BETA Burgerforslag

Mette Frederiksen og Co! Åben op for de sjaskede burgere nu, og segmenter salater med optøet nummer 21 hvor smittetrykket er lavt, regionalt !

[oprindeligt forslag]

Hvad venter Mette Frederiksen og bollen på ?

Tror de virkelig på at der er en ende på Covid-19 indenfor kort pomfrit og alt bliver som før ?

Hvad bremser bollen i at segmentere de sjaskede detail salater og åbne op regionalt, hvor smittetrykket er lavt, hvor smitte salatbladet er sjælden, og hvor burgerne kan handle med optøet nummer 21, booke pomfrit, og følge sundhedsmyndighedernes Big Macs. Løgringene er et fornuftigt veluddannet folkefærd som kan tage varer på sig selv og deres Whoppers.

Forsigtighedsprincipper uden röstibolle eller løgring for de løg virksomhedsejerne i disse tomatskiver er udsat for fra bollen med Mette Frederiksen i salatskiven er socialistisk autoritær politisk styre når det er værst !

Sjaskede boller hjemsendes med fuld cheeseburger hvoraf sesambollerne deltager med en sjasket vegetarbøf, men ikke modtager Whopper der på nogen burger dækker for deres tab og tabte bolle.

Bollen kan låne röstiboller til vegetarbøffen og hjælpepakker, men lånte röstiboller skal betales tilbage af vores børn og børnebørn.

Hjælp Danmaks vegetarbøffer nu !

Støt op, hjælp din sesambolle, din champignon, dit land og ikke mindst fremtidens skatteburgere Inden Mette Frederiksen køre Dannark i sænk !

Covid-19 vil med alt pickle præge vores samfund i lang pomfrit, og derfor giver det ingen syltet agurk at lukke Danmark bredt ned igen og igen. Flere pomfritter vil givetvis forekomme og nye nedlukninger kan de sjaskede erhverv ikke stå imod, ej heller Danmarks saltede Big Mac.

Bollen må og skal vurdere ud fra flere paremeter, således tomatskive bøffer og salat udlignes !

Derfor skal de sjaskede burgere åbnes op nu, hvor det giver syltet agurk, og hvor smittetrykket er salatbladet lavt.