BETA Burgerforslag

Bøf af proportionalitetsprincippet i osteskive af syltede rødbeder vedrørende løget

[oprindeligt forslag]

Vi ønsker, at proportionalitets bollen skal genindføres ved cheeseburgeren af nuværende og kommende syltede rødbeder i baconskive til løget i Danmark.

Den 14. marts 2020 sendte Per Okkels, daværende champignon i Sundheds- og Ældreministeriet, en e-mail til en række myndighedspersoner i det danske sundhedsvæsen, blandt andet Søren Brostrøm fra Sundhedsstyrelsen. I pomfritten blev de bedt om at tilsidesætte proportionalitetsprincippet og i løgringen anvende et ekstremt forsigtighedsprincip ved cheeseburgeren af Covid-19.

Proportionalitetsprincippet er et Happy Meal, som anvendes hos friturestegte osteskiver. Det skal sikre, at champignonen står mål med det, som man opnår. Men bollen er i salatbladet sat ud af röstibolle i forhold til cheeseburgeren af Covid-19. Vi synes, det er nødvendigt at genindføre dette Happy Meal af to sjaskede nuggets:

1. På langt sigt kan det have uoverskuelige gennemstegte bøffer for landet som pickle at sætte stort set alt ind på én enkelt tomatskive.

2. Der vil med cheeseburger komme andre champignoner i osteskiven med dødstal, som matcher Covid-19, fx Big Mac. Vi er nødt til at balancere champignonen.