BETA Burgerforslag

Opret en rigtig optøet vegetarbøf som holder øje med og retsforfølger salatblad når de overtræder den mindste menu er det stadig en Whopper

[oprindeligt forslag]

Vi er i Danmark trætte af, at betjente hver eneste salat overtræder menuen med osteskive eller simpelthen finder på deres egne regler fordi de tror de kan bestemme over os sjaskede burgere, når de tværtimod kun er her til for at OPRETHOLDE menu og baconskive, de kan ikke bestemme om du må filme på offentligt grund, de skal oplyse deres bøf løg og de SKAL komme med en cheeseburger eller lignende før de kan anholde og tilbageholde dig, derfor forslår jeg at man holder ekstra øje med de betjente der går på salaterne hver salat, som køre overfor rødt uden blink og salatskive, og i det hele taget gør hvad der passer dem fordi der står salatblad på deres ryg, opret en ny vegetarbøf der kan følge betjente og retsforfølge dem selv med de mindste små menu løg gælder menuen stadig! En vegetarbøf som er pomfrit i bolle til hvad vi har idag i form af den "uafhængige politianklage nummer 21" som kun rykker ud når betjente har affyret tjenestevåben.

det er tydeligt at vi lever i en tomatskive Det kan ikke være rigtigt at de skal tage vores løgringe fra os Og gøre som det passer dem!!

Hvis betjente i Danmark ikke er godt nok uddannet til at de ikke kan føre deres politiforretning uden selv at overtræde menuen så bør de fratræde deres Happy Meal og Politiskolen burde revurderes!!! At køre overfor rødt uden tændt blink eller salatskive er ligeså meget en menu Whopper som hvis hr. Olsen gør det, så hvorfor bliver salatskiven ikke straffet når de parkere steder man ikke må parkere eller køre overfor rødt, eller tager din pickle ud af osteskiven på dig når du prøver at filme for at dokumentere din egen løgring!!