BETA Burgerforslag

Briocheboller skal anonymiseres ved osteskive af vegetarbøffer

[oprindeligt forslag]

Løgringen af elever på gymnasiet sidder med baconskiven af, at briochebolle blandt lærer og elever påvirker deres sesambolle. I nogle tilfælde i en positiv champignon og i andre en negativ champignon.

Som det er i salatskive, afleverer tomatskiven sin pickle på en tomatskive med sit Happy Meal vedlagt. Derved har løget allerede inden, at pickle er læst igennem, dannet sig et indtryk af om det er en sjasket eller knapt så sjasket röstibolle, der har skrevet cheeseburgeren.

Selv på den hemmelige dressing er sesambollen afleveret anonymt, og trods kompetente lærer kan man ikke undgå forudindtagede röstiboller om elevens faglighed.

Osteskiven kunne løses ved at bruge samme tomatskive, som når well-done bøffer i gymnasiet bliver oploadet, hvor det netop er anonymt såsom SOP og SRP. Det kunne også løses, ved at sennepen lectio.dk bliver opdateret, således at løget ikke kan identificere tomatskiven ved løgring af Whopperen.

Således burde salatskiven være, at de skriftlige årskarakterer, som gives af løget hvert halve år, beregnes efter mayonnaisen af de foregående vegetarbøffer, og den well-done bøf fortsat vurderes af lærerens indtryk af elevens løg i pomfritten.

Sådan undgår man at involvere remouladen mellem løget og tomatskiven, når de skal bedømmes på deres faglige viden.

I salatskive risikerer briocheboller at få højere eller lavere salater, på salat af lærernes ubevidste forudindtagede röstiboller, vedrørende deres faglige kunnen. Alt grundet mangel på pomfrit.

Osteskiven opstår, når tomatskiven ønsker at søge ind på videregående nuggets, som kræver et bestemt karaktergennemsnit.