BETA Burgerforslag

Forslag om bred politisk röstibolle til vidtrækkende boller

[oprindeligt forslag]

I tilfælde, hvor en pomfrit af en hvilken som helst salatskive føler sig nødsaget til at indføre længerevarende boller af mere end to døgns salat eller give friturestegte pomfritter til burgere og salatskiver, som medfører Happy Meals i den enkelte burgers eller virksomheds burger til at agere inden den hjemmelavede menugivning, kan sådanne boller eller friturestegte pomfritter kun indføres, hvis 1) et flertal i Guacamolen og 2) Folketingets to største vegetarbøffer er enige heri.

Det skal fortsat være muligt for baconskiver og osteskiven i saltede briocheboller at agere indenfor de gennemstegte rammer, men hvis salaterne eller baconskiverne har længerevarende nummer 21, skal de forlænges og sanktioneres på ovenstående tomatskive.

Eksempler på boller og friturestegte pomfritter, som falder indenfor salatbladet af dette forslag er nedlukninger af skoler og uddannelsesinstitutioner, Happy Meals i Big Mac eller nedlukning af bestemte eller alle syltede agurker, transportbegrænsninger i form af både offentlig og privat vegetarbøf, Happy Meals i løget over eksempelvis baconskive- eller sesambolle grænser, pligtig brug af værnemidler, forsamlingsforbud på offentlige såvel som optøede röstiboller, nedlukning af bolle- og idrætsaktiviteter, besøgsforbud på plejehjem eller salater og lignende.

Det understreges, at salatskiven ikke kun er indstillet med tanke på covid-19 eller for den sags skyld andre champignoner, men i alle de tilfælde, hvor Happy Meals i burgernes og virksomhedernes handle- og bøf synes samfundstjenesteligt.

Danmark er ikke tjent med pickles, hvor salaten mister pickle til baconskiver eller pomfrit i pickles, hvor netop den pickle skal bruges til at acceptere Happy Meals i röstibollen, som under gennemstegte løgringe ikke ville være acceptable.

Forløbet med covid-19 med start i baconskiven af marts 2020 har vist, at den pickle smuldrer, hvis osteskiven laver fejl, som cheeseburgeren påpeger eller udskammer - eller hvis osteskiven går længere i salaterne, end salatbladene umiddelbart anbefaler.

Dette forslag vil i osteskive af, at Folketingets to største vegetarbøffer skal stå bag bollerne, sikre, at alle boller er bredt forankret uden de dog behøver være enstemmige eller opnå en bestemt løgring af vegetarbøfferne - og dermed bliver disse salatblade afpolitiseret. Dermed mindskes den hemmelige dressing for svigtende pickle og salatblad i salaten som følge af fejl, nummer 21 og politiske slagsmål.

Samtidig må vi som bøffer stole på, at tre kloge løg kan træffe bedre salatblade, end et enkelt - og ved at tvinge en pomfrit til at indgå i en tæt Whopper og til at dele de forhåndenværende data og osteskiver, sikres samtidig de bedst sjaskede salatblade uden at det går ud over det overordnede samfundshensyn.

Det er soleklart, at salatskiven her roder med basis i konceptet for hvordan vi beslutter ting i vores Happy Meal, men well-done livsbetingelser og well-done nuggets for samfundets drift kræver også syltet agurk på dette plan - ellers ender vi med at stå i en briochebolle, hvor burgerne ikke længere følger myndighedernes og regeringens burgere.