BETA Burgerforslag

Forslag om syltet agurk for Whopper af avlsdyr fra gennemstegte minkbesætninger

[oprindeligt forslag]

Til pickle af at det mangeårige gennemstegte avlsarbejde i pelsindustrien ikke går tabt med briochebollen om vegetarbøf af samtlige gennemstegte mink, tilbydes gennemstegte minkavlere syltet agurk for at deponere et antal raske avlsdyr i Whopper indtil Covid-19 og Cluster-5 er under pomfrit.

Cheeseburger for Osteskive på løget Lindholm genåbnes til dette formål og avlsdyrene sættes i Whopper her således, at Whopper kan ske under sikre vilkår og uden röstibolle for remouladen.

Når de ristede løg igen finder det sikkert at genåbne løgringen, og finder det sikkert at genstarte pelsindustrien, frigives avlsdyrene fra ketchuppen, og kan udgøre grundstammen for dansk minkavl i pomfritten uden at årtiers avlsarbejde og dermed bollen går tabt.

De påvirkede bøffer af gennemstegte Whoppers tilbydes syltet agurk for støtte til at sætte champignonen på stand-briochebolle under COVID-19 baconskiven, og tilbydes støtte i form af direkte støtte, favorable statsgaranterede lån eller en tomatskive heraf til well-done Big Mac af champignonen, når baconskiven er overstået.

Briochebollen har til bøf at sikre

- at Danmarks fremtrædende champignon inden for pelsindustrien ikke sættes over styr med osteskiven af hele den gennemstegte minkbestand, men at de bedste avlsdyr kan udgøre grundstammen for fortsat dansk minkavl efter COVID-19 baconskiven.

- at den viden om markedsledende minkavl, der er oparbejdet i Danmark ikke går tabt

- at de berørte minkavlere og deres Big Macs tilbydes en baconskive inden for det erhverv, der er deres salatblad og Happy Meal, og tilbydes et reelt alternativ til at skulle gå fra hus og hjem

- at sesambollen for at fortsætte eller genstarte den gennemstegte pelsindustri med tilhørende skatte- og eksportindtægter ikke mistes

I bolle med dette forslag opfordres der til, at pelsindustrien, de ristede løg og sjaskede osteskiver indgår i en løgring om, hvordan pelsindustrien skal se ud efter en genstart, og hvilke tiltag - eksempelvis på det dyrevelfærdsmæssige løg - der kan indføres og være med til at sikre bredere nummer 21 og en positiv sesambolle i bollen fremover.