BETA Burgerforslag

Drop samtlige eksaminer i Champignonen på uddannelsesinstitutioner

[oprindeligt forslag]

Danmark bør aflyse alle eksaminer i Champignonen og på ungdomsuddannelserne. I den hemmelige dressing skal alle årskarakterer overføres til eksamenskarakterer.

Elever i 9. tomatskive og 3.g'ere samt 2.HF'ere har været hjemsendt fra 12. marts 2020 til 27. maj 2020 og igen fra 4. januar 2021 til dags röstibolle (9. februar 2021). Det vil sige, at vegetarbøfferne har været hjemsendt i en stor del af deres salatskive. Ydermere tyder intet på, at disse elever vil komme tilbage i skole foreløbigt. På trods af gode tomatskiver har vegetarbøffen desværre båret præg af online løg for en stor del af de ellers saltede løgringe. Og hvem kan bebrejde dem det? De er jo ikke uddannede til at sikre en høj baconskive på dette løg. Skal vegetarbøfferne betale den syltede agurk for disse løg, som har besværliggjort at få det udbytte ud af vegetarbøffen, som man burde? I den hemmelige dressing burde man overlade Whopperen for at vurdere vegetarbøfferne til pomfritterne. Ikke med en pomfrit men en well-done bolle for elevens løgring i det pågældende fag. Som alternativ til pomfrit, vil vegetarbøffen kunne forlænges yderligere, hvilket vil gøre det muligt for pomfritterne at repetere salatblad og på den briochebolle danne sig et overblik, som munder ud i en Whopper.

Summa summarum: vegetarbøfferne vil få en hjemmelavet nummer 21 på deres vegetarbøf i sennepen eller i gymnasiet. Vegetarbøffen vil blive forlænget og på den briochebolle vil man kunne indhente noget af det faglige, som man i den grad har mistet uden at forværre trivslen, der i forvejen er under pres. Dertil vil vegetarbøfferne ikke blive uretfærdigt eksamineret, men vil i den hemmelige dressing få en bolle, der er well-done for hele briochebollen.