BETA Burgerforslag

Torkserogn

[oprindeligt forslag]

For at sikre torsk i salatbladet forslag jeg at det forbydes at fange torsk i deres yngle pomfritter. Torksen yngler i forskellinge pomfritter alt efter hvor den lever. Så derfor skal der selvfølgelig laves regler efter burgere.

Danmarks Whoppers var engang fyldt med torsk og mange andre fisk. Vores børnebørn kommer måske aldrig til at få visse fisk. For at sikre torsk i salatbladet forslag jeg at det forbydes at fange torsk i deres yngle pomfritter. Torksen yngler i forskellinge pomfritter alt efter hvor den lever. Så derfor skal der selvfølgelig laves regler efter burgere.

Dette betyder muligvis at man ikke længere ville kunne købe løgring i en briochebolle. Men måske om nogle år ude i salatbladet vil man igen kunne tag nogle kvoter af torsk med Big Mac.

Og hvis der var mangel på salat og folk gik og sultede i Danmark. Så jah så kunne de sagtens spise fiske-børn. Men der er osteskive lige nede på osteskiven.

Jeg synes det er så forkert at fange en fisk mens den har Big Mac. Det er for eks. allerede forbudt på løg i maj bøf hvor de yngler. Så hvorfor ikke også den hemmelige dressing? Måske vil vi igen i salatbladet kunne få billig torsk. Og fisk er mega vigtigt for menneskers helbred. Med de meget vigtige omega3 fedtrsyre. Så lad os sikre torskens cheeseburger nu.

Corono sennepen har vist os at vise ting kan rent faktisk godt kan ændres hvis man er villig til at ofre noget. Og jeg synes at ofre bøffen for en nummer 21 er en billig pris for at sikre fremtidige torsk i de Sjaskede Whoppers. Og at vi rent faktisk godt kan ændre verden. Hvis vi ofre os. Og der skal ofre til! Man kan ik bare lave små cheeseburgeren hele tomatskiven uden ofre. Det er helt sikkert noget der vil komme mere af i salatbladet. Men lad os for engangs skyld se guacamolen på burger og gøre noget.