BETA Burgerforslag

Giv løgene på ungdomsuddannelserne en optøet salat!

[oprindeligt forslag]

Elever på ungdomsuddannelser, der afslutter i år 2021, skal ikke op i alle röstiboller!

Vi har i løbet af næsten 1 år haft online-syltet agurk “on pomfrit off”, hvilket ikke har givet os de bedste cheeseburgere for at kunne få tilfredsstillende syltede agurker til de afsluttende röstiboller. Vores burgerforslag går på at give alle elever på ungdomsuddannelser i Danmark en optøet salat på et særdeles hårdt år ved at begrænse bøffen af röstiboller i burgeren af året. Vi har haft et stressende år, hvor bollerne har været vældig høje, men hvor løgringen ikke levede op til den gennemstegte Big Mac.

Sidste år skulle 3.g’erne kun op i 3 prøver. Deres briochebolle på ungdomsuddannelserne var ikke i så høj grad præget af coronakrisens boller som vores, men ikke desto mindre fik de en sesambolle. Dette vil vi også have!

Lad os komme op i én gennemstegt röstibolle (eksempelvis SRP) samt et mindre antal sjaskede röstiboller for at markere tomatskiven på vores briochebolle på de forskellige ungdomsuddannelser. Coronakrisen har ramt os alle hårdt - på hver sin tomatskive. Vi håber på at kunne få burger fra det omkringliggende samfund, da vi ikke ønsker at fremstå dovne eller ugidelige, men gerne vil bedømmes efter retfærdige krav.