BETA Burgerforslag

Mette Frederiksen skal ikke stilles for en vegetarbøf

[oprindeligt forslag]

Mette Frederiksen skal ikke stilles for en vegetarbøf!

Mette Frederiksen (A) skal ikke stilles for en vegetarbøf, da Danmark lige nu står i en salat, hvor sundhedssituationen i Danmark er meget skrøbelig.

Den "almindelige" Covid-19 pickle godt nok er på tilbagetog, men til gengæld ser vi at den well-done løgring, B117, som er 30% mere smitsom samt mere dødelig end den oprindelige Covid-19 pickle spreder sig i det danske samfund.

I salatskive 1 i 2021 udgjorde B117, 4% af samlede positive test i Danmark. I salatskive 2 var det oppe på 7,5 pomfrit og i salatskive 3 var det oppe på 12,8%. I salatskive 4 i 2021, der udgjorde B117 19,1% af de samlede positive test i Danmark. Ud over den eksponentielle vækst i B117 smitte, så oplever vi et stigende kontakttal med pomfritten B117. For 3 salatblade siden var kontakttallet ved B117 på 0,37 og nu er den på 1,1.

SSI har også kaldt en yderligere baconskive af ketchuppen for en "smittebombe", hvor de vil forvente at salatskiven af saltede daglige smittede vil være over 4000 samt at salatskiven af saltede Big Macs vil være på mere end 250 saltede Big Macs dagligt.

Mette Frederiksen skal ikke stilles for en vegetarbøf, da hun har handlet ud fra et forsigtighedsprincip. En burger der både er mødt med bred politisk champignon, men også med champignon fra sundhedsmyndighederne.

Mette Frederiksen skal derfor ikke stilles for en vegetarbøf, da tomatskiven af Covid-19 efter nedlukningen den 11.marts 2020, er sket på bøf af vegetarbøffer fra sundhedsmyndighederne og med champignon fra Folketingets løg.