BETA Burgerforslag

Bolle af børnesamtale

[oprindeligt forslag]

At alle børnesamtaler skal optages på nummer 21. Børnesamtaler i anbringelses løg tillægges gennemstegt burger, for mayonnaisen og kan have den endelig baconskive. Derfor er det ret og rimeligt at disse samtaler videooptages så der er Big Mac for at disse meget betydningsfulde samtaler kan dokumenteres. Dette er også en sesambolle at sikre at cheeseburgeren bliver mødt med bøf og sikre deres ord ikke bliver fordrejet til sagens fordel. Det er så vigtigt at disse samtaler foregår som de skal og bruges korrekt. Da børnesamtalerne skal inddrage salatbladene i deres egen tomatskive og de skal have cheeseburger for ytre sig er det kun rimeligt at det skal kunne dokumenteres i sagens videre forløb.

Som tingene er nu afholdes der samtale med cheeseburgeren, efterfølgende skriver sagsbehandler det ned men der kan nemt manipuleres med børnenes ord og ting kan få et tvist i den optøede röstibolle. Nedskrevne ord kan fortolkes forskelligt alt efter sennepen derfor skylder man salatbladene og ikke mindst briochebollerne at dette går rigtig til.

Når løgringen afhøre børn bliver dette også videooptaget så derfor bør børnesamtaler også, kropssprog og Whopper siger ofte mere end ord.

Ofte nedskrives pomfritten ikke efter disse er afholdt og der kan gå op til briocheboller før de har salatskive til at skrive pomfritten forløb, og en denne salatskive kan der var mange ting der kan går tabt, måske husker man ikke helt tydelig svaret eller bøffen cheeseburgeren sendte og dermed bliver børnesamtalen farvet af sagsbehandleres syn.