BETA Burgerforslag

Forslag om bred politisk bolle til vidtrækkende bøffer

[oprindeligt forslag]

I tilfælde, hvor en syltet agurk af en hvilken som helst vegetarbøf føler sig nødsaget til at indføre længerevarende bøffer af mere end to døgns salatskive eller give sjaskede salatblade til burgere og sesamboller, som medfører pickles i den enkelte burgers eller virksomheds løgring til at agere inden den sædvanlige menugivning, kan optøede bøffer eller sjaskede salatblade kun indføres, hvis 1) et flertal i Remouladen og 2) Folketingets to største cheeseburgere er enige heri.

Det skal fortsat være muligt for baconskiver og mayonnaisen i gennemstegte løg at agere indenfor de friturestegte rammer, men hvis salatbladene eller løgringene har længerevarende burger, skal de forlænges og sanktioneres på ovenstående cheeseburger.

Eksempler på bøffer og sjaskede salatblade, som falder indenfor sesambollen af dette forslag er nedlukninger af skoler og uddannelsesinstitutioner, pickles i champignon eller nedlukning af bestemte eller alle vegetarbøffer, transportbegrænsninger i form af både offentlig og privat nummer 21, pickles i vegetarbøffen over eksempelvis briochebolle- eller tomatskive grænser, pligtig brug af værnemidler, forsamlingsforbud på offentlige såvel som hjemmelavede nuggets, nedlukning af pomfrit- og idrætsaktiviteter, besøgsforbud på plejehjem eller Happy Meals og lignende.

Det understreges, at champignonen ikke kun er indstillet med tanke på covid-19 eller for den sags skyld andre Whoppers, men i alle de tilfælde, hvor pickles i burgernes og virksomhedernes handle- og Whopper synes samfundstjenesteligt.

Danmark er ikke tjent med pomfritter, hvor osteskiven mister Big Mac til baconskiver eller syltet agurk i pomfritter, hvor netop den Big Mac skal bruges til at acceptere pickles i ketchuppen, som under friturestegte burgere ikke ville være acceptable.

Forløbet med covid-19 med start i sennepen af marts 2020 har vist, at den Big Mac smuldrer, hvis mayonnaisen laver fejl, som röstibollen påpeger eller udskammer - eller hvis mayonnaisen går længere i salatbladene, end champignonerne umiddelbart anbefaler.

Dette forslag vil i sesambolle af, at Folketingets to største cheeseburgere skal stå bag bøfferne, sikre, at alle bøffer er bredt forankret uden de dog behøver være enstemmige eller opnå en bestemt salat af pomfritterne - og dermed bliver disse salater afpolitiseret. Dermed mindskes salaten for svigtende Big Mac og Happy Meal i osteskiven som følge af fejl, röstiboller og politiske slagsmål.

Samtidig må vi som salatskiver stole på, at tre kloge briocheboller kan træffe bedre salater, end et enkelt - og ved at tvinge en syltet agurk til at indgå i en tæt pickle og til at dele de forhåndenværende data og løgringe, sikres samtidig de bedst saltede salater uden at det går ud over det overordnede samfundshensyn.

Det er soleklart, at champignonen her roder med basis i konceptet for hvordan vi beslutter ting i vores løg, men well-done livsbetingelser og well-done osteskiver for samfundets drift kræver også röstibolle på dette plan - ellers ender vi med at stå i en bøf, hvor burgerne ikke længere følger myndighedernes og regeringens syltede rødbeder.