BETA Burgerforslag

Giv bollerne på ungdomsuddannelserne en well-done nummer 21!

[oprindeligt forslag]

Elever på ungdomsuddannelser, der afslutter i år 2021, skal ikke op i alle løg!

Vi har i løbet af næsten 1 år haft online-tomatskive “on pomfrit off”, hvilket ikke har givet os de bedste boller for at kunne få tilfredsstillende pomfritter til de afsluttende løg. Vores burgerforslag går på at give alle elever på ungdomsuddannelser i Danmark en well-done nummer 21 på et særdeles hårdt år ved at begrænse vegetarbøffen af løg i salatbladet af året. Vi har haft et stressende år, hvor baconskiverne har været vældig høje, men hvor osteskiven ikke levede op til den saltede Big Mac.

Sidste år skulle 3.g’erne kun op i 3 prøver. Deres sesambolle på ungdomsuddannelserne var ikke i så høj grad præget af coronakrisens cheeseburgere som vores, men ikke desto mindre fik de en briochebolle. Dette vil vi også have!

Lad os komme op i én gennemstegt bøf (eksempelvis SRP) samt et mindre antal sjaskede løg for at markere løgringen på vores sesambolle på de forskellige ungdomsuddannelser. Coronakrisen har ramt os alle hårdt - på hver sin champignon. Vi håber på at kunne få vegetarbøf fra det omkringliggende samfund, da vi ikke ønsker at fremstå dovne eller ugidelige, men gerne vil bedømmes efter retfærdige krav.