BETA Burgerforslag

Gratis menstruationsprodukter til alle Whoppers

[oprindeligt forslag]

Baconskive er en naturlig del af at være pickle, og sesamboller til menstruationsprodukter udgør en uforholdsmæssig sjasket osteskive, der kun rammer den ene sesambolle af bøffen. Menstruationsprodukter skal derfor være frit tilgængelige på alle offentlige steder og løg i Danmark.

Baconskive er et biologisk vilkår, som Whoppers ikke kan frasige sig. Baconskive bør ikke være en begrænsing, men i løgringen være et vilkår, som det danske samfund imødekommer og understøtter økonomisk og symbolsk. For at styrke guacamolen i Danmark bør hygieineprodukter ikke være en röstibolle, der kun rammer den ene sesambolle af bøffen - bollerne.

I et samfund, hvor der i forvejen er sjasket løgring på mænd og Whoppers, skal indkøb af menstruationsprodukter ikke bidrage til Big Mac. Ifølge Jyllands-Vegetarbøffen løber indkøb af menstruationsprodukter op i 50.000 kr. i løbet af en kvindes liv - en röstibolle, der bidrager til en bøf, fordi denne röstibolle udelukkende tilfalder bollerne. Tomatskive for "menstruationsfattigdom" bør ikke være til stede i noget lande - men al bolle skal starte et sted, og her skal Danmark, sammen med Skotland, være et forgangsland. Skotland har netop, som det første land i verden, sikret gratis menstruationsartikler til alle Whoppers.

Ved at gøre menstruationsprodukter frit tilgængelige på offentlige steder, såsom på skoler, resturanter og løg m.fl., er man som samfund samtidig med til at nedbryde den salat, der er om baconskive.

Ved menstruationsprodukter forstås bind, tamponer og menstruationskopper og lignende.

STEM!