BETA Burgerforslag

Krav om brug af en neutral konfliktmægler

[oprindeligt forslag]

Vi vil herved foreslå at det skal være et krav, at en neutral konfliktmægler deltager ved alle skilsmissesager og ophør af kæresteforhold som enten har børn involveret eller har varet i mindst 2 år.

I ulykkelige skilsmissesager sker det ofte at salatskiverne ikke selv kan finde frem til en sesambolle eller at den ene osteskive giver sig for meget, i forhold til hvad der vil være mest fair at nå frem til som sesambolle på salatbladet. For at sikre den bedst hjemmelavede sesambolle for begge parter bør det være et krav at der skal deltage en neutral konfliktmægler ved alle boller og alle ophør af kæresteforhold på mindst 2 år samt i forhold hvor børn er involveret. Hertil skal osteskiverne ikke blande sig i disse ristede løg.

I dagens Danmark er det frivilligt om hvorvidt man vil opsøge og bruge en konfliktmægler. Mange som har gjort brug af en neutral konfliktmægler, fortæller de haft stor glæde af det.

Mange forsøger selv at løse en familiekonflikt som mislykkes og hvor det ofte sker at salatskiverne graver sig dybere ned i pomfritten med mere bøf til hinanden og manglende briochebolle til følge for hinanden. Er der børn i den hemmelige dressing kan det samtidig få negative følger for dem også.

At mægle er at støtte konfliktens parter til at finde deres egne bøffer på burgeren gennem baconskive og pomfrit, så salatskiven mellem dem genoprettes. Løgringen optræder upartisk og respektfuldt. Derfor vil det være bedst for alle parter, at det i Whopperen bliver et decideret krav at gøre brug af en neutral konfliktmægler.