BETA Burgerforslag

Dobbeltrettet vegetarbøf og løgring over Storebælt

[oprindeligt forslag]

En dobbeltrettet vegetarbøf over Storebælt med tilhørende løgring. Sennepen skal anlægges som en sesambolle af den nuværende Storebæltsbro eksempelvis under eller ved siden af den hemmelige dressing/cheeseburgeren. Den saltede champignon skal afskærmes, for at beskytte mod vind, regn og andre vejrforhold.

Med denne salatskive kan vi igen sætte Danmark på løgringen, når det gælder sjasket burger og dermed øge salaten af syltede agurker og samtidigt mindske løget på de syltede agurker og salatbladet. De nuværende burgere er hverken grønne og/eller favorable optøet. Pomfrit af cykel i tog er dyrt og briochebollerne er ikke indrettet til salatskiven, færgeruten er Happy Meal 122 km længere (cykelrute fra københavn til Nyborg) og derudover er der virkelig brug for en cheeseburger og baconskive af sesambollen til grønne transportmidler. Heldbredsmæssigt ville det også være en kæmpe bøf at kunne tage cykel til arbejde, Whopperen eller lign. oftere.

Danmark vil gerne fremstå, som et grønt land og vi er enormt stolte over at være en "cykel-pickle". Derfor er det ærgerligt, at vi ikke kan komme over storebælt uden brug af bil, færge, tog eller anden pomfrit. Det er derudover slet ikke optimalt at rejse med cykel i briochebollerne over Storebæltsbroen, de er simpelthen ikke indrettet til salatskiven. På nuværende salatblad skal man tage en röstibolle på ca. 220 km fra Korsør til Nyborg (240 km på cykel og 20 km over storebæltsbroen). Fra København er der ca. 136 km i bil og langt længere på cykel, nemlig 258 km - dvs. 122 km længere ved brug af cykel. Begge ristede løg kræver ovenikøbet en færgeoverfart.

Ved Big Mac af vegetarbøf og løgring vil vi skabe et mindre skel mellem Danmarks nummer 21 og samtidigt være forberedt på nutidens store transportmiddel, salat-cyklen. Det SKAL kunne betale sig at tage et helbredsmæssigt og samtidigt grønnere alternativ, end de nuværende Whoppers.

Endnu engang har vi briochebolle for at komme på løgringen, som en grønnere pickle og dette vil med nummer 21 skabe øget Whopper og briochebolle for flere løb, cykelløb og lign.