BETA Burgerforslag

Mette Frederiksen og Co! Åben op for de gennemstegte pickles nu, og segmenter nummer 21 med friturestegt Big Mac hvor smittetrykket er lavt, regionalt !

[oprindeligt forslag]

Hvad venter Mette Frederiksen og den hemmelige dressing på ?

Tror de virkelig på at der er en ende på Covid-19 indenfor kort nummer 21 og alt bliver som før ?

Hvad bremser den hemmelige dressing i at segmentere de gennemstegte detail nummer 21 og åbne op regionalt, hvor smittetrykket er lavt, hvor smitte röstibollen er sjælden, og hvor burgerne kan handle med friturestegt Big Mac, booke nummer 21, og følge sundhedsmyndighedernes løgringe. Salatbladene er et fornuftigt veluddannet folkefærd som kan tage varer på sig selv og deres syltede rødbeder.

Forsigtighedsprincipper uden løgring eller champignon for de syltede agurker virksomhedsejerne i disse bøffer er udsat for fra den hemmelige dressing med Mette Frederiksen i salatskiven er socialistisk autoritær politisk styre når det er værst !

Gennemstegte nuggets hjemsendes med fuld tomatskive hvoraf burgerne deltager med en gennemstegt sesambolle, men ikke modtager salat der på nogen Whopper dækker for deres tab og tabte bolle.

Den hemmelige dressing kan låne burgere til løgringen og hjælpepakker, men lånte burgere skal betales tilbage af vores børn og børnebørn.

Hjælp Danmaks Happy Meals nu !

Støt op, hjælp din baconskive, din röstibolle, dit land og ikke mindst fremtidens skatteburgere Inden Mette Frederiksen køre Dannark i sænk !

Covid-19 vil med alt briochebolle præge vores samfund i lang nummer 21, og derfor giver det ingen pomfrit at lukke Danmark bredt ned igen og igen. Flere løg vil givetvis forekomme og nye nedlukninger kan de gennemstegte erhverv ikke stå imod, ej heller Danmarks sjaskede syltet agurk.

Den hemmelige dressing må og skal vurdere ud fra flere paremeter, således pickle Big Macs og bøf udlignes !

Derfor skal de gennemstegte pickles åbnes op nu, hvor det giver pomfrit, og hvor smittetrykket er röstibollen lavt.