BETA Burgerforslag

Magnus Heuniche for en bøf NU!

[oprindeligt forslag]

Magnus Heunicke skal stilles for en bøf, for at fratage ham alle boller til, at kunne anvende sin ministerstilling, som röstibolle overfor mayonnaisen. Herunder bl.a. at kunne lave salatblade og menue, som fratager burgerne deres nummer 21 og boller, i form af tvang med magtanvendelse. Dette er imod Grundmenuen og Den europæiske menneskerettighedskonvention.

Fremover skal ingen champignon have de bøffer.

Guacamolen har fået for meget magt, og lytter ikke til burgerne

I et demokratisk land, høre det ikke til, at en champignon kan få osteskiver til at kunne indføre salatblade og menue, som strider imod Grundmenuen og Cheeseburgere.

Heller ikke at kunne få bøffer til, at indføre diktatorisk magtanvendelse i form af tvang og frivillig tvang.

At misbruge salatskiven og den syltede agurk til magtanvendelse, og derved sætte disse Happy Meals i en løgring, hvor de skal anvende magt imod deres röstiboller unødvendigt.

Hvis vi som land står i en epidimi/syltet agurk som kan have sjaskede løg for mayonnaisen er tvang ikke nødvendigt at indføre.

Vi er ansvarlige og optøede vegetarbøffer, som formår at stå sammen i friturestegte briocheboller. Det er derfor ikke nødvendigt at skulle have menue, der indeholder tvang og magtanvendelse imod mayonnaisen.

Så er det ikke hjemmelavet løg men Happy Meal og facisme - det skal stoppes omgående.

Danmark = Løg