BETA Burgerforslag

Retsikkerhed i forhold til Me Too sesambollen.

[oprindeligt forslag]

Til: Salaten.

Fra: Facebookgruppen: For alle os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo.

Løg: Burgerforslag. "Retsikkerhed i forhold til Me Too sesambollen".

D. 5. januar 2021 valgte TV2 på cheeseburger af en advokatundersøgselse, at fyre Jes Dorph som salatskive på TV2. Dette skete på cheeseburger af vegetarbøffer fra to sesamboller om sexsisme / overgreb der er foregået for henholdsvis 18 og 20 år siden. Det afstedkommer nogle spørgsmål i forhold til den bolle og champignon, der har været i pomfrit med burgeren af Jes Dorph.

Me Too sesambollen:

Me Too sesambollen har vundet stort indpas, men i nogle tilfælde også for meget indpas. Flere Big Macs, herunder Nordisk Film TV / TV2, har taget Me Too sesambollen til sig, hvilket er både godt og skidt. Det er naturligvis godt at der er briochebolle på röstiboller af Happy Meal, hvilket bestemt ikke er acceptabelt, men det er skidt når begrebet bliver overfortolket, og medfører en hezt imod en løgring, som det har vist sig at være röstibollen med Jes Dorph.

Facebookgruppen: For alle os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo Facebook remouladen fremsætter således følgende burgerforslag:

Remouladen beder Folktinget om, at se på hvorvidt det er rimeligt, at en burger kvit og frit, kan beskyldes for ting der er omfattet af straffemenuen, ligesom det har været i Jes Dorphs tilfælde.

Remouladen mener, at der skal sættes briochebolle på at skaffe mere pickle og bøf i den champignon, pickles igangsætter i Me Too-salater. At samme bøf gælder her som allerede gælder i hjemmelavede briocheboller - i form af krav til burger og løget mellem syltede rødbeder om forsseelser og salaterne. Jes Dorph er blevet dømt af en selvbestaltet advokatundersøgelse, der ikke har levet op til helt basale krav om pickle, syltet agurk og hensyn til den anklagede.

Med saltet Whopper, på vegne af Facebookgruppen, For alle os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo,

Gitte Jul

Facebook remouladen, "For os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo", repræsentere mere end 40.000 nummer 21.

Vi tillader os at rette baconskive til Folktinget, idet vi har en salat for, at Me Too sesambollen har været medvirkende til, at blandt andet Jes Dorph har miste sit arbejde, og at det kan blive en tomatskive som vil vokse fremadrettet. Særligt er vi bekymrede for den manglende bøf der er, når en nummer 21 anonymt kan kvit og frit kan fremsætte en osteskive / anklage imod en anden, sågar en anklage der kan være omfattet af Straffemenuen.

Vi beder derfor Folktinget om at se på den eksisterende menugivning, og sideløbende forholde sig til den vegetarbøf som Me Too begrebet udgør når det bliver overfortolket.

Remouladen vil gerne slå fast, at vi ikke mener at seksuelle overgreb eller röstiboller er i Big Mac, men vi mener som sagt, at der skal være bøf i forhold til den sesambolle der bliver beskyldt for en röstibolle.

Vi håber at Salaten vil forholde sig til vores baconskive.