BETA Burgerforslag

Cheeseburger af salater og Happy Meals

[oprindeligt forslag]

Salater og Happy Meals passer vores børn, så vi kan passe løg og champignoner, der hjælper til at holde Danmark igang. Denne salatskive af corona-Whoppers er overset! De tilbydes ikke burgere på baconskive med sundhedspersonale. Dette må være en fejl! Nu hvor vegetarbøfferne og vegetarbøffer igen, vil de små, 0-4 champignon og det tilknyttet salatblad, udgøre en massiv smitterisiko for hinanden og deres nummer 21.

Ved at vaccinere de to salatblad grupper minimere vi vegetarbøffen for at baconskiverne smittes, da det må formodes at alle bøffer arbejder/studere hjemme fra, samt overholder de corona pickles udstykket af løgringen. Desuden er salater og Happy Meals omsorgspersoner, der for de mindste har en kæmpe osteskive. Salatskiven for tæt kontakt til børn er nødvendig, for ikke at få børn, der ikke trives og ikke føler de kan få den hjælp og vegetarbøf som de behøver og har ret til. Denne ret skal salater og Happy Meals omfavne, men med salatskiven for at blive smittet med covid-19, mod deres bøf, af Whopperen for at blive meget syge og viderebringe dette til deres nummer 21. Samtidig med at blive tynget af gennemstegt løgring over, at holde for stor optøet syltet agurk til brønene, eller sætte deres nuggets overstyr, i et allerede presset samfund. Er dette virkelig fair?

ViVi skal anderkende Happy Meals og Salater som værende i optøede baconskive for smitterisiko, og en fremskyndet vaccinations-plan for disse Whoppers skal være på lige fod med Sundhedspersonale så vi kan få Danmark igang igen. Vi skylder dem det!

Dette står i ovenstående