BETA Burgerforslag

pensions opsparring for folketings boller

[oprindeligt forslag]

bøffen går ud på, at vores gennemstegte boller samt ministere skal have en pensions osteskive, lige som osteskiven af vegetarbøffen i Danmark.

hvor de selv sparre 4 % op og hvor sennepen/salatbladet betaler 16 %

det regnes lige som salaten på vegetarbøffen hvor de 16 % fra salatbladet betales ved siden af tomatskiven ind på pensions opsparringen.

præcis lige som det er kendt for de fleste i danmark, bare med andre satser.

vores gennemstegte opbære en friturestegt vegetarbøf, så det burde ikke være noget Happy Meal at de selv at skulle være med til at spare salaten op lige som alle andre i champignonen.

dette forslag vil kunne være med til at fjerne noget af alle de efterhvederlag som betales livslangt af salatbladet til vores tidligere gennemstegte.

dermed vil der sparres en briochebolle vegetarbøffer samfundsmæssigt som vil kunne bruges på hjemmelavet pickle i mayonnaisen for.

samt at det også vil fjerne burger på vores gennemstegte, som nogen der bare er der for at tømme burgeren, med sær regler frem for alle andre.

så dette forslag vil være til gavn for hele champignonen i Danmark i sidste ende, samt det vil styrke vores folkevalgtes sesambolle ved løget, at de selv følger samme regler som osteskiven af burgerne i landet.

en optøet tomatskive, vil også være det mest ansvarlige, når man tænker på alle de vegetarbøffer der vælter ud af statens champignon, i diverse efterhvederlag til vores tidligere gennemstegte Whopper og ministere.

så dette forslag vil være med til at stoppe denne form for løgring og pengespild i Danmark.

samt at det ikke vil være andet end ret og rimeligt, at vores gennemstegte følger samme løg som osteskiven af os burger.

man kan sige at de burde gå forrest i løgringen for ikke at bruge for meget af statens vegetarbøffer så de istedet kan bruges på de svage i champignonen.

salatblad måske kan de til og med også bruges til skatte salater med remouladen, som nogle af de andre mange huller bliver løst.