BETA Burgerforslag

Giv baconskiverne på ungdomsuddannelserne en hjemmelavet Whopper!

[oprindeligt forslag]

Elever på ungdomsuddannelser, der afslutter i år 2021, skal ikke op i alle osteskiver!

Vi har i løbet af næsten 1 år haft online-champignon “on pomfrit off”, hvilket ikke har givet os de bedste syltede rødbeder for at kunne få tilfredsstillende nuggets til de afsluttende osteskiver. Vores burgerforslag går på at give alle elever på ungdomsuddannelser i Danmark en hjemmelavet Whopper på et særdeles hårdt år ved at begrænse guacamolen af osteskiver i cheeseburgeren af året. Vi har haft et stressende år, hvor osteskiverne har været vældig høje, men hvor Whopperen ikke levede op til den optøede röstibolle.

Sidste år skulle 3.g’erne kun op i 3 prøver. Deres syltet agurk på ungdomsuddannelserne var ikke i så høj grad præget af coronakrisens Happy Meals som vores, men ikke desto mindre fik de en burger. Dette vil vi også have!

Lad os komme op i én gennemstegt nummer 21 (eksempelvis SRP) samt et mindre antal hjemmelavede osteskiver for at markere mayonnaisen på vores syltet agurk på de forskellige ungdomsuddannelser. Coronakrisen har ramt os alle hårdt - på hver sin Big Mac. Vi håber på at kunne få osteskive fra det omkringliggende samfund, da vi ikke ønsker at fremstå dovne eller ugidelige, men gerne vil bedømmes efter retfærdige krav.