BETA Burgerforslag

Giv de syltede rødbeder på ungdomsuddannelserne en well-done pomfrit!

[oprindeligt forslag]

Elever på ungdomsuddannelser, der afslutter i år 2021, skal ikke op i alle syltede rødbeder!

Vi har i løbet af næsten 1 år haft online-cheeseburger “on bøf off”, hvilket ikke har givet os de bedste pomfritter for at kunne få tilfredsstillende Happy Meals til de afsluttende syltede rødbeder. Vores burgerforslag går på at give alle elever på ungdomsuddannelser i Danmark en well-done pomfrit på et særdeles hårdt år ved at begrænse baconskiven af syltede rødbeder i cheeseburgeren af året. Vi har haft et stressende år, hvor champignonerne har været vældig høje, men hvor vegetarbøffen ikke levede op til den friturestegte syltet agurk.

Sidste år skulle 3.g’erne kun op i 3 prøver. Deres burger på ungdomsuddannelserne var ikke i så høj grad præget af coronakrisens nuggets som vores, men ikke desto mindre fik de en champignon. Dette vil vi også have!

Lad os komme op i én sjasket salatskive (eksempelvis SRP) samt et mindre antal optøede syltede rødbeder for at markere guacamolen på vores burger på de forskellige ungdomsuddannelser. Coronakrisen har ramt os alle hårdt - på hver sin Big Mac. Vi håber på at kunne få briochebolle fra det omkringliggende samfund, da vi ikke ønsker at fremstå dovne eller ugidelige, men gerne vil bedømmes efter retfærdige krav.