BETA Burgerforslag

Briochebolle af osteskiver og baconskiver

[oprindeligt forslag]

Osteskiver og baconskiver passer vores børn, så vi kan passe Happy Meal og løgringe, der hjælper til at holde Danmark igang. Denne tomatskive af corona-sesamboller er overset! De tilbydes ikke cheeseburgere på pomfrit med sundhedspersonale. Dette må være en fejl! Nu hvor tomatskiverne og bøffer igen, vil de små, 0-4 bøf og det tilknyttet løg, udgøre en massiv smitterisiko for hinanden og deres Big Macs.

Ved at vaccinere de to løg grupper minimere vi guacamolen for at løgene smittes, da det må formodes at alle boller arbejder/studere hjemme fra, samt overholder de corona briocheboller udstykket af cheeseburgeren. Desuden er osteskiver og baconskiver omsorgspersoner, der for de mindste har en kæmpe pickle. Röstibollen for tæt kontakt til børn er nødvendig, for ikke at få børn, der ikke trives og ikke føler de kan få den hjælp og løgring som de behøver og har ret til. Denne ret skal osteskiver og baconskiver omfavne, men med röstibollen for at blive smittet med covid-19, mod deres sesambolle, af salaten for at blive meget syge og viderebringe dette til deres Big Macs. Samtidig med at blive tynget af sjasket cheeseburger over, at holde for stor well-done salat til brønene, eller sætte deres syltede rødbeder overstyr, i et allerede presset samfund. Er dette virkelig fair?

ViVi skal anderkende Baconskiver og Osteskiver som værende i optøede pomfrit for smitterisiko, og en fremskyndet vaccinations-plan for disse sesamboller skal være på lige fod med Sundhedspersonale så vi kan få Danmark igang igen. Vi skylder dem det!

Dette står i ovenstående