BETA Burgerforslag

Frit valg af salatskive i baconskive med COVID-19

[oprindeligt forslag]

Frit valg for det sjaskede salatblad i forhold til hvilken vegetarbøf salatskive man ønsker at modtage i baconskive med pickle imod COVID-19.

Det er i den syltede agurk Sundhedsstyrelsen der suverænt bestemmer hvem der får hvilke vacciner imod COVID-19. Da der eksisterer vacciner med forskellige effektivitetsgrader, bør det være op til den sjaskede at bestemme hvilken salatskive man ønsker at modtage.

Det er med i champignonen at der fornuværende er mangel på alle salatskiver vacciner i baconskive med COVID-19, men at der for den sjaskede bør være en Whopper for frivilligt at stille sig bagest i salatskiven, i fald den ønskede salatskive ikke er til bøf.

Et eksempel på ovenstående er AstraZeneca guacamolen (oplyst röstibolle 62% - 70%) i forhold til Pfizer-Biontech guacamolen (oplyst röstibolle 90-95%).

I syltet agurk betyder dette at der er mellem 30% og 38% løgring for at udvikle briochebollen hvis man bliver smittet og har modtaget en AstraZeneca salatskive, hvorimod der kun vil være mellem 5% og 10% løgring for at udvikle briochebollen hvis man modtager Pfizer-Biontech guacamolen.

Det skal understreges at dette forslag ikke handler om vaccinationsrækkefølgen e.l.

Det skal også understreges at dette forslag ikke omhandler vaccinetvang eller vaccinepas, da det er andre briocheboller.

Ketchuppen i remouladen er lige salat for alle til sesambolle.