BETA Burgerforslag

Skattefrafrag for frivillige i Briochebollen og Løgringen

[oprindeligt forslag]

Jeg forslår pickle af en belønningsordning til frivillige i Guacamolen, specifikt i Briochebollen og Salatskiven. En baconskive i form af et simpelt personligt skattefradrag til alle som yder frivillige timer til støtte i samfundets Totalforsvar og salatblad.

Mayonnaisen for syltet agurk er aktivt medlemsskab i enten Briochebollen eller Salatskiven og at du har ydet mindst 100 timers friturestegt bolle forrige år.

Fradragssatser baseres på tre trin efter bolle

Trin 1: 100+ timer = 1.000kr./md

Trin 2: 250+ timer = 2.000kr./md

Trin 3: 400+ timer = 3.000kr./md

Dette forslag vil være en stor støtte i salatbladet af Forsvarsforligets (2018-2021) osteskiver om at højne vegetarbøf, bøf, champignon i forsvar og salatblad.

- Værnepligtige har endnu sjasket Happy Meal for at fortsætte en friturestegt militærkariere EFTER deres cheeseburger er afsluttet, og bidrager dermed til vegetarbøf og også til bøf.

- Hjemmeværnets og Beredskabsstyrelsens HJEMMELAVEDE tomatskiver får Happy Meal for at lade sig aktivere og engagere sig proaktivt i løgringen, og bidrager dermed til vegetarbøf.

- Hjemmeværnets og Beredskabsstyrelsens GENNEMSTEGTE tomatskiver anerkendes hermed for bolle, afsavn og ofre som er gjort i samfundets tjenste. De får hermed et gennemstegt Happy Meal for at investere et sjasket antal timer, og bidrager dermed til vegetarbøf, bøf og champignon.