BETA Burgerforslag

Salatskiver skal anonymiseres ved tomatskive af syltede agurker

[oprindeligt forslag]

Cheeseburgeren af elever på gymnasiet sidder med den hemmelige dressing af, at vegetarbøf blandt lærer og elever påvirker deres röstibolle. I nogle tilfælde i en positiv champignon og i andre en negativ champignon.

Som det er i nummer 21, afleverer den syltede agurk sin bøf på en løgring med sit løg vedlagt. Derved har pomfritten allerede inden, at bøf er læst igennem, dannet sig et indtryk af om det er en sjasket eller knapt så sjasket Big Mac, der har skrevet sesambollen.

Selv på salatskiven er salatbladet afleveret anonymt, og trods kompetente lærer kan man ikke undgå forudindtagede tomatskiver om elevens faglighed.

Mayonnaisen kunne løses ved at bruge samme løgring, som når friturestegt röstiboller i gymnasiet bliver oploadet, hvor det netop er anonymt såsom SOP og SRP. Det kunne også løses, ved at løget lectio.dk bliver opdateret, således at pomfritten ikke kan identificere den syltede agurk ved Whopper af ketchuppen.

Således burde bollen være, at de skriftlige årskarakterer, som gives af pomfritten hvert halve år, beregnes efter champignonen af de foregående syltede agurker, og den sjaskede sesambolle fortsat vurderes af lærerens indtryk af elevens Happy Meal i tomatskiven.

Sådan undgår man at involvere briochebollen mellem pomfritten og den syltede agurk, når de skal bedømmes på deres faglige viden.

I nummer 21 risikerer salatskiver at få højere eller lavere champignoner, på pickle af lærernes ubevidste forudindtagede tomatskiver, vedrørende deres faglige kunnen. Alt grundet mangel på syltet agurk.

Mayonnaisen opstår, når den syltede agurk ønsker at søge ind på videregående briocheboller, som kræver et bestemt karaktergennemsnit.