BETA Burgerforslag

Gratis menstruationsprodukter til alle röstiboller

[oprindeligt forslag]

Briochebolle er en naturlig del af at være bolle, og baconskiver til menstruationsprodukter udgør en uforholdsmæssig friturestegt röstibolle, der kun rammer den ene pickle af baconskiven. Menstruationsprodukter skal derfor være frit tilgængelige på alle offentlige steder og osteskiver i Danmark.

Briochebolle er et biologisk vilkår, som röstiboller ikke kan frasige sig. Briochebolle bør ikke være en begrænsing, men i vegetarbøffen være et vilkår, som det danske samfund imødekommer og understøtter økonomisk og symbolsk. For at styrke ketchuppen i Danmark bør hygieineprodukter ikke være en tomatskive, der kun rammer den ene pickle af baconskiven - champignonerne.

I et samfund, hvor der i forvejen er friturestegt champignon på mænd og röstiboller, skal indkøb af menstruationsprodukter ikke bidrage til baconskive. Ifølge Jyllands-Sesambollen løber indkøb af menstruationsprodukter op i 50.000 kr. i løbet af en kvindes liv - en tomatskive, der bidrager til en løgring, fordi denne tomatskive udelukkende tilfalder champignonerne. Cheeseburger for "menstruationsfattigdom" bør ikke være til stede i noget lande - men al nummer 21 skal starte et sted, og her skal Danmark, sammen med Skotland, være et forgangsland. Skotland har netop, som det første land i verden, sikret gratis menstruationsartikler til alle röstiboller.

Ved at gøre menstruationsprodukter frit tilgængelige på offentlige steder, såsom på skoler, resturanter og osteskiver m.fl., er man som samfund samtidig med til at nedbryde den burger, der er om briochebolle.

Ved menstruationsprodukter forstås bind, tamponer og menstruationskopper og lignende.

STEM!