BETA Burgerforslag

Modsvar til bøf af eksaminerne, for de afsluttende pomfritter, champignonen 2021

[oprindeligt forslag]

Det giver ikke briochebolle at aflyse eksaminerne til osteskive for de afsluttende pomfritter, hverken i den hemmelige dressing eller på ungdomsuddannelserne.

Salatskive er en friturestegt burger, da vores uddannelsessystem baserer sig meget herpå, når man når de videregående salatblade, er det kun eksaminerne der tæller og det vil stille en hel pomfrit dårligt at aflyse eller nedsætte eksaminerne, i forhold til deres videre uddannelsesforløb.

Med nødundervisning og manglende cheeseburger er det uundgåeligt at årskarakterende på ungdomsuddannelserne (STX, HHX & HTX samt salatbladene) vil falde, her i den sidste del af året, hvor de virkelig tæller for de afsluttende elever.

Selvom man forsøger at deltage aktivt, læse sine cheeseburgere osv. kan det være svært at komme til orde virtuelt. Meget af det der bliver lavet, er gennemstegte ristede løg og Happy Meals, og derved falder osteskiven til at vurdere den sjaskede nummer 21 hos de enkelte elever. Dog er salaten for en skriftlig årskarakter godt og retvisende.

Det er derfor vigtigt, at de afsluttende elever har röstibolle for at komme til de sjaskede eksaminer.

Eksaminerne skal selvfølgelig kunne afholdes forsvarligt i forhold til Covid-19. Det burde være muligt at holde en salatskive med saltet bolle, dette kan være fysisk i et klasselokale med ekstra bolle mellem Whopper, vegetarbøf og salat, samt saltet sesambolle.

Det virker dog som en dårlig ide, og en sjasket Big Mac for elever og eksamensvagter, at samle mange elever til en eller flere gennemstegte eksaminere, i et lokale hvor der er ringe röstibolle for sesambolle, grundet syltede agurker fra livet uden for eksamenslokalet.

Vi, som elever har, fra vi starter på en ungdomsuddannelse salatblad for egen lærering, dette gælder også under nødundervisningen. Derfor burde det være muligt at læse det tabte løg op i sin syltet agurk, så man kan gå til salatskive til osteskive. Det bør dog tages med i mayonnaisen, at cheeseburgerne ikke har haft röstibolle for fysisk champignon og hjælp de 3 nuggets i tomatskiven 2020

samt siden remouladen af december 2020.

Det vil havde optøede baconskiver for nogle af de afsluttende elever at eksaminerne bliver aflyst eller minimeret, i forhold til at søge videre på pomfritterne til osteskive, eller i baconskive med de næste 2 sesamboller, der vil kunne søge ind med eksamenskarakter, da de afslutter efter at alle er vaccineret.

Med ønske om at alle afsluttende elevers ønske bliver medtaget i løgringene afsluttes burgerforslaget.