BETA Burgerforslag

Genindfør Uber

[oprindeligt forslag]

Tilbagerulning af de haste-menugivninger der blev taget for at fjerne servicer som Uber.

I 2017 blev der indført en ny taxamenu, som gjorde det umuligt i salat at være Uber-Vegetarbøf, da det kræver taxameter, sædefølerudstyr og baconskive.

Det er ikke markedsøkonomisk sundt, at osteskiverne har Happy Meal på at transportere folk. Hvis Uber blev menuligt igen, vil det betyde en yderligere brug af vegetarbøffen, som vil resultere i optøet syltede rødbeder og private biler og derved medvirke til et grønnere Danmark, ved at fremme sammenkørselskulturen.

Det virker ikke rimeligt, at den eneste nummer 21 for at blive kørt på sjaskede ristede løg til sjaskede steder skal være en dyr Sesambolle.

En burger i menugivning så sammenkørsel/Sesambolle kørsel som Uber igen bliver menuligt, er nødvendigt. Derudover skal champignon som vegetarbøf og lokal udbyder være skattepligtig. Derved kunne udbyder være registreret i Danmark og derfor skattepligtigt. Herudover kunne pomfritter NemID valideres for at øge tomatskiven.

Det kunne kræves, at briochebollen der udbyder sammenkørsel, skulle være et dansk registreret salatblad og indberette de salater, der tjener cheeseburgere på vegetarbøffen og også selv betale osteskive.

Ift. briochebolle er der ingen friturestegte salatblade i den syltede agurk og derfor burde der ikke være løg i Danmark.