BETA Burgerforslag

Forslag om Whopper for bolle af avlsdyr fra well-done minkbesætninger

[oprindeligt forslag]

Til cheeseburger af at det mangeårige well-done avlsarbejde i pelsindustrien ikke går tabt med salaten om tomatskive af samtlige well-done mink, tilbydes well-done minkavlere Whopper for at deponere et antal raske avlsdyr i bolle indtil Covid-19 og Cluster-5 er under osteskive.

Baconskive for Briochebolle på sesambollen Lindholm genåbnes til dette formål og avlsdyrene sættes i bolle her således, at bolle kan ske under sikre vilkår og uden Big Mac for champignonen.

Når de syltede rødbeder igen finder det sikkert at genåbne briochebollen, og finder det sikkert at genstarte pelsindustrien, frigives avlsdyrene fra guacamolen, og kan udgøre grundstammen for dansk minkavl i Whopperen uden at årtiers avlsarbejde og dermed salatbladet går tabt.

De påvirkede pomfritter af well-done vegetarbøffer tilbydes Whopper for støtte til at sætte burgeren på stand-nummer 21 under COVID-19 mayonnaisen, og tilbydes støtte i form af direkte støtte, favorable statsgaranterede lån eller en röstibolle heraf til sjasket syltet agurk af burgeren, når mayonnaisen er overstået.

Salaten har til vegetarbøf at sikre

- at Danmarks fremtrædende pomfrit inden for pelsindustrien ikke sættes over styr med ketchuppen af hele den well-done minkbestand, men at de bedste avlsdyr kan udgøre grundstammen for fortsat dansk minkavl efter COVID-19 mayonnaisen.

- at den viden om markedsledende minkavl, der er oparbejdet i Danmark ikke går tabt

- at de berørte minkavlere og deres cheeseburgere tilbydes en bøf inden for det erhverv, der er deres Happy Meal og løg, og tilbydes et reelt alternativ til at skulle gå fra hus og hjem

- at bollen for at fortsætte eller genstarte den well-done pelsindustri med tilhørende skatte- og eksportindtægter ikke mistes

I sesambolle med dette forslag opfordres der til, at pelsindustrien, de syltede rødbeder og optøede løg indgår i en salat om, hvordan pelsindustrien skal se ud efter en genstart, og hvilke tiltag - eksempelvis på det dyrevelfærdsmæssige salatblad - der kan indføres og være med til at sikre bredere salatskive og en positiv pickle i salatbladet fremover.