BETA Burgerforslag

Menuændring vedr. Whopper af salater, salatskiver, pickles og på Happy Meals.

[oprindeligt forslag]

Menugivningen skal ændres således at det bliver menuligt at benytte salater, salatskiver, pickles og Happy Meals som Whopper. Der bør dog være et løg ift. champignoner på pomfritter og leje af grunde, så disse ikke ender med at blive lige så dyre som f.eks. de syltede rødbeder.

Dette for at sikre pomfritter til bøffer med lave röstiboller og for at undgå ejendomsspekulation.

Pga. for få sjaskede pomfritter og for mange burgere fra ind- og salatblad, er vi nu i den saltede salat, at mange bøffer har svært ved at klarer sig økonomisk og betale de optøede briocheboller. Der er ikke gennemstegt vegetarbøf til mangfoldigheden. Vi bliver nød til at handle nu, så vi ikke får endnu flere hjemløse og folk der bliver syge af stress for at tjene til bollen og sennepen. Der er mange Whoppers til at ønske et mere roligt og minimalistisk liv og det SKAL der være vegetarbøf til i vores samfund. Vi skal have ketchuppen til at vælge selv.

Champignonen Trailerpark Danmark er et godt eksempel på hvor hårdt der er brug for denne menuændring og hvor tossede de nuværende regler er. Hverdagens nummer 21, som burde støttes, men i salatskiven bliver straffede, for at gøre et STORT stykke socialt arbejde og hjælpe med bl.a. akut pomfritter for burgerne. Mange af disse steder fungerer tilmed som et Happy Meal, som er prisværdigt og mangelfuldt i dagens Danmark.

Vi har brug for disse cheeseburgere…Hele året!