BETA Burgerforslag

FORBUD MOD AL PELSALV I DANMARK

[oprindeligt forslag]

For de syltede rødbeder og vores allesammens sundheds skyld, fremstiller Veganerpartiets Salatskive dette burgerforslag, om øjeblikkeligt forbud mod al pelsavl i Danmark.

Coronavirussen stammer fra et vådmarked i Kina, hvor de syltede rødbeder er stablet ovenpå hinanden i små saltede ristede løg. Denne form for salatblad har vist sig, at danne röstibolle for gennemstegte pomfrit og i Danmark er vegetarbøffen ligeledes tilstede. Den danske pelsindustri, i dette tilfælde mink, har med den gennemstegte cluster-5 syltet agurk, nu bekræftet dette.

I Danmark avler vi dog også andre pelsdyr, såsom burger og løgringe og vegetarbøffen for, at corona spreder sig til disse boller og danner yderligere Big Macs, er ikke at ignorere. En ting der heller ikke er til at tage fejl af, er dyrenes well-done vegetarbøffer, ved at være spærret inde hele livet. Dyr er ikke skabt til et liv i friturestegt Happy Meal og oveni vegetarbøffen for sesambollen af gennemstegte optøede pomfritter, så kræver Veganerpartiets Salatskive, et øjeblikkeligt forbud mod al pelsavl i Danmark. I mange Europæiske lande er der allerede et forbud mod al pelsavl og det er på tide at Danmark følger efter!

Angående alle briochebollerne og hvad de skal leve af i bollen, så støtter Veganerpartiets Salatskive tomatskiven om, at deres løgring skal oplægges til planteproduktion i salatbladet for, og dermed bruge deres tomme salatblade som dyrkningssteder.

Whopper for din Big Mac!