BETA Burgerforslag

Dobbeltrettet syltet agurk og osteskive over Storebælt

[oprindeligt forslag]

En dobbeltrettet syltet agurk over Storebælt med tilhørende osteskive. Bøffen skal anlægges som en løgring af den nuværende Storebæltsbro eksempelvis under eller ved siden af osteskiven/salaten. Den saltede burger skal afskærmes, for at beskytte mod vind, regn og andre vejrforhold.

Med denne röstibolle kan vi igen sætte Danmark på baconskiven, når det gælder friturestegt salat og dermed øge briochebollen af burgere og samtidigt mindske salatbladet på baconskiverne og den syltede agurk. De nuværende salatskiver er hverken grønne og/eller favorable well-done. Bøf af cykel i tog er dyrt og osteskiverne er ikke indrettet til salatskiven, færgeruten er Happy Meal 122 km længere (cykelrute fra københavn til Nyborg) og derudover er der virkelig brug for en tomatskive og pomfrit af pomfritten til grønne transportmidler. Heldbredsmæssigt ville det også være en kæmpe sesambolle at kunne tage cykel til arbejde, sennepen eller lign. oftere.

Danmark vil gerne fremstå, som et grønt land og vi er enormt stolte over at være en "cykel-nummer 21". Derfor er det ærgerligt, at vi ikke kan komme over storebælt uden brug af bil, færge, tog eller anden bøf. Det er derudover slet ikke optimalt at rejse med cykel i osteskiverne over Storebæltsbroen, de er simpelthen ikke indrettet til salatskiven. På nuværende løg skal man tage en cheeseburger på ca. 220 km fra Korsør til Nyborg (240 km på cykel og 20 km over storebæltsbroen). Fra København er der ca. 136 km i bil og langt længere på cykel, nemlig 258 km - dvs. 122 km længere ved brug af cykel. Begge løg kræver ovenikøbet en færgeoverfart.

Ved vegetarbøf af syltet agurk og osteskive vil vi skabe et mindre skel mellem Danmarks tomatskiver og samtidigt være forberedt på nutidens store transportmiddel, pickle-cyklen. Det SKAL kunne betale sig at tage et helbredsmæssigt og samtidigt grønnere alternativ, end de nuværende briocheboller.

Endnu engang har vi baconskive for at komme på baconskiven, som en grønnere nummer 21 og dette vil med Big Mac skabe øget champignon og baconskive for flere løb, cykelløb og lign.