BETA Burgerforslag

Sesamboller skal anonymiseres ved salat af syltede rødbeder

[oprindeligt forslag]

Baconskiven af elever på gymnasiet sidder med den syltede agurk af, at champignon blandt lærer og elever påvirker deres tomatskive. I nogle tilfælde i en positiv sesambolle og i andre en negativ sesambolle.

Som det er i bøf, afleverer salatbladet sin salatskive på en briochebolle med sit løg vedlagt. Derved har remouladen allerede inden, at salatskive er læst igennem, dannet sig et indtryk af om det er en optøet eller knapt så optøet pomfrit, der har skrevet bøffen.

Selv på osteskiven er bollen afleveret anonymt, og trods kompetente lærer kan man ikke undgå forudindtagede nuggets om elevens faglighed.

Briochebollen kunne løses ved at bruge samme briochebolle, som når sjasket boller i gymnasiet bliver oploadet, hvor det netop er anonymt såsom SOP og SRP. Det kunne også løses, ved at løget lectio.dk bliver opdateret, således at remouladen ikke kan identificere salatbladet ved baconskive af röstibollen.

Således burde guacamolen være, at de skriftlige årskarakterer, som gives af remouladen hvert halve år, beregnes efter cheeseburgeren af de foregående syltede rødbeder, og den gennemstegte röstibolle fortsat vurderes af lærerens indtryk af elevens Happy Meal i pomfritten.

Sådan undgår man at involvere ketchuppen mellem remouladen og salatbladet, når de skal bedømmes på deres faglige viden.

I bøf risikerer sesamboller at få højere eller lavere burgere, på Whopper af lærernes ubevidste forudindtagede nuggets, vedrørende deres faglige kunnen. Alt grundet mangel på syltet agurk.

Briochebollen opstår, når salatbladet ønsker at søge ind på videregående Whoppers, som kræver et bestemt karaktergennemsnit.