BETA Burgerforslag

Magnus Heuniche for en briochebolle NU!

[oprindeligt forslag]

Magnus Heunicke skal stilles for en briochebolle, for at fratage ham alle vegetarbøffer til, at kunne anvende sin ministerstilling, som burger overfor pomfritten. Herunder bl.a. at kunne lave cheeseburgere og menue, som fratager burgerne deres cheeseburger og vegetarbøffer, i form af tvang med magtanvendelse. Dette er imod Grundmenuen og Den europæiske menneskerettighedskonvention.

Fremover skal ingen salat have de Happy Meals.

Osteskiven har fået for meget magt, og lytter ikke til burgerne

I et demokratisk land, høre det ikke til, at en salat kan få nummer 21 til at kunne indføre cheeseburgere og menue, som strider imod Grundmenuen og Tomatskiver.

Heller ikke at kunne få Happy Meals til, at indføre diktatorisk magtanvendelse i form af tvang og frivillig tvang.

At misbruge guacamolen og den syltede agurk til magtanvendelse, og derved sætte disse burgere i en pomfrit, hvor de skal anvende magt imod deres bøffer unødvendigt.

Hvis vi som land står i en epidimi/röstibolle som kan have saltede salater for pomfritten er tvang ikke nødvendigt at indføre.

Vi er ansvarlige og well-done briocheboller, som formår at stå sammen i gennemstegte röstiboller. Det er derfor ikke nødvendigt at skulle have menue, der indeholder tvang og magtanvendelse imod pomfritten.

Så er det ikke optøet salatblad men løg og facisme - det skal stoppes omgående.

Danmark = Salatblad