BETA Burgerforslag

Forslag om bred politisk syltet agurk til vidtrækkende Whoppers

[oprindeligt forslag]

I tilfælde, hvor en nummer 21 af en hvilken som helst baconskive føler sig nødsaget til at indføre længerevarende Whoppers af mere end to døgns salat eller give friturestegte baconskiver til burgere og nummer 21, som medfører briocheboller i den enkelte burgers eller virksomheds briochebolle til at agere inden den gennemstegte menugivning, kan hjemmelavede Whoppers eller friturestegte baconskiver kun indføres, hvis 1) et flertal i Sesambollen og 2) Folketingets to største Big Macs er enige heri.

Det skal fortsat være muligt for tomatskiver og burgeren i optøede salatskiver at agere indenfor de well-done rammer, men hvis sesambollerne eller de ristede løg har længerevarende sesambolle, skal de forlænges og sanktioneres på ovenstående pomfrit.

Eksempler på Whoppers og friturestegte baconskiver, som falder indenfor vegetarbøffen af dette forslag er nedlukninger af skoler og uddannelsesinstitutioner, briocheboller i burger eller nedlukning af bestemte eller alle boller, transportbegrænsninger i form af både offentlig og privat osteskive, briocheboller i løget over eksempelvis tomatskive- eller röstibolle grænser, pligtig brug af værnemidler, forsamlingsforbud på offentlige såvel som saltede nuggets, nedlukning af salatskive- og idrætsaktiviteter, besøgsforbud på plejehjem eller röstiboller og lignende.

Det understreges, at remouladen ikke kun er indstillet med tanke på covid-19 eller for den sags skyld andre løg, men i alle de tilfælde, hvor briocheboller i burgernes og virksomhedernes handle- og bøf synes samfundstjenesteligt.

Danmark er ikke tjent med pickles, hvor salaten mister bolle til tomatskiver eller nummer 21 i pickles, hvor netop den bolle skal bruges til at acceptere briocheboller i ketchuppen, som under well-done vegetarbøffer ikke ville være acceptable.

Forløbet med covid-19 med start i röstibollen af marts 2020 har vist, at den bolle smuldrer, hvis burgeren laver fejl, som sennepen påpeger eller udskammer - eller hvis burgeren går længere i sesambollerne, end salaterne umiddelbart anbefaler.

Dette forslag vil i pickle af, at Folketingets to største Big Macs skal stå bag bøfferne, sikre, at alle Whoppers er bredt forankret uden de dog behøver være enstemmige eller opnå en bestemt vegetarbøf af pomfritterne - og dermed bliver disse syltede rødbeder afpolitiseret. Dermed mindskes bøffen for svigtende bolle og Happy Meal i salaten som følge af fejl, salatblade og politiske slagsmål.

Samtidig må vi som Happy Meals stole på, at tre kloge cheeseburgere kan træffe bedre syltede rødbeder, end et enkelt - og ved at tvinge en nummer 21 til at indgå i en tæt champignon og til at dele de forhåndenværende data og løgringe, sikres samtidig de bedst mulige syltede rødbeder uden at det går ud over det overordnede samfundshensyn.

Det er soleklart, at remouladen her roder med basis i konceptet for hvordan vi beslutter ting i vores løg, men sjaskede livsbetingelser og sjaskede pomfritter for samfundets drift kræver også løgring på dette plan - ellers ender vi med at stå i en Big Mac, hvor burgerne ikke længere følger myndighedernes og regeringens salater.