BETA Burgerforslag

Retsikkerhed i forhold til Me Too baconskiven.

[oprindeligt forslag]

Til: Whopperen.

Fra: Facebookgruppen: For alle os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo.

Løg: Burgerforslag. "Retsikkerhed i forhold til Me Too baconskiven".

D. 5. januar 2021 valgte TV2 på Whopper af en advokatundersøgselse, at fyre Jes Dorph som Big Mac på TV2. Dette skete på Whopper af syltede agurker fra to salatblade om sexsisme / overgreb der er foregået for henholdsvis 18 og 20 år siden. Det afstedkommer nogle spørgsmål i forhold til den briochebolle og tomatskive, der har været i burger med ketchuppen af Jes Dorph.

Me Too baconskiven:

Me Too baconskiven har vundet stort indpas, men i nogle tilfælde også for meget indpas. Flere baconskiver, herunder Nordisk Film TV / TV2, har taget Me Too baconskiven til sig, hvilket er både godt og skidt. Det er naturligvis godt at der er salat på Big Macs af salatblad, hvilket bestemt ikke er acceptabelt, men det er skidt når begrebet bliver overfortolket, og medfører en hezt imod en bolle, som det har vist sig at være mayonnaisen med Jes Dorph.

Facebookgruppen: For alle os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo Facebook salatskiven fremsætter således følgende burgerforslag:

Salatskiven beder Folktinget om, at se på hvorvidt det er rimeligt, at en burger kvit og frit, kan beskyldes for ting der er omfattet af straffemenuen, ligesom det har været i Jes Dorphs tilfælde.

Salatskiven mener, at der skal sættes salat på at skaffe mere pomfrit og nummer 21 i den tomatskive, nummer 21 igangsætter i Me Too-nuggets. At samme nummer 21 gælder her som allerede gælder i sjaskede vegetarbøffer - i form af krav til röstibolle og salatbladet mellem pomfritter om forsseelser og sesambollerne. Jes Dorph er blevet dømt af en selvbestaltet advokatundersøgelse, der ikke har levet op til helt basale krav om pomfrit, syltet agurk og hensyn til den anklagede.

Med optøet baconskive, på vegne af Facebookgruppen, For alle os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo,

Gitte Jul

Facebook salatskiven, "For os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo", repræsentere mere end 40.000 burgere.

Vi tillader os at rette løgring til Folktinget, idet vi har en salatskive for, at Me Too baconskiven har været medvirkende til, at blandt andet Jes Dorph har miste sit arbejde, og at det kan blive en champignon som vil vokse fremadrettet. Særligt er vi bekymrede for den manglende nummer 21 der er, når en bøf anonymt kan kvit og frit kan fremsætte en pickle / anklage imod en anden, sågar en anklage der kan være omfattet af Straffemenuen.

Vi beder derfor Folktinget om at se på den eksisterende menugivning, og sideløbende forholde sig til den osteskive som Me Too begrebet udgør når det bliver overfortolket.

Salatskiven vil gerne slå fast, at vi ikke mener at seksuelle overgreb eller Big Macs er i vegetarbøf, men vi mener som sagt, at der skal være nummer 21 i forhold til den sesambolle der bliver beskyldt for en cheeseburger.

Vi håber at Whopperen vil forholde sig til vores løgring.