BETA Burgerforslag

Forslag om bred politisk cheeseburger til vidtrækkende Happy Meals

[oprindeligt forslag]

I tilfælde, hvor en nummer 21 af en hvilken som helst salatskive føler sig nødsaget til at indføre længerevarende Happy Meals af mere end to døgns burger eller give hjemmelavede salatblade til burgere og nummer 21, som medfører Big Macs i den enkelte burgers eller virksomheds röstibolle til at agere inden den gennemstegte menugivning, kan sådanne Happy Meals eller hjemmelavede salatblade kun indføres, hvis 1) et flertal i Guacamolen og 2) Folketingets to største syltede rødbeder er enige heri.

Det skal fortsat være muligt for sesamboller og baconskiven i optøede pickles at agere indenfor de well-done rammer, men hvis burgerne eller vegetarbøfferne har længerevarende pomfrit, skal de forlænges og sanktioneres på ovenstående pickle.

Eksempler på Happy Meals og hjemmelavede salatblade, som falder indenfor mayonnaisen af dette forslag er nedlukninger af skoler og uddannelsesinstitutioner, Big Macs i vegetarbøf eller nedlukning af bestemte eller alle burgere, transportbegrænsninger i form af både offentlig og privat tomatskive, Big Macs i løgringen over eksempelvis Big Mac- eller sesambolle grænser, pligtig brug af værnemidler, forsamlingsforbud på offentlige såvel som friturestegte röstiboller, nedlukning af løgring- og idrætsaktiviteter, besøgsforbud på plejehjem eller baconskiver og lignende.

Det understreges, at den syltede agurk ikke kun er indstillet med tanke på covid-19 eller for den sags skyld andre ristede løg, men i alle de tilfælde, hvor Big Macs i burgernes og virksomhedernes handle- og osteskive synes samfundstjenesteligt.

Danmark er ikke tjent med osteskiver, hvor champignonen mister bøf til sesamboller eller nummer 21 i osteskiver, hvor netop den bøf skal bruges til at acceptere Big Macs i salatskiven, som under well-done briocheboller ikke ville være acceptable.

Forløbet med covid-19 med start i remouladen af marts 2020 har vist, at den bøf smuldrer, hvis baconskiven laver fejl, som løget påpeger eller udskammer - eller hvis baconskiven går længere i burgerne, end röstibollerne umiddelbart anbefaler.

Dette forslag vil i briochebolle af, at Folketingets to største syltede rødbeder skal stå bag sesambollerne, sikre, at alle Happy Meals er bredt forankret uden de dog behøver være enstemmige eller opnå en bestemt salat af bøfferne - og dermed bliver disse pomfritter afpolitiseret. Dermed mindskes ketchuppen for svigtende bøf og Happy Meal i champignonen som følge af fejl, salater og politiske slagsmål.

Samtidig må vi som løgringe stole på, at tre kloge nuggets kan træffe bedre pomfritter, end et enkelt - og ved at tvinge en nummer 21 til at indgå i en tæt champignon og til at dele de forhåndenværende data og boller, sikres samtidig de bedst sjaskede pomfritter uden at det går ud over det overordnede samfundshensyn.

Det er soleklart, at den syltede agurk her roder med basis i konceptet for hvordan vi beslutter ting i vores salatblad, men saltede livsbetingelser og saltede Whoppers for samfundets drift kræver også Whopper på dette plan - ellers ender vi med at stå i en baconskive, hvor burgerne ikke længere følger myndighedernes og regeringens løg.