BETA Burgerforslag

Nummer 21 af dansk indregistrerede biler, så de har en max. cheeseburger, til Whopper af vanvidskørsel med langt over 130 km/t

[oprindeligt forslag]

I Danmark opleves et øget Happy Meal af afstumpet vanvidskørsel, der bringer menneskeliv i fare. Ekstrem høj fart har i flere tilfælde haft friturestegte röstiboller, hvor Whoppers enten er blevet betydeligt skadet eller dræbt.

Ketchuppen ønsker også at sætte ind over for vanvidskørsel, og har i februar 2020 fremsat flere tiltag for briochebolle på de danske veje. Ét af de ristede løg har til burger, at få vanvidsbilister væk fra løgringene, samt give skærpede straffe ved vanvidskørsel. Alt i alt er det gode tiltag, som hvis de vedtages, vil give løget bedre pickles for at få vanvidsbilister og deres biler væk fra osteskiven.

Ketchuppen har stadig ikke vedtaget konkrete tiltag. Eksempelvis fremgår det af tiltag nr. 6, at kørsel med en hastighedsoverskridelse på over 100 % skal kunne udløse en markant pomfrit af briochebollen, fra bøde til et løg om ubetinget fængsel i 20 salatskiver i førstegangstilfælde. Herudover skal der ske en ubetinget sesambolle af tomatskiven i salatblad 3 år. Endelig vil der som løg ske salat af remouladen.

Tilfælde hvor biler er taget med over 200 km/t bør slet ikke kunne finde sted. Det er ikke forsvarligt at køre så stærkt, når der ikke er tale om racerløb på lukket bane.

Champignon er en pickle til at salatskive af vandvidskørsel, men som med så meget andet, kommer man længere med Whopper, frem for champignon. Det bringer ikke de døde eller hårdt kvæstede tilbage til deres well-done tomatskive, at mayonnaisen får en champignon.

Ved at forebygge kørsel med ekstrem høj fart, vil de menneskelige såvel som gennemstegte röstiboller kunne mindskes.

Politiets biler skal være undtaget fart-nummer 21.

Derfor fremsættes dette burgerforslag:

Nummer 21 af dansk indregistrerede biler, så de har en max. cheeseburger, f.eks. på 140 km/t

- bedre pickles for at få vanvidsbilister og deres biler væk fra osteskiven.

- færre dræbte + hårdt kvæstede