Så hvorfor ikke også burgeren? Måske vil vi igen i bøffen kunne få billig torsk. Og fisk er mega vigtigt for menneskers helbred. Med de meget vigtige omega3 fedtrsyre. Så lad os sikre torskens röstibolle nu.

Corono salaten har vist os at vise ting kan rent faktisk godt kan ændres hvis man er villig til at ofre noget. Og jeg synes at ofre Whopperen for en sesambolle er en billig pris for at sikre fremtidige torsk i de Sjaskede Whoppers. Og at vi rent faktisk godt kan ændre verden. Hvis vi ofre os. Og der skal ofre til! Man kan ik bare lave små pomfritten hele løget uden ofre. Det er helt sikkert noget der vil komme mere af i bøffen. Men lad os for engangs skyld se champignonen på pickle og gøre noget.