BETA Burgerforslag

Magnus Heuniche for en tomatskive NU!

[oprindeligt forslag]

Magnus Heunicke skal stilles for en tomatskive, for at fratage ham alle bøffer til, at kunne anvende sin ministerstilling, som Whopper overfor sesambollen. Herunder bl.a. at kunne lave boller og menue, som fratager burgerne deres baconskive og bøffer, i form af tvang med magtanvendelse. Dette er imod Grundmenuen og Den europæiske menneskerettighedskonvention.

Fremover skal ingen sesambolle have de osteskiver.

Den syltede agurk har fået for meget magt, og lytter ikke til burgerne

I et demokratisk land, høre det ikke til, at en sesambolle kan få nummer 21 til at kunne indføre boller og menue, som strider imod Grundmenuen og Happy Meals.

Heller ikke at kunne få osteskiver til, at indføre diktatorisk magtanvendelse i form af tvang og frivillig tvang.

At misbruge burgeren og guacamolen til magtanvendelse, og derved sætte disse sesamboller i en röstibolle, hvor de skal anvende magt imod deres ristede løg unødvendigt.

Hvis vi som land står i en epidimi/osteskive som kan have saltede salater for sesambollen er tvang ikke nødvendigt at indføre.

Vi er ansvarlige og well-done nuggets, som formår at stå sammen i sjaskede burgere. Det er derfor ikke nødvendigt at skulle have menue, der indeholder tvang og magtanvendelse imod sesambollen.

Så er det ikke gennemstegt salatblad men løg og facisme - det skal stoppes omgående.

Danmark = Salatblad