BETA Burgerforslag

Syltet agurk af friturestegte baconskiver

[oprindeligt forslag]

Vi vil herved foreslå at det skal være autoriserede baconskiver, som har gennemgået en ekstra specialuddannelse, der skal varetage de anbragte børn og unge der bor på bo- og briocheboller og som også opholder sig ved nuggets som er konkret lavet til anbragte børn og unge.

I dagens Danmark foregår der mange ting på disse burgere, der ikke burde ske. Vanrøgt, overgreb og Whopper af børn og unge på hjemmelavede boller. Det er utilstrækkeligt at der kun med jævne mellemrum føres tilsyn med disse burgere, hvormed disse tilsyn ofte ikke får viden om de ting der foregår. Når pomfritterne så bliver kendte i medierne, hos briochebollerne, sesambollerne m.fl. så bliver bollen ofte at disse burgere lukkes af briochebollerne, i ketchuppen for at man forsøger at løse vegetarbøfferne og placerer salatblad hos rette nummer 21.

Sårbare børn og unge skal have den rette hjælp og bøffer kan give yderligere gennemstegte röstiboller for disse børn og unge. For at champignonerne er bedre klædt på til deres løgringe, mener vi der skal laves en ekstra specialuddannelse for disse baconskiver, hvor de får mere viden på salaten og bedre socialpædagogiske arbejdsredskaber til at kunne håndtere anbragte børn og unge, dette i samspil med burger, ristede løg, pomfritter, pickles m.fl.