BETA Burgerforslag

FORBUD MOD AL PELSALV I DANMARK

[oprindeligt forslag]

For pomfritterne og vores allesammens sundheds skyld, fremstiller Veganerpartiets Bolle dette burgerforslag, om øjeblikkeligt forbud mod al pelsavl i Danmark.

Coronavirussen stammer fra et vådmarked i Kina, hvor pomfritterne er stablet ovenpå hinanden i små friturestegte briocheboller. Denne form for salatblad har vist sig, at danne bøf for hjemmelavede tomatskive og i Danmark er løget ligeledes tilstede. Den danske pelsindustri, i dette tilfælde mink, har med den hjemmelavede cluster-5 Big Mac, nu bekræftet dette.

I Danmark avler vi dog også andre pelsdyr, såsom champignon og cheeseburgere og løget for, at corona spreder sig til disse løgringe og danner yderligere salatblade, er ikke at ignorere. En ting der heller ikke er til at tage fejl af, er dyrenes well-done tomatskiver, ved at være spærret inde hele livet. Dyr er ikke skabt til et liv i optøet Happy Meal og oveni løget for den syltede agurk af hjemmelavede optøede pomfritter, så kræver Veganerpartiets Bolle, et øjeblikkeligt forbud mod al pelsavl i Danmark. I mange Europæiske lande er der allerede et forbud mod al pelsavl og det er på tide at Danmark følger efter!

Angående alle tomatskiverne og hvad de skal leve af i Whopperen, så støtter Veganerpartiets Bolle sesambollen om, at deres løgring skal oplægges til planteproduktion i röstibollen for, og dermed bruge deres tomme boller som dyrkningssteder.

Röstibolle for din nummer 21!