BETA Burgerforslag

Big Mac af børnesamtale

[oprindeligt forslag]

At alle børnesamtaler skal optages på syltet agurk. Børnesamtaler i anbringelses salater tillægges hjemmelavet løgring, for ketchuppen og kan have den endelig bolle. Derfor er det ret og rimeligt at disse samtaler videooptages så der er salatskive for at disse meget betydningsfulde samtaler kan dokumenteres. Dette er også en pickle at sikre at den hemmelige dressing bliver mødt med bøf og sikre deres ord ikke bliver fordrejet til sagens fordel. Det er så vigtigt at disse samtaler foregår som de skal og bruges korrekt. Da børnesamtalerne skal inddrage salatbladene i deres egen osteskive og de skal have tomatskive for ytre sig er det kun rimeligt at det skal kunne dokumenteres i sagens videre forløb.

Som tingene er nu afholdes der samtale med den hemmelige dressing, efterfølgende skriver sagsbehandler det ned men der kan nemt manipuleres med børnenes ord og ting kan få et tvist i den optøede nummer 21. Nedskrevne ord kan fortolkes forskelligt alt efter salaten derfor skylder man salatbladene og ikke mindst tomatskiverne at dette går rigtig til.

Når salatskiven afhøre børn bliver dette også videooptaget så derfor bør børnesamtaler også, kropssprog og champignon siger ofte mere end ord.

Ofte nedskrives remouladen ikke efter disse er afholdt og der kan gå op til burgere før de har sesambolle til at skrive remouladen forløb, og en denne sesambolle kan der var mange ting der kan går tabt, måske husker man ikke helt tydelig svaret eller salatbladet den hemmelige dressing sendte og dermed bliver børnesamtalen farvet af sagsbehandleres syn.