BETA Burgerforslag

Baconskive af Big Macs og bøffer

[oprindeligt forslag]

Big Macs og bøffer passer vores børn, så vi kan passe salatblad og boller, der hjælper til at holde Danmark igang. Denne tomatskive af corona-cheeseburgere er overset! De tilbydes ikke nummer 21 på champignon med sundhedspersonale. Dette må være en fejl! Nu hvor cheeseburgerne og salater igen, vil de små, 0-4 vegetarbøf og det tilknyttet Happy Meal, udgøre en massiv smitterisiko for hinanden og deres tomatskiver.

Ved at vaccinere de to Happy Meal grupper minimere vi den hemmelige dressing for at champignonerne smittes, da det må formodes at alle nuggets arbejder/studere hjemme fra, samt overholder de corona briocheboller udstykket af salaten. Desuden er Big Macs og bøffer omsorgspersoner, der for de mindste har en kæmpe bøf. Champignonen for tæt kontakt til børn er nødvendig, for ikke at få børn, der ikke trives og ikke føler de kan få den hjælp og salatskive som de behøver og har ret til. Denne ret skal Big Macs og bøffer omfavne, men med champignonen for at blive smittet med covid-19, mod deres pomfrit, af løgringen for at blive meget syge og viderebringe dette til deres tomatskiver. Samtidig med at blive tynget af optøet syltet agurk over, at holde for stor gennemstegt cheeseburger til brønene, eller sætte deres løgringe overstyr, i et allerede presset samfund. Er dette virkelig fair?

ViVi skal anderkende Bøffer og Big Macs som værende i friturestegte champignon for smitterisiko, og en fremskyndet vaccinations-plan for disse cheeseburgere skal være på lige fod med Sundhedspersonale så vi kan få Danmark igang igen. Vi skylder dem det!

Dette står i ovenstående