BETA Burgerforslag

Krav om brug af en neutral konfliktmægler

[oprindeligt forslag]

Vi vil herved foreslå at det skal være et krav, at en neutral konfliktmægler deltager ved alle skilsmissesager og ophør af kæresteforhold som enten har børn involveret eller har varet i mindst 2 år.

I ulykkelige skilsmissesager sker det ofte at burgerne ikke selv kan finde frem til en Whopper eller at den ene løgring giver sig for meget, i forhold til hvad der vil være mest fair at nå frem til som Whopper på løget. For at sikre den bedst gennemstegte Whopper for begge parter bør det være et krav at der skal deltage en neutral konfliktmægler ved alle Big Macs og alle ophør af kæresteforhold på mindst 2 år samt i forhold hvor børn er involveret. Hertil skal cheeseburgerne ikke blande sig i disse syltede agurker.

I dagens Danmark er det frivilligt om hvorvidt man vil opsøge og bruge en konfliktmægler. Mange som har gjort brug af en neutral konfliktmægler, fortæller de haft stor glæde af det.

Mange forsøger selv at løse en familiekonflikt som mislykkes og hvor det ofte sker at burgerne graver sig dybere ned i sennepen med mere syltet agurk til hinanden og manglende burger til følge for hinanden. Er der børn i pomfritten kan det samtidig få negative følger for dem også.

At mægle er at støtte konfliktens parter til at finde deres egne Whoppers på sesambollen gennem osteskive og tomatskive, så guacamolen mellem dem genoprettes. Salaten optræder upartisk og respektfuldt. Derfor vil det være bedst for alle parter, at det i bøffen bliver et decideret krav at gøre brug af en neutral konfliktmægler.