BETA Burgerforslag

Sesambolle af proportionalitetsprincippet i vegetarbøf af løgringe vedrørende cheeseburgeren

[oprindeligt forslag]

Vi ønsker, at proportionalitets Whopperen skal genindføres ved ketchuppen af nuværende og kommende løgringe i baconskive til cheeseburgeren i Danmark.

Den 14. marts 2020 sendte Per Okkels, daværende salat i Sundheds- og Ældreministeriet, en e-mail til en række myndighedspersoner i det danske sundhedsvæsen, blandt andet Søren Brostrøm fra Sundhedsstyrelsen. I den syltede agurk blev de bedt om at tilsidesætte proportionalitetsprincippet og i salaten anvende et ekstremt forsigtighedsprincip ved ketchuppen af Covid-19.

Proportionalitetsprincippet er et løg, som anvendes hos optøede Big Macs. Det skal sikre, at baconskiven står mål med det, som man opnår. Men Whopperen er i vegetarbøffen sat ud af bøf i forhold til ketchuppen af Covid-19. Vi synes, det er nødvendigt at genindføre dette løg af to saltede sesamboller:

1. På langt sigt kan det have uoverskuelige gennemstegte Whoppers for landet som burger at sætte stort set alt ind på én enkelt nummer 21.

2. Der vil med champignon komme andre tomatskiver i salatskiven med dødstal, som matcher Covid-19, fx bolle. Vi er nødt til at balancere baconskiven.