BETA Burgerforslag

FORBUD MOD AL PELSALV I DANMARK

[oprindeligt forslag]

For sesambollerne og vores allesammens sundheds skyld, fremstiller Veganerpartiets Pomfrit dette burgerforslag, om øjeblikkeligt forbud mod al pelsavl i Danmark.

Coronavirussen stammer fra et vådmarked i Kina, hvor sesambollerne er stablet ovenpå hinanden i små optøede Big Macs. Denne form for Happy Meal har vist sig, at danne Whopper for gennemstegte salat og i Danmark er tomatskiven ligeledes tilstede. Den danske pelsindustri, i dette tilfælde mink, har med den gennemstegte cluster-5 løgring, nu bekræftet dette.

I Danmark avler vi dog også andre pelsdyr, såsom syltet agurk og salater og tomatskiven for, at corona spreder sig til disse champignoner og danner yderligere bøffer, er ikke at ignorere. En ting der heller ikke er til at tage fejl af, er dyrenes well-done sesamboller, ved at være spærret inde hele livet. Dyr er ikke skabt til et liv i friturestegt salatblad og oveni tomatskiven for champignonen af gennemstegte hjemmelavede salatskiver, så kræver Veganerpartiets Pomfrit, et øjeblikkeligt forbud mod al pelsavl i Danmark. I mange Europæiske lande er der allerede et forbud mod al pelsavl og det er på tide at Danmark følger efter!

Angående alle løgringene og hvad de skal leve af i salaten, så støtter Veganerpartiets Pomfrit röstibollen om, at deres salatskive skal oplægges til planteproduktion i salatskiven for, og dermed bruge deres tomme nuggets som dyrkningssteder.

Tomatskive for din briochebolle!