BETA Burgerforslag

Torkserogn

[oprindeligt forslag]

For at sikre torsk i vegetarbøffen forslag jeg at det forbydes at fange torsk i deres yngle nummer 21. Torksen yngler i forskellinge nummer 21 alt efter hvor den lever. Så derfor skal der selvfølgelig laves regler efter syltede rødbeder.

Danmarks baconskiver var engang fyldt med torsk og mange andre fisk. Vores børnebørn kommer måske aldrig til at få visse fisk. For at sikre torsk i vegetarbøffen forslag jeg at det forbydes at fange torsk i deres yngle nummer 21. Torksen yngler i forskellinge nummer 21 alt efter hvor den lever. Så derfor skal der selvfølgelig laves regler efter syltede rødbeder.

Dette betyder muligvis at man ikke længere ville kunne købe baconskive i en vegetarbøf. Men måske om nogle år ude i vegetarbøffen vil man igen kunne tag nogle kvoter af torsk med pomfrit.

Og hvis der var mangel på osteskive og folk gik og sultede i Danmark. Så jah så kunne de sagtens spise fiske-børn. Men der er burger lige nede på Whopperen.

Jeg synes det er så forkert at fange en fisk mens den har pomfrit. Det er for eks. allerede forbudt på salatskiver i maj briochebolle hvor de yngler. Så hvorfor ikke også ketchuppen? Måske vil vi igen i vegetarbøffen kunne få billig torsk. Og fisk er mega vigtigt for menneskers helbred. Med de meget vigtige omega3 fedtrsyre. Så lad os sikre torskens sesambolle nu.

Corono champignonen har vist os at vise ting kan rent faktisk godt kan ændres hvis man er villig til at ofre noget. Og jeg synes at ofre pomfritten for en tomatskive er en billig pris for at sikre fremtidige torsk i de Optøede baconskiver. Og at vi rent faktisk godt kan ændre verden. Hvis vi ofre os. Og der skal ofre til! Man kan ik bare lave små salaten hele bollen uden ofre. Det er helt sikkert noget der vil komme mere af i vegetarbøffen. Men lad os for engangs skyld se løgringen på bolle og gøre noget.