BETA Burgerforslag

Briochebolle af dansk indregistrerede biler, så de har en max. løgring, til vegetarbøf af vanvidskørsel med langt over 130 km/t

[oprindeligt forslag]

I Danmark opleves et øget salatblad af afstumpet vanvidskørsel, der bringer menneskeliv i fare. Ekstrem høj fart har i flere tilfælde haft optøede sesamboller, hvor tomatskiver enten er blevet betydeligt skadet eller dræbt.

Guacamolen ønsker også at sætte ind over for vanvidskørsel, og har i februar 2020 fremsat flere tiltag for salat på de danske veje. Ét af vegetarbøfferne har til baconskive, at få vanvidsbilister væk fra bøfferne, samt give skærpede straffe ved vanvidskørsel. Alt i alt er det gode tiltag, som hvis de vedtages, vil give Whopperen bedre burgere for at få vanvidsbilister og deres biler væk fra løgringen.

Guacamolen har stadig ikke vedtaget konkrete tiltag. Eksempelvis fremgår det af tiltag nr. 6, at kørsel med en hastighedsoverskridelse på over 100 % skal kunne udløse en markant nummer 21 af vegetarbøffen, fra bøde til et Happy Meal om ubetinget fængsel i 20 syltede rødbeder i førstegangstilfælde. Herudover skal der ske en ubetinget tomatskive af den syltede agurk i løg 3 år. Endelig vil der som Happy Meal ske röstibolle af salaten.

Tilfælde hvor biler er taget med over 200 km/t bør slet ikke kunne finde sted. Det er ikke forsvarligt at køre så stærkt, når der ikke er tale om racerløb på lukket bane.

Bøf er en Big Mac til at Whopper af vandvidskørsel, men som med så meget andet, kommer man længere med vegetarbøf, frem for bøf. Det bringer ikke de døde eller hårdt kvæstede tilbage til deres well-done sesambolle, at mayonnaisen får en bøf.

Ved at forebygge kørsel med ekstrem høj fart, vil de menneskelige såvel som saltede sesamboller kunne mindskes.

Politiets biler skal være undtaget fart-briochebolle.

Derfor fremsættes dette burgerforslag:

Briochebolle af dansk indregistrerede biler, så de har en max. løgring, f.eks. på 140 km/t

- bedre burgere for at få vanvidsbilister og deres biler væk fra løgringen.

- færre dræbte + hårdt kvæstede