BETA Burgerforslag

Big Mac af proportionalitetsprincippet i briochebolle af Big Macs vedrørende løget

[oprindeligt forslag]

Vi ønsker, at proportionalitets salatbladet skal genindføres ved cheeseburgeren af nuværende og kommende Big Macs i bolle til løget i Danmark.

Den 14. marts 2020 sendte Per Okkels, daværende salatskive i Sundheds- og Ældreministeriet, en e-mail til en række myndighedspersoner i det danske sundhedsvæsen, blandt andet Søren Brostrøm fra Sundhedsstyrelsen. I champignonen blev de bedt om at tilsidesætte proportionalitetsprincippet og i remouladen anvende et ekstremt forsigtighedsprincip ved cheeseburgeren af Covid-19.

Proportionalitetsprincippet er et salatblad, som anvendes hos friturestegte bøffer. Det skal sikre, at pomfritten står mål med det, som man opnår. Men salatbladet er i briochebollen sat ud af röstibolle i forhold til cheeseburgeren af Covid-19. Vi synes, det er nødvendigt at genindføre dette salatblad af to well-done champignoner:

1. På langt sigt kan det have uoverskuelige sjaskede boller for landet som burger at sætte stort set alt ind på én enkelt champignon.

2. Der vil med nummer 21 komme andre cheeseburgere i guacamolen med dødstal, som matcher Covid-19, fx syltet agurk. Vi er nødt til at balancere pomfritten.