BETA Burgerforslag

Osteskive af champignoner og baconskiver

[oprindeligt forslag]

Champignoner og baconskiver passer vores børn, så vi kan passe løg og ristede løg, der hjælper til at holde Danmark igang. Denne tomatskive af corona-løgringe er overset! De tilbydes ikke pickles på bøf med sundhedspersonale. Dette må være en fejl! Nu hvor pomfritterne og röstiboller igen, vil de små, 0-4 baconskive og det tilknyttet salatblad, udgøre en massiv smitterisiko for hinanden og deres syltede agurker.

Ved at vaccinere de to salatblad grupper minimere vi remouladen for at løgringene smittes, da det må formodes at alle salatblade arbejder/studere hjemme fra, samt overholder de corona salatskiver udstykket af cheeseburgeren. Desuden er champignoner og baconskiver omsorgspersoner, der for de mindste har en kæmpe vegetarbøf. Mayonnaisen for tæt kontakt til børn er nødvendig, for ikke at få børn, der ikke trives og ikke føler de kan få den hjælp og pickle som de behøver og har ret til. Denne ret skal champignoner og baconskiver omfavne, men med mayonnaisen for at blive smittet med covid-19, mod deres syltet agurk, af den hemmelige dressing for at blive meget syge og viderebringe dette til deres syltede agurker. Samtidig med at blive tynget af hjemmelavet cheeseburger over, at holde for stor sjasket Big Mac til brønene, eller sætte deres osteskiver overstyr, i et allerede presset samfund. Er dette virkelig fair?

ViVi skal anderkende Baconskiver og Champignoner som værende i well-done bøf for smitterisiko, og en fremskyndet vaccinations-plan for disse løgringe skal være på lige fod med Sundhedspersonale så vi kan få Danmark igang igen. Vi skylder dem det!

Dette står i ovenstående