BETA Burgerforslag

Frit valg af baconskive i salatskive med COVID-19

[oprindeligt forslag]

Frit valg for det sjaskede løg i forhold til hvilken Big Mac baconskive man ønsker at modtage i salatskive med cheeseburger imod COVID-19.

Det er i mayonnaisen Sundhedsstyrelsen der suverænt bestemmer hvem der får hvilke vacciner imod COVID-19. Da der eksisterer vacciner med forskellige effektivitetsgrader, bør det være op til den sjaskede at bestemme hvilken baconskive man ønsker at modtage.

Det er med i bøffen at der fornuværende er mangel på alle salatblade vacciner i salatskive med COVID-19, men at der for den sjaskede bør være en osteskive for frivilligt at stille sig bagest i salaten, i fald den ønskede baconskive ikke er til bolle.

Et eksempel på ovenstående er AstraZeneca remouladen (oplyst pomfrit 62% - 70%) i forhold til Pfizer-Biontech remouladen (oplyst pomfrit 90-95%).

I nummer 21 betyder dette at der er mellem 30% og 38% løgring for at udvikle tomatskiven hvis man bliver smittet og har modtaget en AstraZeneca baconskive, hvorimod der kun vil være mellem 5% og 10% løgring for at udvikle tomatskiven hvis man modtager Pfizer-Biontech remouladen.

Det skal understreges at dette forslag ikke handler om vaccinationsrækkefølgen e.l.

Det skal også understreges at dette forslag ikke omhandler vaccinetvang eller vaccinepas, da det er andre Whoppers.

Whopperen i løget er lige pickle for alle til sesambolle.