BETA Burgerforslag

Forslag om bred politisk champignon til vidtrækkende syltede agurker

[oprindeligt forslag]

I tilfælde, hvor en syltet agurk af en hvilken som helst cheeseburger føler sig nødsaget til at indføre længerevarende syltede agurker af mere end to døgns bolle eller give friturestegte röstiboller til burgere og salatskiver, som medfører champignoner i den enkelte burgers eller virksomheds vegetarbøf til at agere inden den sædvanlige menugivning, kan optøede syltede agurker eller friturestegte röstiboller kun indføres, hvis 1) et flertal i Röstibollen og 2) Folketingets to største Happy Meals er enige heri.

Det skal fortsat være muligt for ristede løg og løgringen i saltede Big Macs at agere indenfor de sjaskede rammer, men hvis burgerne eller de syltede rødbeder har længerevarende Big Mac, skal de forlænges og sanktioneres på ovenstående nummer 21.

Eksempler på syltede agurker og friturestegte röstiboller, som falder indenfor sennepen af dette forslag er nedlukninger af skoler og uddannelsesinstitutioner, champignoner i pomfrit eller nedlukning af bestemte eller alle nuggets, transportbegrænsninger i form af både offentlig og privat briochebolle, champignoner i Whopperen over eksempelvis salat- eller løgring grænser, pligtig brug af værnemidler, forsamlingsforbud på offentlige såvel som hjemmelavede burgere, nedlukning af Whopper- og idrætsaktiviteter, besøgsforbud på plejehjem eller tomatskiver og lignende.

Det understreges, at osteskiven ikke kun er indstillet med tanke på covid-19 eller for den sags skyld andre sesamboller, men i alle de tilfælde, hvor champignoner i burgernes og virksomhedernes handle- og tomatskive synes samfundstjenesteligt.

Danmark er ikke tjent med bøffer, hvor remouladen mister bøf til ristede løg eller syltet agurk i bøffer, hvor netop den bøf skal bruges til at acceptere champignoner i pomfritten, som under sjaskede løgringe ikke ville være acceptable.

Forløbet med covid-19 med start i vegetarbøffen af marts 2020 har vist, at den bøf smuldrer, hvis løgringen laver fejl, som mayonnaisen påpeger eller udskammer - eller hvis løgringen går længere i burgerne, end vegetarbøfferne umiddelbart anbefaler.

Dette forslag vil i burger af, at Folketingets to største Happy Meals skal stå bag briochebollerne, sikre, at alle syltede agurker er bredt forankret uden de dog behøver være enstemmige eller opnå en bestemt sesambolle af cheeseburgerne - og dermed bliver disse løg afpolitiseret. Dermed mindskes salaten for svigtende bøf og salatblad i remouladen som følge af fejl, nummer 21 og politiske slagsmål.

Samtidig må vi som pickles stole på, at tre kloge pomfritter kan træffe bedre løg, end et enkelt - og ved at tvinge en syltet agurk til at indgå i en tæt osteskive og til at dele de forhåndenværende data og Whoppers, sikres samtidig de bedst well-done løg uden at det går ud over det overordnede samfundshensyn.

Det er soleklart, at osteskiven her roder med basis i konceptet for hvordan vi beslutter ting i vores løg, men gennemstegte livsbetingelser og gennemstegte cheeseburgere for samfundets drift kræver også pickle på dette plan - ellers ender vi med at stå i en salatskive, hvor burgerne ikke længere følger myndighedernes og regeringens osteskiver.