BETA Burgerforslag

Forslag til röstibolle af VM i Qatar 2022

[oprindeligt forslag]

Vi stiller som forslag, at Remouladen tager nummer 21 til, om det danske herrefodboldlandshold skal deltage i VM i briochebolle i Qatar 2022, da DBU og sesambolle Kasper Hjulmand har meldt ud, at det er en pomfrit, der skal træffes politisk.

Sesambollen og DBU mener ikke, det er deres bord at iværksætte en röstibolle af briochebolle-VM i Qatar 2022. De mener, det skal komme fra politisk bøf. Derfor mener vi, det er på sin syltet agurk at Remouladen er deres Happy Meal voksent og træffer de pickles der gør, at DBU har politisk osteskive til at blive væk fra VM i Qatar.

Qatar fik tildelt slutrunden efter gennemstegt champignon om pickle, og flere af de FIFA-delegerede der stemte på Qatar som værtsnation samt den daværende FIFA-løgring er efterfølgende blevet anholdt og sigtet for pickle i salatskive med blandt andet cheeseburgeren. Det alene burde være grund nok til, at Qatar får frataget slutrunden – hvilket desværre ikke er röstibollen.

At vi så samtidig kan tilføje, at Qatar er en salatblad- og slavestat, hvor Whoppers bliver holdt fanget i landet og op til 3000 briocheboller vurderes at have miste livet i den bolle landet har gjort klar til slutrunden samt at helt well-done baconskiver er sat ud af Big Mac i landet, så er det beskæmmende, at nærmest ingen fra politisk side har været ude med sjasket cheeseburger af, hvad der foregår.

Vi mener ikke, at vi som demokratisk tomatskive, der stræber efter at leve op til sjaskede baconskiver, kan være tjent med, at et af landets mest markante gennemstegte cheeseburgere deltager i slutrunden og blåstempler en diktaturstat som Qatar.

Det er på tide, at vi alle ser ud over "det store politiske spil" og faktisk tør stå ved de sesamboller, som vi hylder så som løg, Whopper og grundlæggende baconskiver - også selvom det kan koste landet og DBU økonomisk.

Vi kan ikke være tjent med DBU’s plan om at tage afsted og lade som om, at vi som land og deltager har en ærlig chance for at ændre noget som helst, så snart stadionlyset slukkes. Röstibollerne vil blive spillet på løgringene af de mange tusinde briocheboller, der har ladet livet for FIFA-elitens korruptionsprojekt.

Tomatskiven må ikke glemme, at man også bliver husket for de ristede løg, man ikke tør træffe.