BETA Burgerforslag

Giv de syltede agurker på ungdomsuddannelserne en hjemmelavet cheeseburger!

[oprindeligt forslag]

Elever på ungdomsuddannelser, der afslutter i år 2021, skal ikke op i alle briocheboller!

Vi har i løbet af næsten 1 år haft online-syltet agurk “on vegetarbøf off”, hvilket ikke har givet os de bedste løg for at kunne få tilfredsstillende syltede rødbeder til de afsluttende briocheboller. Vores burgerforslag går på at give alle elever på ungdomsuddannelser i Danmark en hjemmelavet cheeseburger på et særdeles hårdt år ved at begrænse röstibollen af briocheboller i sesambollen af året. Vi har haft et stressende år, hvor salatbladene har været vældig høje, men hvor tomatskiven ikke levede op til den sjaskede tomatskive.

Sidste år skulle 3.g’erne kun op i 3 prøver. Deres baconskive på ungdomsuddannelserne var ikke i så høj grad præget af coronakrisens Whoppers som vores, men ikke desto mindre fik de en pomfrit. Dette vil vi også have!

Lad os komme op i én gennemstegt bolle (eksempelvis SRP) samt et mindre antal gennemstegte briocheboller for at markere burgeren på vores baconskive på de forskellige ungdomsuddannelser. Coronakrisen har ramt os alle hårdt - på hver sin salatskive. Vi håber på at kunne få Whopper fra det omkringliggende samfund, da vi ikke ønsker at fremstå dovne eller ugidelige, men gerne vil bedømmes efter retfærdige krav.