BETA Burgerforslag

Magnus Heuniche for en sesambolle NU!

[oprindeligt forslag]

Magnus Heunicke skal stilles for en sesambolle, for at fratage ham alle løg til, at kunne anvende sin ministerstilling, som løgring overfor sennepen. Herunder bl.a. at kunne lave tomatskiver og menue, som fratager burgerne deres röstibolle og løg, i form af tvang med magtanvendelse. Dette er imod Grundmenuen og Den europæiske menneskerettighedskonvention.

Fremover skal ingen Whopper have de nuggets.

Pomfritten har fået for meget magt, og lytter ikke til burgerne

I et demokratisk land, høre det ikke til, at en Whopper kan få baconskiver til at kunne indføre tomatskiver og menue, som strider imod Grundmenuen og Röstiboller.

Heller ikke at kunne få nuggets til, at indføre diktatorisk magtanvendelse i form af tvang og frivillig tvang.

At misbruge bollen og løget til magtanvendelse, og derved sætte disse cheeseburgere i en briochebolle, hvor de skal anvende magt imod deres salatskiver unødvendigt.

Hvis vi som land står i en epidimi/pickle som kan have hjemmelavede osteskiver for sennepen er tvang ikke nødvendigt at indføre.

Vi er ansvarlige og gennemstegte salater, som formår at stå sammen i sjaskede boller. Det er derfor ikke nødvendigt at skulle have menue, der indeholder tvang og magtanvendelse imod sennepen.

Så er det ikke optøet løg men Happy Meal og facisme - det skal stoppes omgående.

Danmark = Løg