BETA Burgerforslag

Salat af nummer 21 og röstiboller

[oprindeligt forslag]

Nummer 21 og röstiboller passer vores børn, så vi kan passe Happy Meal og salatskiver, der hjælper til at holde Danmark igang. Denne bøf af corona-pickles er overset! De tilbydes ikke syltede rødbeder på bolle med sundhedspersonale. Dette må være en fejl! Nu hvor de ristede løg og sesamboller igen, vil de små, 0-4 Whopper og det tilknyttet salatblad, udgøre en massiv smitterisiko for hinanden og deres ristede løg.

Ved at vaccinere de to salatblad grupper minimere vi den hemmelige dressing for at cheeseburgerne smittes, da det må formodes at alle burgere arbejder/studere hjemme fra, samt overholder de corona Whoppers udstykket af bøffen. Desuden er nummer 21 og röstiboller omsorgspersoner, der for de mindste har en kæmpe champignon. Salatbladet for tæt kontakt til børn er nødvendig, for ikke at få børn, der ikke trives og ikke føler de kan få den hjælp og burger som de behøver og har ret til. Denne ret skal nummer 21 og röstiboller omfavne, men med salatbladet for at blive smittet med covid-19, mod deres salatskive, af bollen for at blive meget syge og viderebringe dette til deres ristede løg. Samtidig med at blive tynget af friturestegt pickle over, at holde for stor well-done syltet agurk til brønene, eller sætte deres osteskiver overstyr, i et allerede presset samfund. Er dette virkelig fair?

ViVi skal anderkende Röstiboller og Nummer 21 som værende i optøede bolle for smitterisiko, og en fremskyndet vaccinations-plan for disse pickles skal være på lige fod med Sundhedspersonale så vi kan få Danmark igang igen. Vi skylder dem det!

Dette står i ovenstående