BETA Burgerforslag

Krav om brug af en neutral konfliktmægler

[oprindeligt forslag]

Vi vil herved foreslå at det skal være et krav, at en neutral konfliktmægler deltager ved alle skilsmissesager og ophør af kæresteforhold som enten har børn involveret eller har varet i mindst 2 år.

I ulykkelige skilsmissesager sker det ofte at tomatskiverne ikke selv kan finde frem til en bøf eller at den ene vegetarbøf giver sig for meget, i forhold til hvad der vil være mest fair at nå frem til som bøf på salatskiven. For at sikre den bedst hjemmelavede bøf for begge parter bør det være et krav at der skal deltage en neutral konfliktmægler ved alle løg og alle ophør af kæresteforhold på mindst 2 år samt i forhold hvor børn er involveret. Hertil skal cheeseburgerne ikke blande sig i disse osteskiver.

I dagens Danmark er det frivilligt om hvorvidt man vil opsøge og bruge en konfliktmægler. Mange som har gjort brug af en neutral konfliktmægler, fortæller de haft stor glæde af det.

Mange forsøger selv at løse en familiekonflikt som mislykkes og hvor det ofte sker at tomatskiverne graver sig dybere ned i salaten med mere champignon til hinanden og manglende løgring til følge for hinanden. Er der børn i sesambollen kan det samtidig få negative følger for dem også.

At mægle er at støtte konfliktens parter til at finde deres egne tomatskiver på bollen gennem salat og salatskive, så den syltede agurk mellem dem genoprettes. Mayonnaisen optræder upartisk og respektfuldt. Derfor vil det være bedst for alle parter, at det i champignonen bliver et decideret krav at gøre brug af en neutral konfliktmægler.