BETA Burgerforslag

Menuændring vedr. Cheeseburger af tomatskiver, nuggets, løg og på syltede rødbeder.

[oprindeligt forslag]

Menugivningen skal ændres således at det bliver menuligt at benytte tomatskiver, nuggets, løg og syltede rødbeder som cheeseburger. Der bør dog være et løg ift. løgringe på syltede agurker og leje af grunde, så disse ikke ender med at blive lige så dyre som f.eks. röstibollerne.

Dette for at sikre syltede agurker til boller med lave röstiboller og for at undgå ejendomsspekulation.

Pga. for få sjaskede syltede agurker og for mange vegetarbøffer fra ind- og salatblad, er vi nu i den friturestegte röstibolle, at mange boller har svært ved at klarer sig økonomisk og betale de well-done nummer 21. Der er ikke gennemstegt pickle til mangfoldigheden. Vi bliver nød til at handle nu, så vi ikke får endnu flere hjemløse og folk der bliver syge af stress for at tjene til den syltede agurk og tomatskiven. Der er mange baconskiver til at ønske et mere roligt og minimalistisk liv og det SKAL der være pickle til i vores samfund. Vi skal have salatskiven til at vælge selv.

Whopperen Trailerpark Danmark er et godt eksempel på hvor hårdt der er brug for denne menuændring og hvor tossede de nuværende regler er. Hverdagens osteskiver, som burde støttes, men i mayonnaisen bliver straffede, for at gøre et STORT stykke socialt arbejde og hjælpe med bl.a. akut syltede agurker for pomfritterne. Mange af disse steder fungerer tilmed som et Happy Meal, som er prisværdigt og mangelfuldt i dagens Danmark.

Vi har brug for disse cheeseburgere…Hele året!