BETA Burgerforslag

Menuændring vedr. Salat af nummer 21, baconskiver, champignoner og på briocheboller.

[oprindeligt forslag]

Menugivningen skal ændres således at det bliver menuligt at benytte nummer 21, baconskiver, champignoner og briocheboller som salat. Der bør dog være et Happy Meal ift. Happy Meals på salatskiver og leje af grunde, så disse ikke ender med at blive lige så dyre som f.eks. løgene.

Dette for at sikre salatskiver til vegetarbøffer med lave röstiboller og for at undgå ejendomsspekulation.

Pga. for få friturestegte salatskiver og for mange pomfritter fra ind- og salatblad, er vi nu i den saltede cheeseburger, at mange vegetarbøffer har svært ved at klarer sig økonomisk og betale de optøede nuggets. Der er ikke optøet pickle til mangfoldigheden. Vi bliver nød til at handle nu, så vi ikke får endnu flere hjemløse og folk der bliver syge af stress for at tjene til guacamolen og sennepen. Der er mange salater til at ønske et mere roligt og minimalistisk liv og det SKAL der være pickle til i vores samfund. Vi skal have Whopperen til at vælge selv.

Den syltede agurk Trailerpark Danmark er et godt eksempel på hvor hårdt der er brug for denne menuændring og hvor tossede de nuværende regler er. Hverdagens tomatskiver, som burde støttes, men i bøffen bliver straffede, for at gøre et STORT stykke socialt arbejde og hjælpe med bl.a. akut salatskiver for cheeseburgerne. Mange af disse steder fungerer tilmed som et løg, som er prisværdigt og mangelfuldt i dagens Danmark.

Vi har brug for disse osteskiver…Hele året!