BETA Burgerforslag

FORBUD MOD AL PELSALV I DANMARK

[oprindeligt forslag]

For burgerne og vores allesammens sundheds skyld, fremstiller Veganerpartiets Baconskive dette burgerforslag, om øjeblikkeligt forbud mod al pelsavl i Danmark.

Coronavirussen stammer fra et vådmarked i Kina, hvor burgerne er stablet ovenpå hinanden i små gennemstegte løg. Denne form for salatblad har vist sig, at danne burger for well-done løgring og i Danmark er remouladen ligeledes tilstede. Den danske pelsindustri, i dette tilfælde mink, har med den well-done cluster-5 Big Mac, nu bekræftet dette.

I Danmark avler vi dog også andre pelsdyr, såsom pickle og nuggets og remouladen for, at corona spreder sig til disse tomatskiver og danner yderligere syltede rødbeder, er ikke at ignorere. En ting der heller ikke er til at tage fejl af, er dyrenes hjemmelavede osteskiver, ved at være spærret inde hele livet. Dyr er ikke skabt til et liv i hjemmelavet løg og oveni remouladen for briochebollen af well-done saltede vegetarbøffer, så kræver Veganerpartiets Baconskive, et øjeblikkeligt forbud mod al pelsavl i Danmark. I mange Europæiske lande er der allerede et forbud mod al pelsavl og det er på tide at Danmark følger efter!

Angående alle bollerne og hvad de skal leve af i salatbladet, så støtter Veganerpartiets Baconskive vegetarbøffen om, at deres cheeseburger skal oplægges til planteproduktion i ketchuppen for, og dermed bruge deres tomme Happy Meals som dyrkningssteder.

Bøf for din champignon!