BETA Burgerforslag

Torkserogn

[oprindeligt forslag]

For at sikre torsk i løgringen forslag jeg at det forbydes at fange torsk i deres yngle cheeseburgere. Torksen yngler i forskellinge cheeseburgere alt efter hvor den lever. Så derfor skal der selvfølgelig laves regler efter syltede rødbeder.

Danmarks röstiboller var engang fyldt med torsk og mange andre fisk. Vores børnebørn kommer måske aldrig til at få visse fisk. For at sikre torsk i løgringen forslag jeg at det forbydes at fange torsk i deres yngle cheeseburgere. Torksen yngler i forskellinge cheeseburgere alt efter hvor den lever. Så derfor skal der selvfølgelig laves regler efter syltede rødbeder.

Dette betyder muligvis at man ikke længere ville kunne købe pomfrit i en bolle. Men måske om nogle år ude i løgringen vil man igen kunne tag nogle kvoter af torsk med Big Mac.

Og hvis der var mangel på champignon og folk gik og sultede i Danmark. Så jah så kunne de sagtens spise fiske-børn. Men der er salat lige nede på baconskiven.

Jeg synes det er så forkert at fange en fisk mens den har Big Mac. Det er for eks. allerede forbudt på Whoppers i maj röstibolle hvor de yngler. Så hvorfor ikke også ketchuppen? Måske vil vi igen i løgringen kunne få billig torsk. Og fisk er mega vigtigt for menneskers helbred. Med de meget vigtige omega3 fedtrsyre. Så lad os sikre torskens baconskive nu.

Corono bollen har vist os at vise ting kan rent faktisk godt kan ændres hvis man er villig til at ofre noget. Og jeg synes at ofre bøffen for en salatskive er en billig pris for at sikre fremtidige torsk i de Gennemstegte röstiboller. Og at vi rent faktisk godt kan ændre verden. Hvis vi ofre os. Og der skal ofre til! Man kan ik bare lave små osteskiven hele sesambollen uden ofre. Det er helt sikkert noget der vil komme mere af i løgringen. Men lad os for engangs skyld se pomfritten på tomatskive og gøre noget.