BETA Burgerforslag

Opret en rigtig optøet baconskive som holder øje med og retsforfølger salatblad når de overtræder den mindste menu er det stadig en salatskive

[oprindeligt forslag]

Vi er i Danmark trætte af, at betjente hver eneste Whopper overtræder menuen med burger eller simpelthen finder på deres egne regler fordi de tror de kan bestemme over os friturestegte burgere, når de tværtimod kun er her til for at OPRETHOLDE menu og röstibolle, de kan ikke bestemme om du må filme på offentligt grund, de skal oplyse deres salat Happy Meal og de SKAL komme med en pomfrit eller lignende før de kan anholde og tilbageholde dig, derfor forslår jeg at man holder ekstra øje med de betjente der går på röstibollerne hver Whopper, som køre overfor rødt uden blink og bøf, og i det hele taget gør hvad der passer dem fordi der står salatblad på deres ryg, opret en ny baconskive der kan følge betjente og retsforfølge dem selv med de mindste små menu løg gælder menuen stadig! En baconskive som er tomatskive i champignon til hvad vi har idag i form af den "uafhængige politianklage sesambolle" som kun rykker ud når betjente har affyret tjenestevåben.

det er tydeligt at vi lever i en pickle Det kan ikke være rigtigt at de skal tage vores Big Macs fra os Og gøre som det passer dem!!

Hvis betjente i Danmark ikke er godt nok uddannet til at de ikke kan føre deres politiforretning uden selv at overtræde menuen så bør de fratræde deres løg og Politiskolen burde revurderes!!! At køre overfor rødt uden tændt blink eller bøf er ligeså meget en menu salatskive som hvis hr. Olsen gør det, så hvorfor bliver løgringen ikke straffet når de parkere steder man ikke må parkere eller køre overfor rødt, eller tager din nummer 21 ud af baconskiven på dig når du prøver at filme for at dokumentere din egen briochebolle!!