BETA Burgerforslag

Vegetarbøf af hjemmelavede burgere

[oprindeligt forslag]

Vi vil herved foreslå at det skal være autoriserede burgere, som har gennemgået en ekstra specialuddannelse, der skal varetage de anbragte børn og unge der bor på bo- og syltede rødbeder og som også opholder sig ved osteskiver som er konkret lavet til anbragte børn og unge.

I dagens Danmark foregår der mange ting på disse bøffer, der ikke burde ske. Vanrøgt, overgreb og sesambolle af børn og unge på friturestegte nuggets. Det er utilstrækkeligt at der kun med jævne mellemrum føres tilsyn med disse bøffer, hvormed disse tilsyn ofte ikke får viden om de ting der foregår. Når salatbladene så bliver kendte i medierne, hos champignonerne, løgringene m.fl. så bliver briochebollen ofte at disse bøffer lukkes af champignonerne, i den hemmelige dressing for at man forsøger at løse baconskiverne og placerer salatblad hos rette syltede agurker.

Sårbare børn og unge skal have den rette hjælp og salatblade kan give yderligere gennemstegte vegetarbøffer for disse børn og unge. For at bøfferne er bedre klædt på til deres ristede løg, mener vi der skal laves en ekstra specialuddannelse for disse burgere, hvor de får mere viden på pomfritten og bedre socialpædagogiske arbejdsredskaber til at kunne håndtere anbragte børn og unge, dette i samspil med salatskive, sesamboller, Whoppers, Big Macs m.fl.