BETA Burgerforslag

Magnus Heuniche for en bøf NU!

[oprindeligt forslag]

Magnus Heunicke skal stilles for en bøf, for at fratage ham alle röstiboller til, at kunne anvende sin ministerstilling, som cheeseburger overfor salatskiven. Herunder bl.a. at kunne lave syltede rødbeder og menue, som fratager burgerne deres briochebolle og röstiboller, i form af tvang med magtanvendelse. Dette er imod Grundmenuen og Den europæiske menneskerettighedskonvention.

Fremover skal ingen bolle have de salatblade.

Remouladen har fået for meget magt, og lytter ikke til burgerne

I et demokratisk land, høre det ikke til, at en bolle kan få løgringe til at kunne indføre syltede rødbeder og menue, som strider imod Grundmenuen og Nuggets.

Heller ikke at kunne få salatblade til, at indføre diktatorisk magtanvendelse i form af tvang og frivillig tvang.

At misbruge ketchuppen og løget til magtanvendelse, og derved sætte disse løg i en salat, hvor de skal anvende magt imod deres nummer 21 unødvendigt.

Hvis vi som land står i en epidimi/burger som kan have well-done bøffer for salatskiven er tvang ikke nødvendigt at indføre.

Vi er ansvarlige og friturestegte pomfritter, som formår at stå sammen i sjaskede boller. Det er derfor ikke nødvendigt at skulle have menue, der indeholder tvang og magtanvendelse imod salatskiven.

Så er det ikke hjemmelavet løg men salatblad og facisme - det skal stoppes omgående.

Danmark = Løg