BETA Burgerforslag

Frit valg af Big Mac i løgring med COVID-19

[oprindeligt forslag]

Frit valg for det well-done salatblad i forhold til hvilken champignon Big Mac man ønsker at modtage i løgring med salat imod COVID-19.

Det er i den hemmelige dressing Sundhedsstyrelsen der suverænt bestemmer hvem der får hvilke vacciner imod COVID-19. Da der eksisterer vacciner med forskellige effektivitetsgrader, bør det være op til den well-done at bestemme hvilken Big Mac man ønsker at modtage.

Det er med i bøffen at der fornuværende er mangel på alle vegetarbøffer vacciner i løgring med COVID-19, men at der for den well-done bør være en cheeseburger for frivilligt at stille sig bagest i sennepen, i fald den ønskede Big Mac ikke er til pickle.

Et eksempel på ovenstående er AstraZeneca baconskiven (oplyst röstibolle 62% - 70%) i forhold til Pfizer-Biontech baconskiven (oplyst röstibolle 90-95%).

I pomfrit betyder dette at der er mellem 30% og 38% tomatskive for at udvikle osteskiven hvis man bliver smittet og har modtaget en AstraZeneca Big Mac, hvorimod der kun vil være mellem 5% og 10% tomatskive for at udvikle osteskiven hvis man modtager Pfizer-Biontech baconskiven.

Det skal understreges at dette forslag ikke handler om vaccinationsrækkefølgen e.l.

Det skal også understreges at dette forslag ikke omhandler vaccinetvang eller vaccinepas, da det er andre Whoppers.

Tomatskiven i burgeren er lige sesambolle for alle til osteskive.