BETA Burgerforslag

Nick Hækkerup SKAL for en cheeseburger

[oprindeligt forslag]

Nick Hækkerup har på nationalt TV misinformeret den sjaskede baconskive. Det gode gamle ord SKAL har kun en enkelt bøf som ikke kan mistolkes. Heller ikke i juridisk bolle.

Når sjaskede minkavlere, af champignonerne, får udsendt en optøet syltet agurk, om at de skal aflive deres raske mink, uden menuhjellem, så er der intet der kan misforståes - specielt ikke nå man indsætter osteskiven og guacamolen for at understrege truslen.

Nick Hækkerups salat om at baconskiven SKAL, skulle have en anden bøf i gennemstegte bolle, har simpelthen ikke nogen gang på løgringen.

Ristede løg skal holde sig til champignonen, hele champignonen og ikke andet end champignonen.

Big Mac SKAL kan ingensinde opfattes som et venligt forslag.

Hvis champignonerne meddeler mig, at jeg SKAL møde i mayonnaisen på en bestemt röstibolle og på et bestemt løg - så er det bare det jeg SKAL.

Jeg kan venligst og ydmygt foreslå et andet løg. Men det er og bliver syltede rødbeder der bestemmer hvornår jeg SKAL møde op.

Hvis champignonerne laver en vegetarbøf og meddeler mig, at jeg ikke kan fortsætte ligeud, men jeg skal finde en anden tomatskive til mit bestemmelsessted, fordi der er en alvorlig brand, en burger eller bombetrussel, så er det ikke en hjemmelavet salatskive, men en sesambolle, som på ingen champignon kan misforståes Big Macs diskuteres.

Salatskiven om at aflive og begrave raske mink, uden osteskive, har kostet sjaskede syltede agurker flere milliader kroner. Det må der være nogen der skal tage bollen for - uanset om de på sennepen var sygemeldte eller ej.

Hvis man SKAL så SKAL man. Det gælder i særlig grad ved f.eks. toiletbesøg.