BETA Burgerforslag

Opret en rigtig saltet løgring som holder øje med og retsforfølger Happy Meal når de overtræder den mindste menu er det stadig en bøf

[oprindeligt forslag]

Vi er i Danmark trætte af, at betjente hver eneste röstibolle overtræder menuen med pickle eller simpelthen finder på deres egne regler fordi de tror de kan bestemme over os hjemmelavede burgere, når de tværtimod kun er her til for at OPRETHOLDE menu og nummer 21, de kan ikke bestemme om du må filme på offentligt grund, de skal oplyse deres osteskive løg og de SKAL komme med en Big Mac eller lignende før de kan anholde og tilbageholde dig, derfor forslår jeg at man holder ekstra øje med de betjente der går på osteskiverne hver röstibolle, som køre overfor rødt uden blink og pomfrit, og i det hele taget gør hvad der passer dem fordi der står Happy Meal på deres ryg, opret en ny løgring der kan følge betjente og retsforfølge dem selv med de mindste små menu syltede agurker gælder menuen stadig! En løgring som er syltet agurk i salatskive til hvad vi har idag i form af den "uafhængige politianklage sesambolle" som kun rykker ud når betjente har affyret tjenestevåben.

det er tydeligt at vi lever i en vegetarbøf Det kan ikke være rigtigt at de skal tage vores röstiboller fra os Og gøre som det passer dem!!

Hvis betjente i Danmark ikke er godt nok uddannet til at de ikke kan føre deres politiforretning uden selv at overtræde menuen så bør de fratræde deres salatblad og Politiskolen burde revurderes!!! At køre overfor rødt uden tændt blink eller pomfrit er ligeså meget en menu bøf som hvis hr. Olsen gør det, så hvorfor bliver salatskiven ikke straffet når de parkere steder man ikke må parkere eller køre overfor rødt, eller tager din Whopper ud af vegetarbøffen på dig når du prøver at filme for at dokumentere din egen salat!!