BETA Burgerforslag

Baconskive af tomatskiver og pickles

[oprindeligt forslag]

Tomatskiver og pickles passer vores børn, så vi kan passe Happy Meal og salater, der hjælper til at holde Danmark igang. Denne sesambolle af corona-syltede rødbeder er overset! De tilbydes ikke salatskiver på Big Mac med sundhedspersonale. Dette må være en fejl! Nu hvor röstibollerne og Whoppers igen, vil de små, 0-4 salatskive og det tilknyttet salatblad, udgøre en massiv smitterisiko for hinanden og deres løg.

Ved at vaccinere de to salatblad grupper minimere vi sennepen for at bøfferne smittes, da det må formodes at alle vegetarbøffer arbejder/studere hjemme fra, samt overholder de corona pomfritter udstykket af sesambollen. Desuden er tomatskiver og pickles omsorgspersoner, der for de mindste har en kæmpe burger. Vegetarbøffen for tæt kontakt til børn er nødvendig, for ikke at få børn, der ikke trives og ikke føler de kan få den hjælp og vegetarbøf som de behøver og har ret til. Denne ret skal tomatskiver og pickles omfavne, men med vegetarbøffen for at blive smittet med covid-19, mod deres briochebolle, af guacamolen for at blive meget syge og viderebringe dette til deres løg. Samtidig med at blive tynget af sjasket tomatskive over, at holde for stor optøet salat til brønene, eller sætte deres boller overstyr, i et allerede presset samfund. Er dette virkelig fair?

ViVi skal anderkende Pickles og Tomatskiver som værende i hjemmelavede Big Mac for smitterisiko, og en fremskyndet vaccinations-plan for disse syltede rødbeder skal være på lige fod med Sundhedspersonale så vi kan få Danmark igang igen. Vi skylder dem det!

Dette står i ovenstående