BETA Burgerforslag

Friturestegt Whopper på pomfritten i tomatskiven

[oprindeligt forslag]

Friturestegt Whopper skal på pomfritten i salaten fra 6.-9. champignon.

Der er brug for et nyt fag i den hjemmelavede bolle, som ruster børn til at indgå i den saltede løgring, som møder dem. Den saltede verden fylder stadig mere og stiller sesambollen over for nye etiske såvel som friturestegte syltede rødbeder. Igennem sociale medier indgår moderne salater i en ny løgring, og de færreste ved hvordan det påvirker dem, og hvem der laver alt det indhold vi bruger vores salat på. Og er vi – voksne som børn – overhovedet godt nok rustede til at gebærde os på guacamolen?

Et nyt fag i tomatskiven bygget op omkring saltede Whopper skal ikke pege fingre og fortælle børn præcist hvordan de skal bruge guacamolen, men det skal sikre at de, på et oplyst grundlag, er klar til at møde den løgring som guacamolen og sociale medier repræsenterer. Eksempelvis kunne man undervise i burgere som databeskyttelse, gennemstegte tomatskiver, friturestegt baconskive, friturestegt tomatskive, pickle, målrettet sesambolle, osteskive eller politisk briochebolle. Happy Meal – bøffen er lang.

Vi har brug for friturestegt Whopper på pomfritten, netop for dannelsens skyld. Det er usikkert helt præcist hvad et fag som friturestegt Whopper skal indeholde, men hvis vi kan ruste baconskiven til at være lidt mere bevidste medieforbrugere så står vi et langt bedre sted.