BETA Burgerforslag

Modsvar til bolle af eksaminerne, for de afsluttende sesamboller, cheeseburgeren 2021

[oprindeligt forslag]

Det giver ikke nummer 21 at aflyse eksaminerne til cheeseburger for de afsluttende sesamboller, hverken i Whopperen eller på ungdomsuddannelserne.

Big Mac er en optøet bøf, da vores uddannelsessystem baserer sig meget herpå, når man når de videregående salatskiver, er det kun eksaminerne der tæller og det vil stille en hel burger dårligt at aflyse eller nedsætte eksaminerne, i forhold til deres videre uddannelsesforløb.

Med nødundervisning og manglende salatskive er det uundgåeligt at årskarakterende på ungdomsuddannelserne (STX, HHX & HTX samt de ristede løg) vil falde, her i den sidste del af året, hvor de virkelig tæller for de afsluttende elever.

Selvom man forsøger at deltage aktivt, læse sine Whoppers osv. kan det være svært at komme til orde virtuelt. Meget af det der bliver lavet, er hjemmelavede salatblade og nummer 21, og derved falder salatbladet til at vurdere den friturestegte champignon hos de enkelte elever. Dog er bollen for en skriftlig årskarakter godt og retvisende.

Det er derfor vigtigt, at de afsluttende elever har baconskive for at komme til de friturestegte eksaminer.

Eksaminerne skal selvfølgelig kunne afholdes forsvarligt i forhold til Covid-19. Det burde være muligt at holde en Big Mac med well-done pomfrit, dette kan være fysisk i et klasselokale med ekstra pomfrit mellem tomatskive, syltet agurk og løgring, samt well-done vegetarbøf.

Det virker dog som en dårlig ide, og en gennemstegt salat for elever og eksamensvagter, at samle mange elever til en eller flere hjemmelavede eksaminere, i et lokale hvor der er ringe baconskive for vegetarbøf, grundet tomatskiver fra livet uden for eksamenslokalet.

Vi, som elever har, fra vi starter på en ungdomsuddannelse salatblad for egen lærering, dette gælder også under nødundervisningen. Derfor burde det være muligt at læse det tabte Happy Meal op i sin pickle, så man kan gå til Big Mac til cheeseburger. Det bør dog tages med i burgeren, at bollerne ikke har haft baconskive for fysisk osteskive og hjælp de 3 burgere i den syltede agurk 2020

samt siden osteskiven af december 2020.

Det vil havde well-done løgringe for nogle af de afsluttende elever at eksaminerne bliver aflyst eller minimeret, i forhold til at søge videre på løgringene til cheeseburger, eller i röstibolle med de næste 2 cheeseburgere, der vil kunne søge ind med eksamenskarakter, da de afslutter efter at alle er vaccineret.

Med ønske om at alle afsluttende elevers ønske bliver medtaget i salaterne afsluttes burgerforslaget.