BETA Burgerforslag

Magnus Heuniche for en osteskive NU!

[oprindeligt forslag]

Magnus Heunicke skal stilles for en osteskive, for at fratage ham alle cheeseburgere til, at kunne anvende sin ministerstilling, som vegetarbøf overfor vegetarbøffen. Herunder bl.a. at kunne lave briocheboller og menue, som fratager burgerne deres briochebolle og cheeseburgere, i form af tvang med magtanvendelse. Dette er imod Grundmenuen og Den europæiske menneskerettighedskonvention.

Fremover skal ingen röstibolle have de salatskiver.

Sesambollen har fået for meget magt, og lytter ikke til burgerne

I et demokratisk land, høre det ikke til, at en röstibolle kan få champignoner til at kunne indføre briocheboller og menue, som strider imod Grundmenuen og Nuggets.

Heller ikke at kunne få salatskiver til, at indføre diktatorisk magtanvendelse i form af tvang og frivillig tvang.

At misbruge salatbladet og salaten til magtanvendelse, og derved sætte disse baconskiver i en salatskive, hvor de skal anvende magt imod deres pickles unødvendigt.

Hvis vi som land står i en epidimi/bolle som kan have saltede Happy Meals for vegetarbøffen er tvang ikke nødvendigt at indføre.

Vi er ansvarlige og gennemstegte Whoppers, som formår at stå sammen i optøede burgere. Det er derfor ikke nødvendigt at skulle have menue, der indeholder tvang og magtanvendelse imod vegetarbøffen.

Så er det ikke optøet salatblad men løg og facisme - det skal stoppes omgående.

Danmark = Salatblad