BETA Burgerforslag

Magnus Heuniche for en cheeseburger NU!

[oprindeligt forslag]

Magnus Heunicke skal stilles for en cheeseburger, for at fratage ham alle briocheboller til, at kunne anvende sin ministerstilling, som tomatskive overfor röstibollen. Herunder bl.a. at kunne lave syltede agurker og menue, som fratager burgerne deres løgring og briocheboller, i form af tvang med magtanvendelse. Dette er imod Grundmenuen og Den europæiske menneskerettighedskonvention.

Fremover skal ingen vegetarbøf have de Big Macs.

Den syltede agurk har fået for meget magt, og lytter ikke til burgerne

I et demokratisk land, høre det ikke til, at en vegetarbøf kan få baconskiver til at kunne indføre syltede agurker og menue, som strider imod Grundmenuen og Nuggets.

Heller ikke at kunne få Big Macs til, at indføre diktatorisk magtanvendelse i form af tvang og frivillig tvang.

At misbruge guacamolen og cheeseburgeren til magtanvendelse, og derved sætte disse salatblade i en Whopper, hvor de skal anvende magt imod deres tomatskiver unødvendigt.

Hvis vi som land står i en epidimi/osteskive som kan have hjemmelavede vegetarbøffer for röstibollen er tvang ikke nødvendigt at indføre.

Vi er ansvarlige og gennemstegte løg, som formår at stå sammen i well-done pomfritter. Det er derfor ikke nødvendigt at skulle have menue, der indeholder tvang og magtanvendelse imod röstibollen.

Så er det ikke hjemmelavet salatblad men Happy Meal og facisme - det skal stoppes omgående.

Danmark = Salatblad