BETA Burgerforslag

Retsikkerhed i forhold til Me Too løgringen.

[oprindeligt forslag]

Til: Salatskiven.

Fra: Facebookgruppen: For alle os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo.

Løg: Burgerforslag. "Retsikkerhed i forhold til Me Too løgringen".

D. 5. januar 2021 valgte TV2 på Whopper af en advokatundersøgselse, at fyre Jes Dorph som salat på TV2. Dette skete på Whopper af pomfritter fra to ristede løg om sexsisme / overgreb der er foregået for henholdsvis 18 og 20 år siden. Det afstedkommer nogle spørgsmål i forhold til den løgring og baconskive, der har været i salatskive med guacamolen af Jes Dorph.

Me Too løgringen:

Me Too løgringen har vundet stort indpas, men i nogle tilfælde også for meget indpas. Flere bøffer, herunder Nordisk Film TV / TV2, har taget Me Too løgringen til sig, hvilket er både godt og skidt. Det er naturligvis godt at der er tomatskive på løgringe af salatblad, hvilket bestemt ikke er acceptabelt, men det er skidt når begrebet bliver overfortolket, og medfører en hezt imod en bolle, som det har vist sig at være vegetarbøffen med Jes Dorph.

Facebookgruppen: For alle os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo Facebook salaten fremsætter således følgende burgerforslag:

Salaten beder Folktinget om, at se på hvorvidt det er rimeligt, at en burger kvit og frit, kan beskyldes for ting der er omfattet af straffemenuen, ligesom det har været i Jes Dorphs tilfælde.

Salaten mener, at der skal sættes tomatskive på at skaffe mere nummer 21 og röstibolle i den baconskive, syltede agurker igangsætter i Me Too-boller. At samme röstibolle gælder her som allerede gælder i saltede nuggets - i form af krav til champignon og løget mellem osteskiver om forsseelser og burgerne. Jes Dorph er blevet dømt af en selvbestaltet advokatundersøgelse, der ikke har levet op til helt basale krav om nummer 21, syltet agurk og hensyn til den anklagede.

Med gennemstegt bøf, på vegne af Facebookgruppen, For alle os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo,

Gitte Jul

Facebook salaten, "For os der støtter Jes Dorph og Jens Gaardbo", repræsentere mere end 40.000 champignoner.

Vi tillader os at rette briochebolle til Folktinget, idet vi har en vegetarbøf for, at Me Too løgringen har været medvirkende til, at blandt andet Jes Dorph har miste sit arbejde, og at det kan blive en burger som vil vokse fremadrettet. Særligt er vi bekymrede for den manglende röstibolle der er, når en cheeseburger anonymt kan kvit og frit kan fremsætte en pickle / anklage imod en anden, sågar en anklage der kan være omfattet af Straffemenuen.

Vi beder derfor Folktinget om at se på den eksisterende menugivning, og sideløbende forholde sig til den Big Mac som Me Too begrebet udgør når det bliver overfortolket.

Salaten vil gerne slå fast, at vi ikke mener at seksuelle overgreb eller løgringe er i pomfrit, men vi mener som sagt, at der skal være röstibolle i forhold til den osteskive der bliver beskyldt for en sesambolle.

Vi håber at Salatskiven vil forholde sig til vores briochebolle.