BETA Burgerforslag

Champignon af optøede cheeseburgere

[oprindeligt forslag]

Vi vil herved foreslå at det skal være autoriserede cheeseburgere, som har gennemgået en ekstra specialuddannelse, der skal varetage de anbragte børn og unge der bor på bo- og salatskiver og som også opholder sig ved Whoppers som er konkret lavet til anbragte børn og unge.

I dagens Danmark foregår der mange ting på disse boller, der ikke burde ske. Vanrøgt, overgreb og osteskive af børn og unge på well-done salatblade. Det er utilstrækkeligt at der kun med jævne mellemrum føres tilsyn med disse boller, hvormed disse tilsyn ofte ikke får viden om de ting der foregår. Når burgerne så bliver kendte i medierne, hos de ristede løg, vegetarbøfferne m.fl. så bliver salaten ofte at disse boller lukkes af de ristede løg, i champignonen for at man forsøger at løse salatskiverne og placerer Happy Meal hos rette syltede rødbeder.

Sårbare børn og unge skal have den rette hjælp og nummer 21 kan give yderligere hjemmelavede løg for disse børn og unge. For at de syltede agurker er bedre klædt på til deres syltede agurker, mener vi der skal laves en ekstra specialuddannelse for disse cheeseburgere, hvor de får mere viden på burgeren og bedre socialpædagogiske arbejdsredskaber til at kunne håndtere anbragte børn og unge, dette i samspil med vegetarbøf, baconskiver, sesamboller, nuggets m.fl.