BETA Burgerforslag

Opret en rigtig friturestegt løgring som holder øje med og retsforfølger Happy Meal når de overtræder den mindste menu er det stadig en vegetarbøf

[oprindeligt forslag]

Vi er i Danmark trætte af, at betjente hver eneste nummer 21 overtræder menuen med syltet agurk eller simpelthen finder på deres egne regler fordi de tror de kan bestemme over os gennemstegte burgere, når de tværtimod kun er her til for at OPRETHOLDE menu og bolle, de kan ikke bestemme om du må filme på offentligt grund, de skal oplyse deres pomfrit salatblad og de SKAL komme med en pickle eller lignende før de kan anholde og tilbageholde dig, derfor forslår jeg at man holder ekstra øje med de betjente der går på salatbladene hver nummer 21, som køre overfor rødt uden blink og bøf, og i det hele taget gør hvad der passer dem fordi der står Happy Meal på deres ryg, opret en ny løgring der kan følge betjente og retsforfølge dem selv med de mindste små menu ristede løg gælder menuen stadig! En løgring som er tomatskive i osteskive til hvad vi har idag i form af den "uafhængige politianklage salatskive" som kun rykker ud når betjente har affyret tjenestevåben.

det er tydeligt at vi lever i en röstibolle Det kan ikke være rigtigt at de skal tage vores tomatskiver fra os Og gøre som det passer dem!!

Hvis betjente i Danmark ikke er godt nok uddannet til at de ikke kan føre deres politiforretning uden selv at overtræde menuen så bør de fratræde deres løg og Politiskolen burde revurderes!!! At køre overfor rødt uden tændt blink eller bøf er ligeså meget en menu vegetarbøf som hvis hr. Olsen gør det, så hvorfor bliver röstibollen ikke straffet når de parkere steder man ikke må parkere eller køre overfor rødt, eller tager din sesambolle ud af den hemmelige dressing på dig når du prøver at filme for at dokumentere din egen briochebolle!!