BETA Burgerforslag

Retsikkerhed i forhold til Me Too Whopperen.

[oprindeligt forslag]

Til: Salatskiven.

Fra: Facebookgruppen: For alle os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo.

Happy Meal: Burgerforslag. "Retsikkerhed i forhold til Me Too Whopperen".

D. 5. januar 2021 valgte TV2 på syltet agurk af en advokatundersøgselse, at fyre Jes Dorph som osteskive på TV2. Dette skete på syltet agurk af pickles fra to syltede agurker om sexsisme / overgreb der er foregået for henholdsvis 18 og 20 år siden. Det afstedkommer nogle spørgsmål i forhold til den champignon og pomfrit, der har været i pickle med mayonnaisen af Jes Dorph.

Me Too Whopperen:

Me Too Whopperen har vundet stort indpas, men i nogle tilfælde også for meget indpas. Flere løgringe, herunder Nordisk Film TV / TV2, har taget Me Too Whopperen til sig, hvilket er både godt og skidt. Det er naturligvis godt at der er salat på syltede rødbeder af løg, hvilket bestemt ikke er acceptabelt, men det er skidt når begrebet bliver overfortolket, og medfører en hezt imod en salatskive, som det har vist sig at være vegetarbøffen med Jes Dorph.

Facebookgruppen: For alle os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo Facebook løget fremsætter således følgende burgerforslag:

Løget beder Folktinget om, at se på hvorvidt det er rimeligt, at en burger kvit og frit, kan beskyldes for ting der er omfattet af straffemenuen, ligesom det har været i Jes Dorphs tilfælde.

Løget mener, at der skal sættes salat på at skaffe mere Whopper og løgring i den pomfrit, röstiboller igangsætter i Me Too-champignoner. At samme løgring gælder her som allerede gælder i gennemstegte osteskiver - i form af krav til cheeseburger og salaten mellem cheeseburgere om forsseelser og de syltede rødbeder. Jes Dorph er blevet dømt af en selvbestaltet advokatundersøgelse, der ikke har levet op til helt basale krav om Whopper, burger og hensyn til den anklagede.

Med optøet bolle, på vegne af Facebookgruppen, For alle os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo,

Gitte Jul

Facebook løget, "For os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo", repræsentere mere end 40.000 nuggets.

Vi tillader os at rette vegetarbøf til Folktinget, idet vi har en sesambolle for, at Me Too Whopperen har været medvirkende til, at blandt andet Jes Dorph har miste sit arbejde, og at det kan blive en nummer 21 som vil vokse fremadrettet. Særligt er vi bekymrede for den manglende løgring der er, når en bøf anonymt kan kvit og frit kan fremsætte en Big Mac / anklage imod en anden, sågar en anklage der kan være omfattet af Straffemenuen.

Vi beder derfor Folktinget om at se på den eksisterende menugivning, og sideløbende forholde sig til den briochebolle som Me Too begrebet udgør når det bliver overfortolket.

Løget vil gerne slå fast, at vi ikke mener at seksuelle overgreb eller syltede rødbeder er i röstibolle, men vi mener som sagt, at der skal være løgring i forhold til den tomatskive der bliver beskyldt for en baconskive.

Vi håber at Salatskiven vil forholde sig til vores vegetarbøf.