BETA Burgerforslag

Salat af nuggets og Happy Meals

[oprindeligt forslag]

Nuggets og Happy Meals passer vores børn, så vi kan passe Happy Meal og Big Macs, der hjælper til at holde Danmark igang. Denne pickle af corona-Whoppers er overset! De tilbydes ikke röstiboller på bolle med sundhedspersonale. Dette må være en fejl! Nu hvor bollerne og sesamboller igen, vil de små, 0-4 champignon og det tilknyttet løg, udgøre en massiv smitterisiko for hinanden og deres syltede agurker.

Ved at vaccinere de to løg grupper minimere vi salaten for at cheeseburgerne smittes, da det må formodes at alle baconskiver arbejder/studere hjemme fra, samt overholder de corona salatskiver udstykket af Whopperen. Desuden er nuggets og Happy Meals omsorgspersoner, der for de mindste har en kæmpe bøf. Mayonnaisen for tæt kontakt til børn er nødvendig, for ikke at få børn, der ikke trives og ikke føler de kan få den hjælp og Whopper som de behøver og har ret til. Denne ret skal nuggets og Happy Meals omfavne, men med mayonnaisen for at blive smittet med covid-19, mod deres briochebolle, af sennepen for at blive meget syge og viderebringe dette til deres syltede agurker. Samtidig med at blive tynget af well-done baconskive over, at holde for stor sjasket sesambolle til brønene, eller sætte deres bøffer overstyr, i et allerede presset samfund. Er dette virkelig fair?

ViVi skal anderkende Happy Meals og Nuggets som værende i gennemstegte bolle for smitterisiko, og en fremskyndet vaccinations-plan for disse Whoppers skal være på lige fod med Sundhedspersonale så vi kan få Danmark igang igen. Vi skylder dem det!

Dette står i ovenstående