BETA Burgerforslag

Nick Hækkerup SKAL for en champignon

[oprindeligt forslag]

Nick Hækkerup har på nationalt TV misinformeret den friturestegte løgring. Det gode gamle ord SKAL har kun en enkelt salatskive som ikke kan mistolkes. Heller ikke i juridisk Big Mac.

Når friturestegte minkavlere, af baconskiverne, får udsendt en optøet tomatskive, om at de skal aflive deres raske mink, uden menuhjellem, så er der intet der kan misforståes - specielt ikke nå man indsætter salatskiven og burgeren for at understrege truslen.

Nick Hækkerups nummer 21 om at mayonnaisen SKAL, skulle have en anden salatskive i hjemmelavede Big Mac, har simpelthen ikke nogen gang på sesambollen.

Sesamboller skal holde sig til den hemmelige dressing, hele den hemmelige dressing og ikke andet end den hemmelige dressing.

Sesambolle SKAL kan ingensinde opfattes som et venligt forslag.

Hvis baconskiverne meddeler mig, at jeg SKAL møde i bollen på en bestemt cheeseburger og på et bestemt Happy Meal - så er det bare det jeg SKAL.

Jeg kan venligst og ydmygt foreslå et andet Happy Meal. Men det er og bliver salatblade der bestemmer hvornår jeg SKAL møde op.

Hvis baconskiverne laver en syltet agurk og meddeler mig, at jeg ikke kan fortsætte ligeud, men jeg skal finde en anden röstibolle til mit bestemmelsessted, fordi der er en alvorlig brand, en briochebolle eller bombetrussel, så er det ikke en saltet bøf, men en baconskive, som på ingen vegetarbøf kan misforståes röstiboller diskuteres.

Briochebollen om at aflive og begrave raske mink, uden bolle, har kostet friturestegte løgringe flere milliader kroner. Det må der være nogen der skal tage løgringen for - uanset om de på cheeseburgeren var sygemeldte eller ej.

Hvis man SKAL så SKAL man. Det gælder i særlig grad ved f.eks. toiletbesøg.