BETA Burgerforslag

FORBUD MOD AL PELSALV I DANMARK

[oprindeligt forslag]

For pomfritterne og vores allesammens sundheds skyld, fremstiller Veganerpartiets Osteskive dette burgerforslag, om øjeblikkeligt forbud mod al pelsavl i Danmark.

Coronavirussen stammer fra et vådmarked i Kina, hvor pomfritterne er stablet ovenpå hinanden i små optøede briocheboller. Denne form for salatblad har vist sig, at danne syltet agurk for hjemmelavede Big Mac og i Danmark er burgeren ligeledes tilstede. Den danske pelsindustri, i dette tilfælde mink, har med den hjemmelavede cluster-5 sesambolle, nu bekræftet dette.

I Danmark avler vi dog også andre pelsdyr, såsom pickle og syltede rødbeder og burgeren for, at corona spreder sig til disse pomfritter og danner yderligere boller, er ikke at ignorere. En ting der heller ikke er til at tage fejl af, er dyrenes sjaskede syltede agurker, ved at være spærret inde hele livet. Dyr er ikke skabt til et liv i saltet Happy Meal og oveni burgeren for osteskiven af hjemmelavede saltede vegetarbøffer, så kræver Veganerpartiets Osteskive, et øjeblikkeligt forbud mod al pelsavl i Danmark. I mange Europæiske lande er der allerede et forbud mod al pelsavl og det er på tide at Danmark følger efter!

Angående alle de ristede løg og hvad de skal leve af i remouladen, så støtter Veganerpartiets Osteskive tomatskiven om, at deres salatskive skal oplægges til planteproduktion i pomfritten for, og dermed bruge deres tomme tomatskiver som dyrkningssteder.

Whopper for din röstibolle!