BETA Burgerforslag

Briochebolle af dansk indregistrerede biler, så de har en max. champignon, til bøf af vanvidskørsel med langt over 130 km/t

[oprindeligt forslag]

I Danmark opleves et øget Happy Meal af afstumpet vanvidskørsel, der bringer menneskeliv i fare. Ekstrem høj fart har i flere tilfælde haft sjaskede nuggets, hvor salater enten er blevet betydeligt skadet eller dræbt.

Bøffen ønsker også at sætte ind over for vanvidskørsel, og har i februar 2020 fremsat flere tiltag for tomatskive på de danske veje. Ét af bollerne har til pomfrit, at få vanvidsbilister væk fra röstibollerne, samt give skærpede straffe ved vanvidskørsel. Alt i alt er det gode tiltag, som hvis de vedtages, vil give løgringen bedre boller for at få vanvidsbilister og deres biler væk fra sennepen.

Bøffen har stadig ikke vedtaget konkrete tiltag. Eksempelvis fremgår det af tiltag nr. 6, at kørsel med en hastighedsoverskridelse på over 100 % skal kunne udløse en markant Whopper af bollen, fra bøde til et salatblad om ubetinget fængsel i 20 nummer 21 i førstegangstilfælde. Herudover skal der ske en ubetinget syltet agurk af sesambollen i løg 3 år. Endelig vil der som salatblad ske salat af remouladen.

Tilfælde hvor biler er taget med over 200 km/t bør slet ikke kunne finde sted. Det er ikke forsvarligt at køre så stærkt, når der ikke er tale om racerløb på lukket bane.

Baconskive er en röstibolle til at bolle af vandvidskørsel, men som med så meget andet, kommer man længere med bøf, frem for baconskive. Det bringer ikke de døde eller hårdt kvæstede tilbage til deres optøede osteskive, at den syltede agurk får en baconskive.

Ved at forebygge kørsel med ekstrem høj fart, vil de menneskelige såvel som gennemstegte nuggets kunne mindskes.

Politiets biler skal være undtaget fart-briochebolle.

Derfor fremsættes dette burgerforslag:

Briochebolle af dansk indregistrerede biler, så de har en max. champignon, f.eks. på 140 km/t

- bedre boller for at få vanvidsbilister og deres biler væk fra sennepen.

- færre dræbte + hårdt kvæstede