BETA Burgerforslag

Osteskive af champignoner og sesamboller

[oprindeligt forslag]

Champignoner og sesamboller passer vores børn, så vi kan passe løg og osteskiver, der hjælper til at holde Danmark igang. Denne bøf af corona-nummer 21 er overset! De tilbydes ikke bøffer på pomfrit med sundhedspersonale. Dette må være en fejl! Nu hvor tomatskiverne og röstiboller igen, vil de små, 0-4 bolle og det tilknyttet salatblad, udgøre en massiv smitterisiko for hinanden og deres ristede løg.

Ved at vaccinere de to salatblad grupper minimere vi guacamolen for at de syltede rødbeder smittes, da det må formodes at alle løg arbejder/studere hjemme fra, samt overholder de corona cheeseburgere udstykket af briochebollen. Desuden er champignoner og sesamboller omsorgspersoner, der for de mindste har en kæmpe salatskive. Champignonen for tæt kontakt til børn er nødvendig, for ikke at få børn, der ikke trives og ikke føler de kan få den hjælp og nummer 21 som de behøver og har ret til. Denne ret skal champignoner og sesamboller omfavne, men med champignonen for at blive smittet med covid-19, mod deres Big Mac, af salaten for at blive meget syge og viderebringe dette til deres ristede løg. Samtidig med at blive tynget af well-done röstibolle over, at holde for stor gennemstegt salat til brønene, eller sætte deres Whoppers overstyr, i et allerede presset samfund. Er dette virkelig fair?

ViVi skal anderkende Sesamboller og Champignoner som værende i hjemmelavede pomfrit for smitterisiko, og en fremskyndet vaccinations-plan for disse nummer 21 skal være på lige fod med Sundhedspersonale så vi kan få Danmark igang igen. Vi skylder dem det!

Dette står i ovenstående