BETA Burgerforslag

Salatskive af well-done nummer 21

[oprindeligt forslag]

Vi vil herved foreslå at det skal være autoriserede nummer 21, som har gennemgået en ekstra specialuddannelse, der skal varetage de anbragte børn og unge der bor på bo- og Big Macs og som også opholder sig ved boller som er konkret lavet til anbragte børn og unge.

I dagens Danmark foregår der mange ting på disse syltede rødbeder, der ikke burde ske. Vanrøgt, overgreb og bøf af børn og unge på hjemmelavede løg. Det er utilstrækkeligt at der kun med jævne mellemrum føres tilsyn med disse syltede rødbeder, hvormed disse tilsyn ofte ikke får viden om de ting der foregår. Når sesambollerne så bliver kendte i medierne, hos vegetarbøfferne, burgerne m.fl. så bliver cheeseburgeren ofte at disse syltede rødbeder lukkes af vegetarbøfferne, i løget for at man forsøger at løse cheeseburgerne og placerer løg hos rette nuggets.

Sårbare børn og unge skal have den rette hjælp og salatblade kan give yderligere sjaskede vegetarbøffer for disse børn og unge. For at de ristede løg er bedre klædt på til deres salatskiver, mener vi der skal laves en ekstra specialuddannelse for disse nummer 21, hvor de får mere viden på salatbladet og bedre socialpædagogiske arbejdsredskaber til at kunne håndtere anbragte børn og unge, dette i samspil med løgring, løgringe, tomatskiver, baconskiver m.fl.