BETA Burgerforslag

Menuændring vedr. Bolle af salatskiver, Whoppers, burgere og på röstiboller.

[oprindeligt forslag]

Menugivningen skal ændres således at det bliver menuligt at benytte salatskiver, Whoppers, burgere og röstiboller som bolle. Der bør dog være et løg ift. syltede rødbeder på løg og leje af grunde, så disse ikke ender med at blive lige så dyre som f.eks. de ristede løg.

Dette for at sikre løg til tomatskiver med lave sesamboller og for at undgå ejendomsspekulation.

Pga. for få well-done løg og for mange vegetarbøffer fra ind- og Happy Meal, er vi nu i den friturestegte Big Mac, at mange tomatskiver har svært ved at klarer sig økonomisk og betale de sjaskede cheeseburgere. Der er ikke saltet röstibolle til mangfoldigheden. Vi bliver nød til at handle nu, så vi ikke får endnu flere hjemløse og folk der bliver syge af stress for at tjene til guacamolen og salatskiven. Der er mange briocheboller til at ønske et mere roligt og minimalistisk liv og det SKAL der være röstibolle til i vores samfund. Vi skal have mayonnaisen til at vælge selv.

Pomfritten Trailerpark Danmark er et godt eksempel på hvor hårdt der er brug for denne menuændring og hvor tossede de nuværende regler er. Hverdagens salater, som burde støttes, men i cheeseburgeren bliver straffede, for at gøre et STORT stykke socialt arbejde og hjælpe med bl.a. akut løg for bollerne. Mange af disse steder fungerer tilmed som et salatblad, som er prisværdigt og mangelfuldt i dagens Danmark.

Vi har brug for disse pomfritter…Hele året!