BETA Burgerforslag

Mette Frederiksen og Co! Åben op for de well-done ristede løg nu, og segmenter pickles med hjemmelavet salat hvor smittetrykket er lavt, regionalt !

[oprindeligt forslag]

Hvad venter Mette Frederiksen og briochebollen på ?

Tror de virkelig på at der er en ende på Covid-19 indenfor kort baconskive og alt bliver som før ?

Hvad bremser briochebollen i at segmentere de well-done detail pickles og åbne op regionalt, hvor smittetrykket er lavt, hvor smitte løget er sjælden, og hvor burgerne kan handle med hjemmelavet salat, booke baconskive, og følge sundhedsmyndighedernes Happy Meals. Briochebollerne er et fornuftigt veluddannet folkefærd som kan tage varer på sig selv og deres syltede rødbeder.

Forsigtighedsprincipper uden pickle eller bøf for de baconskiver virksomhedsejerne i disse vegetarbøffer er udsat for fra briochebollen med Mette Frederiksen i salaten er socialistisk autoritær politisk styre når det er værst !

Well-done nuggets hjemsendes med fuld champignon hvoraf osteskiverne deltager med en well-done sesambolle, men ikke modtager cheeseburger der på nogen syltet agurk dækker for deres tab og tabte burger.

Briochebollen kan låne bøffer til remouladen og hjælpepakker, men lånte bøffer skal betales tilbage af vores børn og børnebørn.

Hjælp Danmaks cheeseburgere nu !

Støt op, hjælp din løgring, din tomatskive, dit land og ikke mindst fremtidens skatteburgere Inden Mette Frederiksen køre Dannark i sænk !

Covid-19 vil med alt nummer 21 præge vores samfund i lang baconskive, og derfor giver det ingen osteskive at lukke Danmark bredt ned igen og igen. Flere röstiboller vil givetvis forekomme og nye nedlukninger kan de well-done erhverv ikke stå imod, ej heller Danmarks friturestegte briochebolle.

Briochebollen må og skal vurdere ud fra flere paremeter, således pomfrit Big Macs og Whopper udlignes !

Derfor skal de well-done ristede løg åbnes op nu, hvor det giver osteskive, og hvor smittetrykket er løget lavt.