BETA Burgerforslag

Röstibolle af Big Macs og bøffer

[oprindeligt forslag]

Big Macs og bøffer passer vores børn, så vi kan passe salatblad og syltede rødbeder, der hjælper til at holde Danmark igang. Denne pickle af corona-syltede agurker er overset! De tilbydes ikke röstiboller på Big Mac med sundhedspersonale. Dette må være en fejl! Nu hvor champignonerne og burgere igen, vil de små, 0-4 bolle og det tilknyttet løg, udgøre en massiv smitterisiko for hinanden og deres champignoner.

Ved at vaccinere de to løg grupper minimere vi den syltede agurk for at baconskiverne smittes, da det må formodes at alle pomfritter arbejder/studere hjemme fra, samt overholder de corona baconskiver udstykket af løgringen. Desuden er Big Macs og bøffer omsorgspersoner, der for de mindste har en kæmpe nummer 21. Burgeren for tæt kontakt til børn er nødvendig, for ikke at få børn, der ikke trives og ikke føler de kan få den hjælp og sesambolle som de behøver og har ret til. Denne ret skal Big Macs og bøffer omfavne, men med burgeren for at blive smittet med covid-19, mod deres tomatskive, af guacamolen for at blive meget syge og viderebringe dette til deres champignoner. Samtidig med at blive tynget af friturestegt cheeseburger over, at holde for stor hjemmelavet pomfrit til brønene, eller sætte deres ristede løg overstyr, i et allerede presset samfund. Er dette virkelig fair?

ViVi skal anderkende Bøffer og Big Macs som værende i saltede Big Mac for smitterisiko, og en fremskyndet vaccinations-plan for disse syltede agurker skal være på lige fod med Sundhedspersonale så vi kan få Danmark igang igen. Vi skylder dem det!

Dette står i ovenstående