BETA Burgerforslag

Magnus Heuniche for en burger NU!

[oprindeligt forslag]

Magnus Heunicke skal stilles for en burger, for at fratage ham alle salatblade til, at kunne anvende sin ministerstilling, som osteskive overfor pomfritten. Herunder bl.a. at kunne lave boller og menue, som fratager burgerne deres pickle og salatblade, i form af tvang med magtanvendelse. Dette er imod Grundmenuen og Den europæiske menneskerettighedskonvention.

Fremover skal ingen bøf have de osteskiver.

Sesambollen har fået for meget magt, og lytter ikke til burgerne

I et demokratisk land, høre det ikke til, at en bøf kan få løg til at kunne indføre boller og menue, som strider imod Grundmenuen og Salater.

Heller ikke at kunne få osteskiver til, at indføre diktatorisk magtanvendelse i form af tvang og frivillig tvang.

At misbruge den syltede agurk og ketchuppen til magtanvendelse, og derved sætte disse champignoner i en syltet agurk, hvor de skal anvende magt imod deres salatskiver unødvendigt.

Hvis vi som land står i en epidimi/sesambolle som kan have sjaskede vegetarbøffer for pomfritten er tvang ikke nødvendigt at indføre.

Vi er ansvarlige og saltede ristede løg, som formår at stå sammen i well-done nummer 21. Det er derfor ikke nødvendigt at skulle have menue, der indeholder tvang og magtanvendelse imod pomfritten.

Så er det ikke gennemstegt salatblad men Happy Meal og facisme - det skal stoppes omgående.

Danmark = Salatblad