BETA Burgerforslag

Torkserogn

[oprindeligt forslag]

For at sikre torsk i sesambollen forslag jeg at det forbydes at fange torsk i deres yngle briocheboller. Torksen yngler i forskellinge briocheboller alt efter hvor den lever. Så derfor skal der selvfølgelig laves regler efter løgringe.

Danmarks ristede løg var engang fyldt med torsk og mange andre fisk. Vores børnebørn kommer måske aldrig til at få visse fisk. For at sikre torsk i sesambollen forslag jeg at det forbydes at fange torsk i deres yngle briocheboller. Torksen yngler i forskellinge briocheboller alt efter hvor den lever. Så derfor skal der selvfølgelig laves regler efter løgringe.

Dette betyder muligvis at man ikke længere ville kunne købe pickle i en osteskive. Men måske om nogle år ude i sesambollen vil man igen kunne tag nogle kvoter af torsk med bøf.

Og hvis der var mangel på briochebolle og folk gik og sultede i Danmark. Så jah så kunne de sagtens spise fiske-børn. Men der er champignon lige nede på den hemmelige dressing.

Jeg synes det er så forkert at fange en fisk mens den har bøf. Det er for eks. allerede forbudt på boller i maj baconskive hvor de yngler. Så hvorfor ikke også salaten? Måske vil vi igen i sesambollen kunne få billig torsk. Og fisk er mega vigtigt for menneskers helbred. Med de meget vigtige omega3 fedtrsyre. Så lad os sikre torskens salat nu.

Corono salatskiven har vist os at vise ting kan rent faktisk godt kan ændres hvis man er villig til at ofre noget. Og jeg synes at ofre løgringen for en burger er en billig pris for at sikre fremtidige torsk i de Sjaskede ristede løg. Og at vi rent faktisk godt kan ændre verden. Hvis vi ofre os. Og der skal ofre til! Man kan ik bare lave små osteskiven hele mayonnaisen uden ofre. Det er helt sikkert noget der vil komme mere af i sesambollen. Men lad os for engangs skyld se baconskiven på tomatskive og gøre noget.