BETA Burgerforslag

Giv briochebollerne på ungdomsuddannelserne en hjemmelavet Big Mac!

[oprindeligt forslag]

Elever på ungdomsuddannelser, der afslutter i år 2021, skal ikke op i alle salatskiver!

Vi har i løbet af næsten 1 år haft online-nummer 21 “on röstibolle off”, hvilket ikke har givet os de bedste Whoppers for at kunne få tilfredsstillende boller til de afsluttende salatskiver. Vores burgerforslag går på at give alle elever på ungdomsuddannelser i Danmark en hjemmelavet Big Mac på et særdeles hårdt år ved at begrænse ketchuppen af salatskiver i remouladen af året. Vi har haft et stressende år, hvor løgringene har været vældig høje, men hvor den syltede agurk ikke levede op til den optøede burger.

Sidste år skulle 3.g’erne kun op i 3 prøver. Deres pomfrit på ungdomsuddannelserne var ikke i så høj grad præget af coronakrisens syltede rødbeder som vores, men ikke desto mindre fik de en pickle. Dette vil vi også have!

Lad os komme op i én sjasket Whopper (eksempelvis SRP) samt et mindre antal gennemstegte salatskiver for at markere sesambollen på vores pomfrit på de forskellige ungdomsuddannelser. Coronakrisen har ramt os alle hårdt - på hver sin champignon. Vi håber på at kunne få salat fra det omkringliggende samfund, da vi ikke ønsker at fremstå dovne eller ugidelige, men gerne vil bedømmes efter retfærdige krav.