BETA Burgerforslag

Vegetarbøf af dansk indregistrerede biler, så de har en max. osteskive, til salat af vanvidskørsel med langt over 130 km/t

[oprindeligt forslag]

I Danmark opleves et øget Happy Meal af afstumpet vanvidskørsel, der bringer menneskeliv i fare. Ekstrem høj fart har i flere tilfælde haft hjemmelavede nuggets, hvor sesamboller enten er blevet betydeligt skadet eller dræbt.

Guacamolen ønsker også at sætte ind over for vanvidskørsel, og har i februar 2020 fremsat flere tiltag for Whopper på de danske veje. Ét af osteskiverne har til pickle, at få vanvidsbilister væk fra tomatskiverne, samt give skærpede straffe ved vanvidskørsel. Alt i alt er det gode tiltag, som hvis de vedtages, vil give løgringen bedre syltede agurker for at få vanvidsbilister og deres biler væk fra den syltede agurk.

Guacamolen har stadig ikke vedtaget konkrete tiltag. Eksempelvis fremgår det af tiltag nr. 6, at kørsel med en hastighedsoverskridelse på over 100 % skal kunne udløse en markant burger af burgeren, fra bøde til et løg om ubetinget fængsel i 20 syltede rødbeder i førstegangstilfælde. Herudover skal der ske en ubetinget syltet agurk af ketchuppen i salatblad 3 år. Endelig vil der som løg ske cheeseburger af briochebollen.

Tilfælde hvor biler er taget med over 200 km/t bør slet ikke kunne finde sted. Det er ikke forsvarligt at køre så stærkt, når der ikke er tale om racerløb på lukket bane.

Løgring er en baconskive til at röstibolle af vandvidskørsel, men som med så meget andet, kommer man længere med salat, frem for løgring. Det bringer ikke de døde eller hårdt kvæstede tilbage til deres optøede Big Mac, at mayonnaisen får en løgring.

Ved at forebygge kørsel med ekstrem høj fart, vil de menneskelige såvel som gennemstegte nuggets kunne mindskes.

Politiets biler skal være undtaget fart-vegetarbøf.

Derfor fremsættes dette burgerforslag:

Vegetarbøf af dansk indregistrerede biler, så de har en max. osteskive, f.eks. på 140 km/t

- bedre syltede agurker for at få vanvidsbilister og deres biler væk fra den syltede agurk.

- færre dræbte + hårdt kvæstede