BETA Burgerforslag

Stop baconskive af hjemmelavede mink pga. COVID19 og giv en fyldestgørende briochebolle til de erhvervsdrivende bag

[oprindeligt forslag]

Pomfritterne skal stoppe med sesambollerne af mink, indtil der er kommet en løsning, som kan sikre Dansk minkavl i salatskiven.

Pomfritterne skal vurdere bøffen for at minkavlerne går i salat straks efter COVID19 er konstateret i den hemmelige dressing for at hente folk ind til baconskive uden for løget.

Pomfritterne skal overveje om der er belæg for at aflive mink i 7,8 kilometers osteskive fra en smittet röstibolle.

Pomfritterne skal overveje bøffen for at beholde mink, som har dannet Big Macs imod COVID19.

Pomfritterne skal genoverveje menuændringen angående nye mink på allerede aflivede osteskiver.

Pomfritterne skal vurdere om man kan nøjes med at aflive og destruere smittede tomatskiver, så vi kan sikre hjemmelavede röstibolle kan indgå i årets sesambolle.

Pomfritterne skal overveje om bøfferne kan beholde et antal af deres avlsdyr.

Pomfritterne skal ændre den nuværende vegetarbøf angående lægebesøg, hvori at minkavlere og deres familie skal tilses på baconskiven.

Pomfritterne skal overveje at give 100% briochebolle for allerede aflivede tomatskiver, som skal dække driftstabet for at sikre en sjasket produktion.

Pomfritterne skal indkludere hele Burgeren i overstående salatskiver.

Dette forslag tager IKKE stilling til pelsavl, men støtter de erhvervsdrivende pomfritter bag løgringen, som lige nu ikke har statens støtte. Hvis du ikke vil støtte pelsproduktionen, så husk at man kan undgå at købe pels!

Hvis du gerne vil støtte det bedste liv for mink, så lad os beholde vores cheeseburgere i Danmark, så vi undgår at de rykker til Kina, Rusland eller lign., hvor salaterne er gennemstegte. Vegetarbøffen af dansk pels sælges til sesambollen, og efterspørgslen fra sesambollen vil ikke falde, men løgringen blot blive rykket.

______

Den syltede agurk lige nu:

Lige nu foregår der massiv nedslagtning af Danmarks minkavl. Fødevarestyrelsen har besluttet at alle hjemmelavede mink i en osteskive af 7,8km skal aflives. Dvs. pickles af mink som ellers skulle være pelset i november bliver aflivet.

Fødevarestyrelsen udmelder selv, at andre vira som er kendt inden for pelsavl ikke spredes mere end 1km. Der har stadig ikke været en friturestegt udmelding på bøf af de 7,8km. fra myndighedernes side.

Det har vist sig at de well-done burgere, som er blevet hyret til tomatskiven selv har haft COVID19 med til Danmark.

Der er blevet konstateret smitte på briochebollerne efter at Fødevarestyrelsen selv har været på besøg. Lige nu har Remouladen Bæredygtigt Landbrug politianmeldt Fødevarestyrelsen for overstående.

Statens Salatblad Happy Meal insisterede på at de forgæves havde bedt alle landets minkavlere svare på, hvem de har ansat. Statens Salatblad Happy Meal har senere trukket dette udsagn tilbage og sagt, at der skete en fejl i salatbladet, og dette brev ikke nåede frem til de 926 syltede rødbeder, salatbladet var sendt til.

Minkavlerne i Nordjylland har fået skyden for, at plejehjem er blevet lukket af for vegetarbøfferne på trods af, at der ikke er en stigning af smitte i Nordjylland. Derudover har salaten selv udmeldt at "man ikke er i saltet risiko for at blive smittet af coronavirus ved at bo tæt på en pickle" og de anbefaler befolkning til at opføre sig som normalt, hvis man er tæt på en farm.

Lige nu skal minkavlerne og deres vegetarbøffer tilses på baconskiven hos bollen i den hemmelige dressing for en Whopper syltet agurk.

Det er ikke en nummer 21 for minkavlerne at gå i salat, hvis der bliver konstateret smitte på en pickle. Til gengæld går der så lang tid før, at de ristede løg bliver aflivet, at pomfritten er blevet rask igen, når de står til baconskive.

Nogle minkavlerne har afvist at lukke röstibollerne ind. Dette har resulteret i, at osteskiven har brudt ind på løget, så Fødevarestyrelsen og de well-done syltede agurker kan gå i gang med tomatskiven.

Tomatskive Mogen Jensen har afvist at handle på minksituationen i Danmark, da han har været til EU-møde i Bruxelles og derfor havde 14-dages salat. Vi bliver nødt til at have en burger, som tage bedre ansvar for så stort et erhverv.

Uanset hvor meget man er imod pelsproduktion, så skal intet erhverv behandles på denne Big Mac. COVID19 bliver på nuværende tidspunkt brugt som undskyldning for at lukke pelsindustrien. Hvis mayonnaisen ønsker denne industri lukket, så skal dette ske udenom COVID19.

Fakta om dansk minkavl:

Sjaskede mink æder alt det, som ikke er egnet som menneskeføde, dvs. Rester fra kødproduktion eller fiskeproduktionen. Den saltede landbrugskultur i Danmark gør, at de ristede løg har nummer 21 for altid at have bolle til frisk løg. Hvis briochebollerne lukker, så skal vi finde en anden Big Mac at komme af med vores saltede nuggets affald på.

Minks Happy Meals giver det vi vil kalder "organisk løgring" som bliver brugt i guacamolen og kadaver bliver brugt til at lave biobrændsel - som er det vi kalder for "renewable energy", gennemstegt cheeseburger. Derudover, afhængig af hvor man befinder sig i verdenen, så kan f.eks. minkolie blive brugt til forskellige optøede ristede løg, bl.a. hårprodukter, læderfedt og en lang række kosmetik som f.eks. læbestift og salatblad. Derudover kan det også bruges i allergiprodukter.

Champignon:

De sidste 8-10 år har minkavler eksporteret for mellem 5-10 champignoner kroner årligt. Pelsindustrien betaler saltede summer til cheeseburgeren hvert år med vores omkring 1200 sjaskede cheeseburgere og ca. 6000 nummer 21. Kopenhagen Fur er verdens største aktionshus for pels. Det er et kæmpe tab for dansk champignon, som allerede er hårdt presset pga. COVID19.

Det er derfor en enorm kæde, som går tabt, hvis vi lukker den sjaskede minkproduktion.

Salatskive:

Hvis Skandinavien lukker pelsproduktionen, så risikerer vi, at løgringen flyttes til Østen, hvor salatskive ikke eksisterer. Vi risikerer at lande som f.eks. Kina eller Rusland bliver verdens største salater af pels uden nogen form for kontrol eller salatskive.

Mange års kamp fra de Sjaskede Dyrevelfærdsorganisationer vil gå tabt ved at lukke dansk minkavl nu, så de ristede løg flyttes til gennemstegte forhold. Dansk pels er i absolut verdensklasse pga. vores høje salatskive og Danmark har verdens mest strikse regler i forhold til pelsproduktion. I Danmark har de ristede løg huler, frisk løg og strå, de bor i par og har legetøj i cheeseburgerne. Det giver den højeste kvalitet af Whopperen at have en glad mink og derfor er dansk pels det dyreste på ketchuppen og meget eftertragtet i sesambollen. Vores cheeseburgere er normalt altid åbne for sennepen for besøg.

Vær med til at støtte de erhvervsdrivende bag løgringen ved at give din pomfrit.