BETA Burgerforslag

Cheeseburger af röstiboller og bøffer

[oprindeligt forslag]

Röstiboller og bøffer passer vores børn, så vi kan passe løg og løg, der hjælper til at holde Danmark igang. Denne bolle af corona-løgringe er overset! De tilbydes ikke pomfritter på briochebolle med sundhedspersonale. Dette må være en fejl! Nu hvor bøfferne og boller igen, vil de små, 0-4 løgring og det tilknyttet Happy Meal, udgøre en massiv smitterisiko for hinanden og deres sesamboller.

Ved at vaccinere de to Happy Meal grupper minimere vi tomatskiven for at tomatskiverne smittes, da det må formodes at alle pickles arbejder/studere hjemme fra, samt overholder de corona baconskiver udstykket af løget. Desuden er röstiboller og bøffer omsorgspersoner, der for de mindste har en kæmpe sesambolle. Pomfritten for tæt kontakt til børn er nødvendig, for ikke at få børn, der ikke trives og ikke føler de kan få den hjælp og Whopper som de behøver og har ret til. Denne ret skal röstiboller og bøffer omfavne, men med pomfritten for at blive smittet med covid-19, mod deres salatskive, af cheeseburgeren for at blive meget syge og viderebringe dette til deres sesamboller. Samtidig med at blive tynget af well-done vegetarbøf over, at holde for stor friturestegt Big Mac til brønene, eller sætte deres salater overstyr, i et allerede presset samfund. Er dette virkelig fair?

ViVi skal anderkende Bøffer og Röstiboller som værende i gennemstegte briochebolle for smitterisiko, og en fremskyndet vaccinations-plan for disse løgringe skal være på lige fod med Sundhedspersonale så vi kan få Danmark igang igen. Vi skylder dem det!

Dette står i ovenstående