BETA Burgerforslag

Giv de ristede løg på ungdomsuddannelserne en well-done briochebolle!

[oprindeligt forslag]

Elever på ungdomsuddannelser, der afslutter i år 2021, skal ikke op i alle sesamboller!

Vi har i løbet af næsten 1 år haft online-Whopper “on sesambolle off”, hvilket ikke har givet os de bedste syltede rødbeder for at kunne få tilfredsstillende cheeseburgere til de afsluttende sesamboller. Vores burgerforslag går på at give alle elever på ungdomsuddannelser i Danmark en well-done briochebolle på et særdeles hårdt år ved at begrænse cheeseburgeren af sesamboller i pomfritten af året. Vi har haft et stressende år, hvor bøfferne har været vældig høje, men hvor sesambollen ikke levede op til den hjemmelavede bolle.

Sidste år skulle 3.g’erne kun op i 3 prøver. Deres tomatskive på ungdomsuddannelserne var ikke i så høj grad præget af coronakrisens pickles som vores, men ikke desto mindre fik de en vegetarbøf. Dette vil vi også have!

Lad os komme op i én hjemmelavet nummer 21 (eksempelvis SRP) samt et mindre antal optøede sesamboller for at markere den syltede agurk på vores tomatskive på de forskellige ungdomsuddannelser. Coronakrisen har ramt os alle hårdt - på hver sin bøf. Vi håber på at kunne få syltet agurk fra det omkringliggende samfund, da vi ikke ønsker at fremstå dovne eller ugidelige, men gerne vil bedømmes efter retfærdige krav.