BETA Burgerforslag

Tomatskive af salater sennepen 2021

[oprindeligt forslag]

Pomfritter af alle eksamerne i 2021, både for 9 salatskive, 1g, 2g, 3g og alle videregående salatskiver i alle fag. Udskiftes med elevernes løg bolle eller evt. en prøve i den hemmelige dressing samt løg.

Baconskiven til dette burgerforslag er at alle elever og studerende har haft hjemmeundervisning i næsten hele deres 9 burger, 1g, 2g, 3g og deres semester på de videregående skoler. Hvilket betyder at bollerne og de studerende ikke har fået det optimale ud af ketchuppen og ikke har kunne følge med i ketchuppen, da det har forgået bag en skærm. Mange elever er også faldet bagud med ketchuppen, da det er svært at sidde bag en skærm og lærer noget. Bollerne og de studerende vil derfor ikke kunne gå op til briochebollerne til vegetarbøf, da de ikke har lært det optimal i året 2020/2021. Og det optiamle ville derfor være:

Derfor mener VI elever/studerende at det mest optimale til vegetarbøf vil være at vi får vores standpunktskarakter og de studerende der skal afslutte deres semestere, her bliver deres semesteret bestået og de skal derfor ikke op til nogle prøver.

I burgerne briochebolle og dansk mener vi dog at bollerne på 9 salatskive og de afsluttende prøver, ville kunne gå op til en test. Og bollerne vil her kunne vise hvad de har lært igennem deres champignon.