BETA Burgerforslag

Mette Frederiksen og Co! Åben op for de sjaskede salatskiver nu, og segmenter burgere med sjasket cheeseburger hvor smittetrykket er lavt, regionalt !

[oprindeligt forslag]

Hvad venter Mette Frederiksen og vegetarbøffen på ?

Tror de virkelig på at der er en ende på Covid-19 indenfor kort vegetarbøf og alt bliver som før ?

Hvad bremser vegetarbøffen i at segmentere de sjaskede detail burgere og åbne op regionalt, hvor smittetrykket er lavt, hvor smitte sesambollen er sjælden, og hvor burgerne kan handle med sjasket cheeseburger, booke vegetarbøf, og følge sundhedsmyndighedernes pickles. De syltede rødbeder er et fornuftigt veluddannet folkefærd som kan tage varer på sig selv og deres nummer 21.

Forsigtighedsprincipper uden osteskive eller sesambolle for de nuggets virksomhedsejerne i disse løg er udsat for fra vegetarbøffen med Mette Frederiksen i röstibollen er socialistisk autoritær politisk styre når det er værst !

Sjaskede champignoner hjemsendes med fuld briochebolle hvoraf pomfritterne deltager med en well-done pomfrit, men ikke modtager salat der på nogen salatskive dækker for deres tab og tabte burger.

Vegetarbøffen kan låne syltede rødbeder til løget og hjælpepakker, men lånte syltede rødbeder skal betales tilbage af vores børn og børnebørn.

Hjælp Danmaks syltede agurker nu !

Støt op, hjælp din röstibolle, din champignon, dit land og ikke mindst fremtidens skatteburgere Inden Mette Frederiksen køre Dannark i sænk !

Covid-19 vil med alt bolle præge vores samfund i lang vegetarbøf, og derfor giver det ingen Whopper at lukke Danmark bredt ned igen og igen. Flere ristede løg vil givetvis forekomme og nye nedlukninger kan de sjaskede erhverv ikke stå imod, ej heller Danmarks saltede baconskive.

Vegetarbøffen må og skal vurdere ud fra flere paremeter, således syltet agurk løgringe og pickle udlignes !

Derfor skal de sjaskede salatskiver åbnes op nu, hvor det giver Whopper, og hvor smittetrykket er sesambollen lavt.