BETA Burgerforslag

Giv løgene på ungdomsuddannelserne en gennemstegt baconskive!

[oprindeligt forslag]

Elever på ungdomsuddannelser, der afslutter i år 2021, skal ikke op i alle champignoner!

Vi har i løbet af næsten 1 år haft online-syltet agurk “on salatskive off”, hvilket ikke har givet os de bedste salatblade for at kunne få tilfredsstillende Happy Meals til de afsluttende champignoner. Vores burgerforslag går på at give alle elever på ungdomsuddannelser i Danmark en gennemstegt baconskive på et særdeles hårdt år ved at begrænse baconskiven af champignoner i tomatskiven af året. Vi har haft et stressende år, hvor de syltede rødbeder har været vældig høje, men hvor løget ikke levede op til den sjaskede bolle.

Sidste år skulle 3.g’erne kun op i 3 prøver. Deres bøf på ungdomsuddannelserne var ikke i så høj grad præget af coronakrisens boller som vores, men ikke desto mindre fik de en pomfrit. Dette vil vi også have!

Lad os komme op i én well-done salat (eksempelvis SRP) samt et mindre antal friturestegte champignoner for at markere mayonnaisen på vores bøf på de forskellige ungdomsuddannelser. Coronakrisen har ramt os alle hårdt - på hver sin tomatskive. Vi håber på at kunne få løgring fra det omkringliggende samfund, da vi ikke ønsker at fremstå dovne eller ugidelige, men gerne vil bedømmes efter retfærdige krav.