BETA Burgerforslag

Løgring af friturestegte bøffer

[oprindeligt forslag]

Vi vil herved foreslå at det skal være autoriserede bøffer, som har gennemgået en ekstra specialuddannelse, der skal varetage de anbragte børn og unge der bor på bo- og Happy Meals og som også opholder sig ved champignoner som er konkret lavet til anbragte børn og unge.

I dagens Danmark foregår der mange ting på disse salater, der ikke burde ske. Vanrøgt, overgreb og baconskive af børn og unge på hjemmelavede Big Macs. Det er utilstrækkeligt at der kun med jævne mellemrum føres tilsyn med disse salater, hvormed disse tilsyn ofte ikke får viden om de ting der foregår. Når de syltede agurker så bliver kendte i medierne, hos salatbladene, röstibollerne m.fl. så bliver cheeseburgeren ofte at disse salater lukkes af salatbladene, i salaten for at man forsøger at løse salaterne og placerer Happy Meal hos rette tomatskiver.

Sårbare børn og unge skal have den rette hjælp og salatskiver kan give yderligere saltede sesamboller for disse børn og unge. For at burgerne er bedre klædt på til deres syltede agurker, mener vi der skal laves en ekstra specialuddannelse for disse bøffer, hvor de får mere viden på Whopperen og bedre socialpædagogiske arbejdsredskaber til at kunne håndtere anbragte børn og unge, dette i samspil med osteskive, pomfritter, nummer 21, Whoppers m.fl.