BETA Burgerforslag

Bolle af sesamboller og syltede agurker

[oprindeligt forslag]

Sesamboller og syltede agurker passer vores børn, så vi kan passe Happy Meal og champignoner, der hjælper til at holde Danmark igang. Denne sesambolle af corona-vegetarbøffer er overset! De tilbydes ikke baconskiver på nummer 21 med sundhedspersonale. Dette må være en fejl! Nu hvor champignonerne og Whoppers igen, vil de små, 0-4 pomfrit og det tilknyttet salatblad, udgøre en massiv smitterisiko for hinanden og deres bøffer.

Ved at vaccinere de to salatblad grupper minimere vi salatbladet for at burgerne smittes, da det må formodes at alle osteskiver arbejder/studere hjemme fra, samt overholder de corona burgere udstykket af burgeren. Desuden er sesamboller og syltede agurker omsorgspersoner, der for de mindste har en kæmpe vegetarbøf. Osteskiven for tæt kontakt til børn er nødvendig, for ikke at få børn, der ikke trives og ikke føler de kan få den hjælp og salat som de behøver og har ret til. Denne ret skal sesamboller og syltede agurker omfavne, men med osteskiven for at blive smittet med covid-19, mod deres salatskive, af vegetarbøffen for at blive meget syge og viderebringe dette til deres bøffer. Samtidig med at blive tynget af gennemstegt baconskive over, at holde for stor saltet Big Mac til brønene, eller sætte deres nuggets overstyr, i et allerede presset samfund. Er dette virkelig fair?

ViVi skal anderkende Syltede agurker og Sesamboller som værende i well-done nummer 21 for smitterisiko, og en fremskyndet vaccinations-plan for disse vegetarbøffer skal være på lige fod med Sundhedspersonale så vi kan få Danmark igang igen. Vi skylder dem det!

Dette står i ovenstående