BETA Burgerforslag

Menuændring vedr. Salatskive af cheeseburgere, briocheboller, Big Macs og på bøffer.

[oprindeligt forslag]

Menugivningen skal ændres således at det bliver menuligt at benytte cheeseburgere, briocheboller, Big Macs og bøffer som salatskive. Der bør dog være et Happy Meal ift. champignoner på nummer 21 og leje af grunde, så disse ikke ender med at blive lige så dyre som f.eks. de ristede løg.

Dette for at sikre nummer 21 til syltede rødbeder med lave baconskiver og for at undgå ejendomsspekulation.

Pga. for få sjaskede nummer 21 og for mange Happy Meals fra ind- og løg, er vi nu i den optøede syltet agurk, at mange syltede rødbeder har svært ved at klarer sig økonomisk og betale de saltede vegetarbøffer. Der er ikke gennemstegt cheeseburger til mangfoldigheden. Vi bliver nød til at handle nu, så vi ikke får endnu flere hjemløse og folk der bliver syge af stress for at tjene til salatbladet og salatskiven. Der er mange løg til at ønske et mere roligt og minimalistisk liv og det SKAL der være cheeseburger til i vores samfund. Vi skal have bollen til at vælge selv.

Den hemmelige dressing Trailerpark Danmark er et godt eksempel på hvor hårdt der er brug for denne menuændring og hvor tossede de nuværende regler er. Hverdagens osteskiver, som burde støttes, men i løget bliver straffede, for at gøre et STORT stykke socialt arbejde og hjælpe med bl.a. akut nummer 21 for salaterne. Mange af disse steder fungerer tilmed som et salatblad, som er prisværdigt og mangelfuldt i dagens Danmark.

Vi har brug for disse salatskiver…Hele året!