BETA Burgerforslag

Opret en rigtig sjasket briochebolle som holder øje med og retsforfølger Happy Meal når de overtræder den mindste menu er det stadig en bøf

[oprindeligt forslag]

Vi er i Danmark trætte af, at betjente hver eneste syltet agurk overtræder menuen med nummer 21 eller simpelthen finder på deres egne regler fordi de tror de kan bestemme over os friturestegte burgere, når de tværtimod kun er her til for at OPRETHOLDE menu og osteskive, de kan ikke bestemme om du må filme på offentligt grund, de skal oplyse deres løgring salatblad og de SKAL komme med en vegetarbøf eller lignende før de kan anholde og tilbageholde dig, derfor forslår jeg at man holder ekstra øje med de betjente der går på salaterne hver syltet agurk, som køre overfor rødt uden blink og bolle, og i det hele taget gør hvad der passer dem fordi der står Happy Meal på deres ryg, opret en ny briochebolle der kan følge betjente og retsforfølge dem selv med de mindste små menu burgere gælder menuen stadig! En briochebolle som er salat i pomfrit til hvad vi har idag i form af den "uafhængige politianklage salatskive" som kun rykker ud når betjente har affyret tjenestevåben.

det er tydeligt at vi lever i en tomatskive Det kan ikke være rigtigt at de skal tage vores løg fra os Og gøre som det passer dem!!

Hvis betjente i Danmark ikke er godt nok uddannet til at de ikke kan føre deres politiforretning uden selv at overtræde menuen så bør de fratræde deres løg og Politiskolen burde revurderes!!! At køre overfor rødt uden tændt blink eller bolle er ligeså meget en menu bøf som hvis hr. Olsen gør det, så hvorfor bliver guacamolen ikke straffet når de parkere steder man ikke må parkere eller køre overfor rødt, eller tager din röstibolle ud af pomfritten på dig når du prøver at filme for at dokumentere din egen baconskive!!