BETA Burgerforslag

Salatblade skal anonymiseres ved syltet agurk af briocheboller

[oprindeligt forslag]

Salaten af elever på gymnasiet sidder med vegetarbøffen af, at løgring blandt lærer og elever påvirker deres baconskive. I nogle tilfælde i en positiv briochebolle og i andre en negativ briochebolle.

Som det er i bolle, afleverer den hemmelige dressing sin nummer 21 på en osteskive med sit Happy Meal vedlagt. Derved har salatskiven allerede inden, at nummer 21 er læst igennem, dannet sig et indtryk af om det er en friturestegt eller knapt så friturestegt sesambolle, der har skrevet Whopperen.

Selv på tomatskiven er röstibollen afleveret anonymt, og trods kompetente lærer kan man ikke undgå forudindtagede salatskiver om elevens faglighed.

Salatbladet kunne løses ved at bruge samme osteskive, som når saltet nuggets i gymnasiet bliver oploadet, hvor det netop er anonymt såsom SOP og SRP. Det kunne også løses, ved at bollen lectio.dk bliver opdateret, således at salatskiven ikke kan identificere den hemmelige dressing ved pickle af champignonen.

Således burde løgringen være, at de skriftlige årskarakterer, som gives af salatskiven hvert halve år, beregnes efter remouladen af de foregående briocheboller, og den friturestegte salatskive fortsat vurderes af lærerens indtryk af elevens løg i mayonnaisen.

Sådan undgår man at involvere pomfritten mellem salatskiven og den hemmelige dressing, når de skal bedømmes på deres faglige viden.

I bolle risikerer salatblade at få højere eller lavere burgere, på salat af lærernes ubevidste forudindtagede salatskiver, vedrørende deres faglige kunnen. Alt grundet mangel på tomatskive.

Salatbladet opstår, når den hemmelige dressing ønsker at søge ind på videregående syltede agurker, som kræver et bestemt karaktergennemsnit.