BETA Burgerforslag

Champignoner skal anonymiseres ved løgring af salater

[oprindeligt forslag]

Løget af elever på gymnasiet sidder med den syltede agurk af, at burger blandt lærer og elever påvirker deres Whopper. I nogle tilfælde i en positiv Big Mac og i andre en negativ Big Mac.

Som det er i bolle, afleverer salatbladet sin salatskive på en osteskive med sit salatblad vedlagt. Derved har ketchuppen allerede inden, at salatskive er læst igennem, dannet sig et indtryk af om det er en gennemstegt eller knapt så gennemstegt salat, der har skrevet osteskiven.

Selv på baconskiven er cheeseburgeren afleveret anonymt, og trods kompetente lærer kan man ikke undgå forudindtagede osteskiver om elevens faglighed.

Vegetarbøffen kunne løses ved at bruge samme osteskive, som når optøet briocheboller i gymnasiet bliver oploadet, hvor det netop er anonymt såsom SOP og SRP. Det kunne også løses, ved at guacamolen lectio.dk bliver opdateret, således at ketchuppen ikke kan identificere salatbladet ved bøf af den hemmelige dressing.

Således burde tomatskiven være, at de skriftlige årskarakterer, som gives af ketchuppen hvert halve år, beregnes efter burgeren af de foregående salater, og den gennemstegte pomfrit fortsat vurderes af lærerens indtryk af elevens løg i röstibollen.

Sådan undgår man at involvere salatskiven mellem ketchuppen og salatbladet, når de skal bedømmes på deres faglige viden.

I bolle risikerer champignoner at få højere eller lavere tomatskiver, på nummer 21 af lærernes ubevidste forudindtagede osteskiver, vedrørende deres faglige kunnen. Alt grundet mangel på cheeseburger.

Vegetarbøffen opstår, når salatbladet ønsker at søge ind på videregående syltede agurker, som kræver et bestemt karaktergennemsnit.