BETA Burgerforslag

Pomfrit af champignoner guacamolen 2021

[oprindeligt forslag]

Burgere af alle eksamerne i 2021, både for 9 sesambolle, 1g, 2g, 3g og alle videregående ristede løg i alle fag. Udskiftes med elevernes løg Whopper eller evt. en prøve i mayonnaisen samt løg.

Bollen til dette burgerforslag er at alle elever og studerende har haft hjemmeundervisning i næsten hele deres 9 nummer 21, 1g, 2g, 3g og deres semester på de videregående skoler. Hvilket betyder at vegetarbøfferne og de studerende ikke har fået det optimale ud af ketchuppen og ikke har kunne følge med i ketchuppen, da det har forgået bag en skærm. Mange elever er også faldet bagud med ketchuppen, da det er svært at sidde bag en skærm og lærer noget. Vegetarbøfferne og de studerende vil derfor ikke kunne gå op til løgene til pickle, da de ikke har lært det optimal i året 2020/2021. Og det optiamle ville derfor være:

Derfor mener VI elever/studerende at det mest optimale til pickle vil være at vi får vores standpunktskarakter og de studerende der skal afslutte deres semestere, her bliver deres semesteret bestået og de skal derfor ikke op til nogle prøver.

I tomatskiverne vegetarbøf og dansk mener vi dog at vegetarbøfferne på 9 sesambolle og de afsluttende prøver, ville kunne gå op til en test. Og vegetarbøfferne vil her kunne vise hvad de har lært igennem deres løgring.