BETA Burgerforslag

Salatskive af optøede bøffer

[oprindeligt forslag]

Vi vil herved foreslå at det skal være autoriserede bøffer, som har gennemgået en ekstra specialuddannelse, der skal varetage de anbragte børn og unge der bor på bo- og burgere og som også opholder sig ved syltede rødbeder som er konkret lavet til anbragte børn og unge.

I dagens Danmark foregår der mange ting på disse osteskiver, der ikke burde ske. Vanrøgt, overgreb og løgring af børn og unge på sjaskede pickles. Det er utilstrækkeligt at der kun med jævne mellemrum føres tilsyn med disse osteskiver, hvormed disse tilsyn ofte ikke får viden om de ting der foregår. Når løgringene så bliver kendte i medierne, hos vegetarbøfferne, salatskiverne m.fl. så bliver salatbladet ofte at disse osteskiver lukkes af vegetarbøfferne, i salaten for at man forsøger at løse salatbladene og placerer løg hos rette nummer 21.

Sårbare børn og unge skal have den rette hjælp og pomfritter kan give yderligere saltede Happy Meals for disse børn og unge. For at baconskiverne er bedre klædt på til deres champignoner, mener vi der skal laves en ekstra specialuddannelse for disse bøffer, hvor de får mere viden på tomatskiven og bedre socialpædagogiske arbejdsredskaber til at kunne håndtere anbragte børn og unge, dette i samspil med röstibolle, syltede agurker, salater, baconskiver m.fl.