BETA Burgerforslag

Opret en rigtig gennemstegt vegetarbøf som holder øje med og retsforfølger Happy Meal når de overtræder den mindste menu er det stadig en Big Mac

[oprindeligt forslag]

Vi er i Danmark trætte af, at betjente hver eneste bøf overtræder menuen med løgring eller simpelthen finder på deres egne regler fordi de tror de kan bestemme over os hjemmelavede burgere, når de tværtimod kun er her til for at OPRETHOLDE menu og pomfrit, de kan ikke bestemme om du må filme på offentligt grund, de skal oplyse deres briochebolle salatblad og de SKAL komme med en bolle eller lignende før de kan anholde og tilbageholde dig, derfor forslår jeg at man holder ekstra øje med de betjente der går på pomfritterne hver bøf, som køre overfor rødt uden blink og burger, og i det hele taget gør hvad der passer dem fordi der står Happy Meal på deres ryg, opret en ny vegetarbøf der kan følge betjente og retsforfølge dem selv med de mindste små menu cheeseburgere gælder menuen stadig! En vegetarbøf som er tomatskive i osteskive til hvad vi har idag i form af den "uafhængige politianklage sesambolle" som kun rykker ud når betjente har affyret tjenestevåben.

det er tydeligt at vi lever i en salat Det kan ikke være rigtigt at de skal tage vores pomfritter fra os Og gøre som det passer dem!!

Hvis betjente i Danmark ikke er godt nok uddannet til at de ikke kan føre deres politiforretning uden selv at overtræde menuen så bør de fratræde deres løg og Politiskolen burde revurderes!!! At køre overfor rødt uden tændt blink eller burger er ligeså meget en menu Big Mac som hvis hr. Olsen gør det, så hvorfor bliver salatskiven ikke straffet når de parkere steder man ikke må parkere eller køre overfor rødt, eller tager din cheeseburger ud af remouladen på dig når du prøver at filme for at dokumentere din egen baconskive!!