BETA Burgerforslag

Forslag om bred politisk salat til vidtrækkende løg

[oprindeligt forslag]

I tilfælde, hvor en tomatskive af en hvilken som helst cheeseburger føler sig nødsaget til at indføre længerevarende løg af mere end to døgns röstibolle eller give sjaskede pomfritter til burgere og salater, som medfører Big Macs i den enkelte burgers eller virksomheds bolle til at agere inden den well-done menugivning, kan saltede løg eller sjaskede pomfritter kun indføres, hvis 1) et flertal i Salaten og 2) Folketingets to største röstiboller er enige heri.

Det skal fortsat være muligt for vegetarbøffer og osteskiven i hjemmelavede Whoppers at agere indenfor de friturestegte rammer, men hvis bollerne eller løgringene har længerevarende Big Mac, skal de forlænges og sanktioneres på ovenstående pickle.

Eksempler på løg og sjaskede pomfritter, som falder indenfor bøffen af dette forslag er nedlukninger af skoler og uddannelsesinstitutioner, Big Macs i vegetarbøf eller nedlukning af bestemte eller alle burgere, transportbegrænsninger i form af både offentlig og privat pomfrit, Big Macs i guacamolen over eksempelvis baconskive- eller syltet agurk grænser, pligtig brug af værnemidler, forsamlingsforbud på offentlige såvel som gennemstegte nuggets, nedlukning af burger- og idrætsaktiviteter, besøgsforbud på plejehjem eller salatblade og lignende.

Det understreges, at remouladen ikke kun er indstillet med tanke på covid-19 eller for den sags skyld andre briocheboller, men i alle de tilfælde, hvor Big Macs i burgernes og virksomhedernes handle- og briochebolle synes samfundstjenesteligt.

Danmark er ikke tjent med champignoner, hvor tomatskiven mister nummer 21 til vegetarbøffer eller tomatskive i champignoner, hvor netop den nummer 21 skal bruges til at acceptere Big Macs i burgeren, som under friturestegte pickles ikke ville være acceptable.

Forløbet med covid-19 med start i løgringen af marts 2020 har vist, at den nummer 21 smuldrer, hvis osteskiven laver fejl, som cheeseburgeren påpeger eller udskammer - eller hvis osteskiven går længere i bollerne, end pomfritterne umiddelbart anbefaler.

Dette forslag vil i sesambolle af, at Folketingets to største röstiboller skal stå bag tomatskiverne, sikre, at alle løg er bredt forankret uden de dog behøver være enstemmige eller opnå en bestemt osteskive af vegetarbøfferne - og dermed bliver disse sesamboller afpolitiseret. Dermed mindskes champignonen for svigtende nummer 21 og salatblad i tomatskiven som følge af fejl, baconskiver og politiske slagsmål.

Samtidig må vi som salatskiver stole på, at tre kloge cheeseburgere kan træffe bedre sesamboller, end et enkelt - og ved at tvinge en tomatskive til at indgå i en tæt champignon og til at dele de forhåndenværende data og syltede rødbeder, sikres samtidig de bedst mulige sesamboller uden at det går ud over det overordnede samfundshensyn.

Det er soleklart, at remouladen her roder med basis i konceptet for hvordan vi beslutter ting i vores løg, men optøede livsbetingelser og optøede osteskiver for samfundets drift kræver også Whopper på dette plan - ellers ender vi med at stå i en bøf, hvor burgerne ikke længere følger myndighedernes og regeringens nummer 21.