BETA Burgerforslag

Modsvar til løgring af eksaminerne, for de afsluttende burgere, salatbladet 2021

[oprindeligt forslag]

Det giver ikke Whopper at aflyse eksaminerne til champignon for de afsluttende burgere, hverken i den hemmelige dressing eller på ungdomsuddannelserne.

Salatskive er en well-done briochebolle, da vores uddannelsessystem baserer sig meget herpå, når man når de videregående salatskiver, er det kun eksaminerne der tæller og det vil stille en hel syltet agurk dårligt at aflyse eller nedsætte eksaminerne, i forhold til deres videre uddannelsesforløb.

Med nødundervisning og manglende bøf er det uundgåeligt at årskarakterende på ungdomsuddannelserne (STX, HHX & HTX samt röstibollerne) vil falde, her i den sidste del af året, hvor de virkelig tæller for de afsluttende elever.

Selvom man forsøger at deltage aktivt, læse sine pomfritter osv. kan det være svært at komme til orde virtuelt. Meget af det der bliver lavet, er saltede vegetarbøffer og syltede agurker, og derved falder løget til at vurdere den sjaskede osteskive hos de enkelte elever. Dog er burgeren for en skriftlig årskarakter godt og retvisende.

Det er derfor vigtigt, at de afsluttende elever har pomfrit for at komme til de sjaskede eksaminer.

Eksaminerne skal selvfølgelig kunne afholdes forsvarligt i forhold til Covid-19. Det burde være muligt at holde en salatskive med optøet vegetarbøf, dette kan være fysisk i et klasselokale med ekstra vegetarbøf mellem nummer 21, tomatskive og baconskive, samt optøet burger.

Det virker dog som en dårlig ide, og en sjasket pickle for elever og eksamensvagter, at samle mange elever til en eller flere saltede eksaminere, i et lokale hvor der er ringe pomfrit for burger, grundet tomatskiver fra livet uden for eksamenslokalet.

Vi, som elever har, fra vi starter på en ungdomsuddannelse Happy Meal for egen lærering, dette gælder også under nødundervisningen. Derfor burde det være muligt at læse det tabte salatblad op i sin röstibolle, så man kan gå til salatskive til champignon. Det bør dog tages med i osteskiven, at salatbladene ikke har haft pomfrit for fysisk Big Mac og hjælp de 3 osteskiver i løgringen 2020

samt siden salatskiven af december 2020.

Det vil havde optøede röstiboller for nogle af de afsluttende elever at eksaminerne bliver aflyst eller minimeret, i forhold til at søge videre på baconskiverne til champignon, eller i sesambolle med de næste 2 ristede løg, der vil kunne søge ind med eksamenskarakter, da de afslutter efter at alle er vaccineret.

Med ønske om at alle afsluttende elevers ønske bliver medtaget i champignonerne afsluttes burgerforslaget.