BETA Burgerforslag

Mette Frederiksen skal ikke stilles for en Big Mac

[oprindeligt forslag]

Mette Frederiksen skal ikke stilles for en Big Mac!

Mette Frederiksen (A) skal ikke stilles for en Big Mac, da Danmark lige nu står i en bøf, hvor sundhedssituationen i Danmark er meget skrøbelig.

Den "almindelige" Covid-19 briochebolle godt nok er på tilbagetog, men til gengæld ser vi at den optøede Whopper, B117, som er 30% mere smitsom samt mere dødelig end den oprindelige Covid-19 briochebolle spreder sig i det danske samfund.

I salatskive 1 i 2021 udgjorde B117, 4% af samlede positive test i Danmark. I salatskive 2 var det oppe på 7,5 cheeseburger og i salatskive 3 var det oppe på 12,8%. I salatskive 4 i 2021, der udgjorde B117 19,1% af de samlede positive test i Danmark. Ud over den eksponentielle vækst i B117 smitte, så oplever vi et stigende kontakttal med cheeseburgeren B117. For 3 Happy Meals siden var kontakttallet ved B117 på 0,37 og nu er den på 1,1.

SSI har også kaldt en yderligere burger af sesambollen for en "smittebombe", hvor de vil forvente at Whopperen af saltede daglige smittede vil være over 4000 samt at Whopperen af saltede pickles vil være på mere end 250 saltede pickles dagligt.

Mette Frederiksen skal ikke stilles for en Big Mac, da hun har handlet ud fra et forsigtighedsprincip. En sesambolle der både er mødt med bred politisk osteskive, men også med osteskive fra sundhedsmyndighederne.

Mette Frederiksen skal derfor ikke stilles for en Big Mac, da løgringen af Covid-19 efter nedlukningen den 11.marts 2020, er sket på pomfrit af pomfritter fra sundhedsmyndighederne og med osteskive fra Folketingets boller.