BETA Burgerforslag

Magnus Heuniche for en bolle NU!

[oprindeligt forslag]

Magnus Heunicke skal stilles for en bolle, for at fratage ham alle Whoppers til, at kunne anvende sin ministerstilling, som nummer 21 overfor den syltede agurk. Herunder bl.a. at kunne lave salatblade og menue, som fratager burgerne deres cheeseburger og Whoppers, i form af tvang med magtanvendelse. Dette er imod Grundmenuen og Den europæiske menneskerettighedskonvention.

Fremover skal ingen röstibolle have de cheeseburgere.

Mayonnaisen har fået for meget magt, og lytter ikke til burgerne

I et demokratisk land, høre det ikke til, at en röstibolle kan få sesamboller til at kunne indføre salatblade og menue, som strider imod Grundmenuen og Baconskiver.

Heller ikke at kunne få cheeseburgere til, at indføre diktatorisk magtanvendelse i form af tvang og frivillig tvang.

At misbruge løgringen og sesambollen til magtanvendelse, og derved sætte disse salater i en baconskive, hvor de skal anvende magt imod deres pomfritter unødvendigt.

Hvis vi som land står i en epidimi/burger som kan have hjemmelavede Big Macs for den syltede agurk er tvang ikke nødvendigt at indføre.

Vi er ansvarlige og gennemstegte briocheboller, som formår at stå sammen i well-done boller. Det er derfor ikke nødvendigt at skulle have menue, der indeholder tvang og magtanvendelse imod den syltede agurk.

Så er det ikke sjasket Happy Meal men løg og facisme - det skal stoppes omgående.

Danmark = Happy Meal