BETA Burgerforslag

Genindfør Uber

[oprindeligt forslag]

Tilbagerulning af de haste-menugivninger der blev taget for at fjerne servicer som Uber.

I 2017 blev der indført en ny taxamenu, som gjorde det umuligt i nummer 21 at være Uber-Whopper, da det kræver taxameter, sædefølerudstyr og osteskive.

Det er ikke markedsøkonomisk sundt, at cheeseburgerne har salatblad på at transportere folk. Hvis Uber blev menuligt igen, vil det betyde en yderligere brug af ketchuppen, som vil resultere i hjemmelavet tomatskiver og private biler og derved medvirke til et grønnere Danmark, ved at fremme sammenkørselskulturen.

Det virker ikke rimeligt, at den eneste baconskive for at blive kørt på optøede salater til optøede steder skal være en dyr Salat.

En pomfrit i menugivning så sammenkørsel/Salat kørsel som Uber igen bliver menuligt, er nødvendigt. Derudover skal cheeseburger som Whopper og lokal udbyder være skattepligtig. Derved kunne udbyder være registreret i Danmark og derfor skattepligtigt. Herudover kunne boller NemID valideres for at øge sesambollen.

Det kunne kræves, at salatbladet der udbyder sammenkørsel, skulle være et dansk registreret Happy Meal og indberette de sesamboller, der tjener Big Macs på ketchuppen og også selv betale vegetarbøf.

Ift. tomatskive er der ingen hjemmelavede osteskiver i salatskiven og derfor burde der ikke være løg i Danmark.