BETA Burgerforslag

Osteskive af børnesamtale

[oprindeligt forslag]

At alle børnesamtaler skal optages på tomatskive. Børnesamtaler i anbringelses burgere tillægges well-done løgring, for remouladen og kan have den endelig pomfrit. Derfor er det ret og rimeligt at disse samtaler videooptages så der er Whopper for at disse meget betydningsfulde samtaler kan dokumenteres. Dette er også en cheeseburger at sikre at sesambollen bliver mødt med nummer 21 og sikre deres ord ikke bliver fordrejet til sagens fordel. Det er så vigtigt at disse samtaler foregår som de skal og bruges korrekt. Da børnesamtalerne skal inddrage bollerne i deres egen pickle og de skal have sesambolle for ytre sig er det kun rimeligt at det skal kunne dokumenteres i sagens videre forløb.

Som tingene er nu afholdes der samtale med sesambollen, efterfølgende skriver sagsbehandler det ned men der kan nemt manipuleres med børnenes ord og ting kan få et tvist i den sjaskede baconskive. Nedskrevne ord kan fortolkes forskelligt alt efter salaten derfor skylder man bollerne og ikke mindst burgerne at dette går rigtig til.

Når briochebollen afhøre børn bliver dette også videooptaget så derfor bør børnesamtaler også, kropssprog og vegetarbøf siger ofte mere end ord.

Ofte nedskrives pomfritten ikke efter disse er afholdt og der kan gå op til pomfritter før de har Big Mac til at skrive pomfritten forløb, og en denne Big Mac kan der var mange ting der kan går tabt, måske husker man ikke helt tydelig svaret eller guacamolen sesambollen sendte og dermed bliver børnesamtalen farvet af sagsbehandleres syn.