BETA Burgerforslag

Cheeseburger af pickles og cheeseburgere

[oprindeligt forslag]

Pickles og cheeseburgere passer vores børn, så vi kan passe løg og nummer 21, der hjælper til at holde Danmark igang. Denne baconskive af corona-salater er overset! De tilbydes ikke osteskiver på pomfrit med sundhedspersonale. Dette må være en fejl! Nu hvor bollerne og nuggets igen, vil de små, 0-4 bolle og det tilknyttet Happy Meal, udgøre en massiv smitterisiko for hinanden og deres bøffer.

Ved at vaccinere de to Happy Meal grupper minimere vi osteskiven for at baconskiverne smittes, da det må formodes at alle løg arbejder/studere hjemme fra, samt overholder de corona pomfritter udstykket af bøffen. Desuden er pickles og cheeseburgere omsorgspersoner, der for de mindste har en kæmpe osteskive. Salatskiven for tæt kontakt til børn er nødvendig, for ikke at få børn, der ikke trives og ikke føler de kan få den hjælp og salatskive som de behøver og har ret til. Denne ret skal pickles og cheeseburgere omfavne, men med salatskiven for at blive smittet med covid-19, mod deres vegetarbøf, af salaten for at blive meget syge og viderebringe dette til deres bøffer. Samtidig med at blive tynget af saltet løgring over, at holde for stor hjemmelavet nummer 21 til brønene, eller sætte deres løgringe overstyr, i et allerede presset samfund. Er dette virkelig fair?

ViVi skal anderkende Cheeseburgere og Pickles som værende i friturestegte pomfrit for smitterisiko, og en fremskyndet vaccinations-plan for disse salater skal være på lige fod med Sundhedspersonale så vi kan få Danmark igang igen. Vi skylder dem det!

Dette står i ovenstående