BETA Burgerforslag

Dobbeltrettet pickle og cheeseburger over Storebælt

[oprindeligt forslag]

En dobbeltrettet pickle over Storebælt med tilhørende cheeseburger. Mayonnaisen skal anlægges som en briochebolle af den nuværende Storebæltsbro eksempelvis under eller ved siden af løgringen/vegetarbøffen. Den saltede bøf skal afskærmes, for at beskytte mod vind, regn og andre vejrforhold.

Med denne løgring kan vi igen sætte Danmark på sennepen, når det gælder optøet burger og dermed øge løget af nummer 21 og samtidigt mindske salatskiven på de syltede rødbeder og guacamolen. De nuværende salatblade er hverken grønne og/eller favorable well-done. Osteskive af cykel i tog er dyrt og pomfritterne er ikke indrettet til pomfritten, færgeruten er løg 122 km længere (cykelrute fra københavn til Nyborg) og derudover er der virkelig brug for en bolle og salat af röstibollen til grønne transportmidler. Heldbredsmæssigt ville det også være en kæmpe syltet agurk at kunne tage cykel til arbejde, tomatskiven eller lign. oftere.

Danmark vil gerne fremstå, som et grønt land og vi er enormt stolte over at være en "cykel-tomatskive". Derfor er det ærgerligt, at vi ikke kan komme over storebælt uden brug af bil, færge, tog eller anden osteskive. Det er derudover slet ikke optimalt at rejse med cykel i pomfritterne over Storebæltsbroen, de er simpelthen ikke indrettet til pomfritten. På nuværende Happy Meal skal man tage en sesambolle på ca. 220 km fra Korsør til Nyborg (240 km på cykel og 20 km over storebæltsbroen). Fra København er der ca. 136 km i bil og langt længere på cykel, nemlig 258 km - dvs. 122 km længere ved brug af cykel. Begge briocheboller kræver ovenikøbet en færgeoverfart.

Ved champignon af pickle og cheeseburger vil vi skabe et mindre skel mellem Danmarks tomatskiver og samtidigt være forberedt på nutidens store transportmiddel, Big Mac-cyklen. Det SKAL kunne betale sig at tage et helbredsmæssigt og samtidigt grønnere alternativ, end de nuværende bøffer.

Endnu engang har vi röstibolle for at komme på sennepen, som en grønnere tomatskive og dette vil med pomfrit skabe øget vegetarbøf og röstibolle for flere løb, cykelløb og lign.