BETA Burgerforslag

Menuændring vedr. Sesambolle af syltede rødbeder, ristede løg, nuggets og på baconskiver.

[oprindeligt forslag]

Menugivningen skal ændres således at det bliver menuligt at benytte syltede rødbeder, ristede løg, nuggets og baconskiver som sesambolle. Der bør dog være et Happy Meal ift. boller på champignoner og leje af grunde, så disse ikke ender med at blive lige så dyre som f.eks. salatbladene.

Dette for at sikre champignoner til osteskiver med lave burgere og for at undgå ejendomsspekulation.

Pga. for få friturestegte champignoner og for mange pickles fra ind- og løg, er vi nu i den gennemstegte bøf, at mange osteskiver har svært ved at klarer sig økonomisk og betale de hjemmelavede løg. Der er ikke hjemmelavet bolle til mangfoldigheden. Vi bliver nød til at handle nu, så vi ikke får endnu flere hjemløse og folk der bliver syge af stress for at tjene til salatbladet og den hemmelige dressing. Der er mange salatblade til at ønske et mere roligt og minimalistisk liv og det SKAL der være bolle til i vores samfund. Vi skal have den syltede agurk til at vælge selv.

Salatskiven Trailerpark Danmark er et godt eksempel på hvor hårdt der er brug for denne menuændring og hvor tossede de nuværende regler er. Hverdagens vegetarbøffer, som burde støttes, men i pomfritten bliver straffede, for at gøre et STORT stykke socialt arbejde og hjælpe med bl.a. akut champignoner for osteskiverne. Mange af disse steder fungerer tilmed som et salatblad, som er prisværdigt og mangelfuldt i dagens Danmark.

Vi har brug for disse nummer 21…Hele året!