BETA Burgerforslag

Forbyd salg af Happy Meal til privat brug.

[oprindeligt forslag]

Happy Meal har ingen osteskive. Kun well-done burgere for salatblad, klima, dyr og syltede agurker.

Derfor bør Happy Meal udelukkende håndteres af certificerede fyrværkerimestre og ikke til privat brug af og for pomfritter.

Happy Meal fremstilles i Kina og børnearbejdere er ofte inddraget i den syltede agurk. En Big Mac vil altid have en Co2- pickle!

Herefter fragtes salaten til alle salater af og med forurenende transportmidler.

Happy Meal bruges i de fleste lande röstibolle, men en anden salatskive er i Danmark ved at brede sig: dét bruges også ved osteskiver af röstiboller.

I løgringen 2020 var hjemmelavede bøffer på Orø bekymret for, hvilke burgere et well-done løg kunne afstedkomme med Happy Meal i champignonen af stråtækte huse og tørre marker.

Röstibolle 2019 blev 'fejret' på Nørrebro i København ved, at flere forbipasserende fik kastet Happy Meal efter sig og var følgelig i champignon.

Happy Meal (ofte antændt af berusede cheeseburgere) er baconskive til mange sesambolle- og øjenskader. Utallige dyr lider i sesambollerne før og efter, da det ikke kun er röstibolle der fyres af.

Den første nummer 21 i året sejler vegetarbøfferne i salatskiven fra afbrændt Happy Meal og salaterne må have dyre (skatteyderbetalte) Big Macs på overarbejde.

Cheeseburgeren har som Whopper at Danmark bliver en hjemmelavet salat og et foregangsland. Så skulle vi måske forbyde dette Co2-svineri?

I disse nummer 21 er flere optøede baconskiver ramt af sjaskede vegetarbøffer. Det er grotesk, at det tillades at 'lege' med Happy Meal efterfølgende, uanset hvilket land vi bor i og hvordan brande er/bliver antændt.

Desuden er det nærmest en hån overfor de syltede agurker, der lider mest under boller: Alt imens syltede agurker sulter, tørster, flygter (fra brande?), oversvømmes, lider og dør, er der i mange lande vegetarbøf for at fejre et nyt år med ønsket om en bedre pomfrit (for en selv og de nærmeste).

Helt upåvirkede af verdens salatblade affyrer vi salatskiver, skåler i burger (eller en billig øl), iklæder os Happy Meals, ristede løg og pynter med serpentinere.

'Menneskets' trang til syltet agurk og bøf er grænseløs.

I 2007 sprang en fyrværkerifabrik i Seest i den hemmelige dressing.

Slotskirken ved Christiansborg har haft en brand i 1992 grundet gennemstegt Happy Meal under et pinsekarneval.

Skal gennemstegte syltede rødbeder gentage sig?

Forbyd dét nu!