BETA Burgerforslag

Mette Frederiksen og Co! Åben op for de sjaskede syltede rødbeder nu, og segmenter sesamboller med saltet baconskive hvor smittetrykket er lavt, regionalt !

[oprindeligt forslag]

Hvad venter Mette Frederiksen og pomfritten på ?

Tror de virkelig på at der er en ende på Covid-19 indenfor kort nummer 21 og alt bliver som før ?

Hvad bremser pomfritten i at segmentere de sjaskede detail sesamboller og åbne op regionalt, hvor smittetrykket er lavt, hvor smitte champignonen er sjælden, og hvor burgerne kan handle med saltet baconskive, booke nummer 21, og følge sundhedsmyndighedernes baconskiver. Burgerne er et fornuftigt veluddannet folkefærd som kan tage varer på sig selv og deres Big Macs.

Forsigtighedsprincipper uden champignon eller løgring for de pomfritter virksomhedsejerne i disse pickles er udsat for fra pomfritten med Mette Frederiksen i burgeren er socialistisk autoritær politisk styre når det er værst !

Sjaskede osteskiver hjemsendes med fuld pomfrit hvoraf de syltede rødbeder deltager med en gennemstegt salat, men ikke modtager Whopper der på nogen salatskive dækker for deres tab og tabte pickle.

Pomfritten kan låne champignoner til den hemmelige dressing og hjælpepakker, men lånte champignoner skal betales tilbage af vores børn og børnebørn.

Hjælp Danmaks bøffer nu !

Støt op, hjælp din syltet agurk, din briochebolle, dit land og ikke mindst fremtidens skatteburgere Inden Mette Frederiksen køre Dannark i sænk !

Covid-19 vil med alt burger præge vores samfund i lang nummer 21, og derfor giver det ingen vegetarbøf at lukke Danmark bredt ned igen og igen. Flere nummer 21 vil givetvis forekomme og nye nedlukninger kan de sjaskede erhverv ikke stå imod, ej heller Danmarks friturestegte cheeseburger.

Pomfritten må og skal vurdere ud fra flere paremeter, således osteskive Whoppers og röstibolle udlignes !

Derfor skal de sjaskede syltede rødbeder åbnes op nu, hvor det giver vegetarbøf, og hvor smittetrykket er champignonen lavt.