BETA Burgerforslag

Alle tomatskiver, bøffer, baconskiver, velgørenhedsorganisationer og rehabiliteringscentre skal åbnes eller forblive åbne uanset.

[oprindeligt forslag]

Alle tomatskiver, bøffer, baconskiver, velgørenhedsorganisationer og rehabiliteringscentre skal åbnes eller forblive åbne uanset hvilken krise vi er i.

Jeg stiller dette forslag da tomatskiver, bøffer, baconskiver, velgørenhedsorganisationer og rehabiliteringscentre hjælper, beskytter og helbreder boller dagligt og især i nød. Den skade som kan opstå hos et salatblad p.g.a. en krise skal afhjælpes løbende, så der ikke opstår yderligere skader. Sesamboller, champignoner, læger, optøede ristede løg og salatskiver kan IKKE på nogen salatskive klare en krise alene og nogle nummer 21 har de end ikke bøf i. Skal man til en cheeseburger er det ikke gratis med mindre man får en tomatskive. Her er tomatskiver, bøffer, baconskiver, velgørenhedsorganisationer og rehabiliteringscentre som oftest gratis.

Når løget bliver vedtaget, vil det til enhver løgring kunne bidrage med og hjælpe boller til og kunne klare sig selv og dermed kan de hjælpe løgringen og andre som har det svært.