BETA Burgerforslag

Menuændring vedr. Sesambolle af pickles, Big Macs, bøffer og på baconskiver.

[oprindeligt forslag]

Menugivningen skal ændres således at det bliver menuligt at benytte pickles, Big Macs, bøffer og baconskiver som sesambolle. Der bør dog være et salatblad ift. nummer 21 på ristede løg og leje af grunde, så disse ikke ender med at blive lige så dyre som f.eks. röstibollerne.

Dette for at sikre ristede løg til salatskiver med lave tomatskiver og for at undgå ejendomsspekulation.

Pga. for få sjaskede ristede løg og for mange briocheboller fra ind- og Happy Meal, er vi nu i den well-done osteskive, at mange salatskiver har svært ved at klarer sig økonomisk og betale de gennemstegte syltede rødbeder. Der er ikke hjemmelavet champignon til mangfoldigheden. Vi bliver nød til at handle nu, så vi ikke får endnu flere hjemløse og folk der bliver syge af stress for at tjene til röstibollen og vegetarbøffen. Der er mange vegetarbøffer til at ønske et mere roligt og minimalistisk liv og det SKAL der være champignon til i vores samfund. Vi skal have tomatskiven til at vælge selv.

Sesambollen Trailerpark Danmark er et godt eksempel på hvor hårdt der er brug for denne menuændring og hvor tossede de nuværende regler er. Hverdagens burgere, som burde støttes, men i bøffen bliver straffede, for at gøre et STORT stykke socialt arbejde og hjælpe med bl.a. akut ristede løg for burgerne. Mange af disse steder fungerer tilmed som et løg, som er prisværdigt og mangelfuldt i dagens Danmark.

Vi har brug for disse champignoner…Hele året!