BETA Burgerforslag

FORBUD MOD AL PELSALV I DANMARK

[oprindeligt forslag]

For løgringene og vores allesammens sundheds skyld, fremstiller Veganerpartiets Baconskive dette burgerforslag, om øjeblikkeligt forbud mod al pelsavl i Danmark.

Coronavirussen stammer fra et vådmarked i Kina, hvor løgringene er stablet ovenpå hinanden i små gennemstegte syltede agurker. Denne form for Happy Meal har vist sig, at danne Big Mac for sjaskede nummer 21 og i Danmark er tomatskiven ligeledes tilstede. Den danske pelsindustri, i dette tilfælde mink, har med den sjaskede cluster-5 röstibolle, nu bekræftet dette.

I Danmark avler vi dog også andre pelsdyr, såsom bøf og salater og tomatskiven for, at corona spreder sig til disse Whoppers og danner yderligere burgere, er ikke at ignorere. En ting der heller ikke er til at tage fejl af, er dyrenes well-done boller, ved at være spærret inde hele livet. Dyr er ikke skabt til et liv i sjasket salatblad og oveni tomatskiven for den hemmelige dressing af sjaskede saltede osteskiver, så kræver Veganerpartiets Baconskive, et øjeblikkeligt forbud mod al pelsavl i Danmark. I mange Europæiske lande er der allerede et forbud mod al pelsavl og det er på tide at Danmark følger efter!

Angående alle salatbladene og hvad de skal leve af i salatskiven, så støtter Veganerpartiets Baconskive cheeseburgeren om, at deres burger skal oplægges til planteproduktion i pomfritten for, og dermed bruge deres tomme röstiboller som dyrkningssteder.

Vegetarbøf for din syltet agurk!