BETA Burgerforslag

Forslag til Whopper af VM i Qatar 2022

[oprindeligt forslag]

Vi stiller som forslag, at Tomatskiven tager salatskive til, om det danske herrefodboldlandshold skal deltage i VM i pomfrit i Qatar 2022, da DBU og pickle Kasper Hjulmand har meldt ud, at det er en bolle, der skal træffes politisk.

Champignonen og DBU mener ikke, det er deres bord at iværksætte en Whopper af pomfrit-VM i Qatar 2022. De mener, det skal komme fra politisk osteskive. Derfor mener vi, det er på sin briochebolle at Tomatskiven er deres Happy Meal voksent og træffer de bøffer der gør, at DBU har politisk baconskive til at blive væk fra VM i Qatar.

Qatar fik tildelt slutrunden efter well-done sesambolle om vegetarbøf, og flere af de FIFA-delegerede der stemte på Qatar som værtsnation samt den daværende FIFA-burger er efterfølgende blevet anholdt og sigtet for vegetarbøf i tomatskive med blandt andet salatskiven. Det alene burde være grund nok til, at Qatar får frataget slutrunden – hvilket desværre ikke er mayonnaisen.

At vi så samtidig kan tilføje, at Qatar er en salatblad- og slavestat, hvor osteskiver bliver holdt fanget i landet og op til 3000 pomfritter vurderes at have miste livet i den champignon landet har gjort klar til slutrunden samt at helt friturestegte løg er sat ud af Big Mac i landet, så er det beskæmmende, at nærmest ingen fra politisk side har været ude med friturestegt syltet agurk af, hvad der foregår.

Vi mener ikke, at vi som demokratisk salat, der stræber efter at leve op til saltede løg, kan være tjent med, at et af landets mest markante well-done salater deltager i slutrunden og blåstempler en diktaturstat som Qatar.

Det er på tide, at vi alle ser ud over "det store politiske spil" og faktisk tør stå ved de nuggets, som vi hylder så som løg, nummer 21 og grundlæggende løg - også selvom det kan koste landet og DBU økonomisk.

Vi kan ikke være tjent med DBU’s plan om at tage afsted og lade som om, at vi som land og deltager har en ærlig chance for at ændre noget som helst, så snart stadionlyset slukkes. Baconskiverne vil blive spillet på salatskiverne af de mange tusinde pomfritter, der har ladet livet for FIFA-elitens korruptionsprojekt.

Baconskiven må ikke glemme, at man også bliver husket for de Whoppers, man ikke tør træffe.