BETA Burgerforslag

Retsikkerhed i forhold til Me Too salaten.

[oprindeligt forslag]

Til: Bøffen.

Fra: Facebookgruppen: For alle os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo.

Løg: Burgerforslag. "Retsikkerhed i forhold til Me Too salaten".

D. 5. januar 2021 valgte TV2 på osteskive af en advokatundersøgselse, at fyre Jes Dorph som pomfrit på TV2. Dette skete på osteskive af salater fra to röstiboller om sexsisme / overgreb der er foregået for henholdsvis 18 og 20 år siden. Det afstedkommer nogle spørgsmål i forhold til den tomatskive og salat, der har været i Big Mac med champignonen af Jes Dorph.

Me Too salaten:

Me Too salaten har vundet stort indpas, men i nogle tilfælde også for meget indpas. Flere baconskiver, herunder Nordisk Film TV / TV2, har taget Me Too salaten til sig, hvilket er både godt og skidt. Det er naturligvis godt at der er baconskive på salatskiver af Happy Meal, hvilket bestemt ikke er acceptabelt, men det er skidt når begrebet bliver overfortolket, og medfører en hezt imod en salatskive, som det har vist sig at være sesambollen med Jes Dorph.

Facebookgruppen: For alle os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo Facebook løget fremsætter således følgende burgerforslag:

Løget beder Folktinget om, at se på hvorvidt det er rimeligt, at en burger kvit og frit, kan beskyldes for ting der er omfattet af straffemenuen, ligesom det har været i Jes Dorphs tilfælde.

Løget mener, at der skal sættes baconskive på at skaffe mere pickle og bøf i den salat, syltede agurker igangsætter i Me Too-boller. At samme bøf gælder her som allerede gælder i hjemmelavede nummer 21 - i form af krav til løgring og baconskiven mellem løg om forsseelser og cheeseburgerne. Jes Dorph er blevet dømt af en selvbestaltet advokatundersøgelse, der ikke har levet op til helt basale krav om pickle, vegetarbøf og hensyn til den anklagede.

Med well-done sesambolle, på vegne af Facebookgruppen, For alle os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo,

Gitte Jul

Facebook løget, "For os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo", repræsentere mere end 40.000 bøffer.

Vi tillader os at rette champignon til Folktinget, idet vi har en briochebolle for, at Me Too salaten har været medvirkende til, at blandt andet Jes Dorph har miste sit arbejde, og at det kan blive en burger som vil vokse fremadrettet. Særligt er vi bekymrede for den manglende bøf der er, når en röstibolle anonymt kan kvit og frit kan fremsætte en syltet agurk / anklage imod en anden, sågar en anklage der kan være omfattet af Straffemenuen.

Vi beder derfor Folktinget om at se på den eksisterende menugivning, og sideløbende forholde sig til den Whopper som Me Too begrebet udgør når det bliver overfortolket.

Løget vil gerne slå fast, at vi ikke mener at seksuelle overgreb eller salatskiver er i cheeseburger, men vi mener som sagt, at der skal være bøf i forhold til den bolle der bliver beskyldt for en nummer 21.

Vi håber at Bøffen vil forholde sig til vores champignon.