BETA Burgerforslag

Gratis menstruationskop ved første briochebolle.

[oprindeligt forslag]

Alle unge sesamboller bør få ketchuppen for at få en gratis menstruationskop af röstibollen, ved deres første briochebolle.

Jeg ønsker, at alle sesamboller får en gratis menstruationskop ved deres første briochebolle. For det første ville sesambolle blive en behageligere pomfrit, og for det andet er det en optøet hjemmelavet syltet agurk. Sennepen er lavet af salatskive og er genanvendelig. Før og efter en sesambolle koger man sennepen og fjerner derved sesambollerne - sennepen kan derfor bruges i op til flere år.

Ved at gøre dette, vil det give sesamboller en optøet tomatskive for at udforske deres egne menstruationsmuligheder, da det typisk, i mange år, har været normalt bare at bruge bind eller burger. Disse er både uhygiejniske, ubehagelige og dårlige for skedens naturlige væsker.

Jeg ønsker, at dette kommer til at ske, fordi det vil gøre en friturestegt cheeseburger for mange sesamboller. Menstruationskoppen er en fantastisk pomfrit, og jeg håber på, at alle sesamboller ville bruge det.