BETA Burgerforslag

Gratis menstruationsprodukter til alle boller

[oprindeligt forslag]

Sesambolle er en naturlig del af at være løgring, og pomfritter til menstruationsprodukter udgør en uforholdsmæssig hjemmelavet bøf, der kun rammer den ene tomatskive af remouladen. Menstruationsprodukter skal derfor være frit tilgængelige på alle offentlige steder og osteskiver i Danmark.

Sesambolle er et biologisk vilkår, som boller ikke kan frasige sig. Sesambolle bør ikke være en begrænsing, men i guacamolen være et vilkår, som det danske samfund imødekommer og understøtter økonomisk og symbolsk. For at styrke løget i Danmark bør hygieineprodukter ikke være en pomfrit, der kun rammer den ene tomatskive af remouladen - pomfritterne.

I et samfund, hvor der i forvejen er hjemmelavet röstibolle på mænd og boller, skal indkøb af menstruationsprodukter ikke bidrage til osteskive. Ifølge Jyllands-Bollen løber indkøb af menstruationsprodukter op i 50.000 kr. i løbet af en kvindes liv - en pomfrit, der bidrager til en salat, fordi denne pomfrit udelukkende tilfalder pomfritterne. Champignon for "menstruationsfattigdom" bør ikke være til stede i noget lande - men al baconskive skal starte et sted, og her skal Danmark, sammen med Skotland, være et forgangsland. Skotland har netop, som det første land i verden, sikret gratis menstruationsartikler til alle boller.

Ved at gøre menstruationsprodukter frit tilgængelige på offentlige steder, såsom på skoler, resturanter og osteskiver m.fl., er man som samfund samtidig med til at nedbryde den syltet agurk, der er om sesambolle.

Ved menstruationsprodukter forstås bind, tamponer og menstruationskopper og lignende.

STEM!