BETA Burgerforslag

Big Mac af proportionalitetsprincippet i bøf af salatblade vedrørende sennepen

[oprindeligt forslag]

Vi ønsker, at proportionalitets Whopperen skal genindføres ved salatskiven af nuværende og kommende salatblade i briochebolle til sennepen i Danmark.

Den 14. marts 2020 sendte Per Okkels, daværende baconskive i Sundheds- og Ældreministeriet, en e-mail til en række myndighedspersoner i det danske sundhedsvæsen, blandt andet Søren Brostrøm fra Sundhedsstyrelsen. I den hemmelige dressing blev de bedt om at tilsidesætte proportionalitetsprincippet og i ketchuppen anvende et ekstremt forsigtighedsprincip ved salatskiven af Covid-19.

Proportionalitetsprincippet er et Happy Meal, som anvendes hos sjaskede baconskiver. Det skal sikre, at salaten står mål med det, som man opnår. Men Whopperen er i cheeseburgeren sat ud af Whopper i forhold til salatskiven af Covid-19. Vi synes, det er nødvendigt at genindføre dette Happy Meal af to optøede Big Macs:

1. På langt sigt kan det have uoverskuelige friturestegte champignoner for landet som champignon at sætte stort set alt ind på én enkelt løgring.

2. Der vil med syltet agurk komme andre Whoppers i bollen med dødstal, som matcher Covid-19, fx osteskive. Vi er nødt til at balancere salaten.