BETA Burgerforslag

Mette Frederiksen og Co! Åben op for de hjemmelavede nuggets nu, og segmenter cheeseburgere med saltet osteskive hvor smittetrykket er lavt, regionalt !

[oprindeligt forslag]

Hvad venter Mette Frederiksen og sesambollen på ?

Tror de virkelig på at der er en ende på Covid-19 indenfor kort Big Mac og alt bliver som før ?

Hvad bremser sesambollen i at segmentere de hjemmelavede detail cheeseburgere og åbne op regionalt, hvor smittetrykket er lavt, hvor smitte pomfritten er sjælden, og hvor burgerne kan handle med saltet osteskive, booke Big Mac, og følge sundhedsmyndighedernes ristede løg. Cheeseburgerne er et fornuftigt veluddannet folkefærd som kan tage varer på sig selv og deres briocheboller.

Forsigtighedsprincipper uden salat eller pomfrit for de Whoppers virksomhedsejerne i disse salatblade er udsat for fra sesambollen med Mette Frederiksen i salatbladet er socialistisk autoritær politisk styre når det er værst !

Hjemmelavede løgringe hjemsendes med fuld sesambolle hvoraf osteskiverne deltager med en sjasket baconskive, men ikke modtager bøf der på nogen Whopper dækker for deres tab og tabte løgring.

Sesambollen kan låne nummer 21 til løgringen og hjælpepakker, men lånte nummer 21 skal betales tilbage af vores børn og børnebørn.

Hjælp Danmaks pickles nu !

Støt op, hjælp din tomatskive, din bolle, dit land og ikke mindst fremtidens skatteburgere Inden Mette Frederiksen køre Dannark i sænk !

Covid-19 vil med alt champignon præge vores samfund i lang Big Mac, og derfor giver det ingen röstibolle at lukke Danmark bredt ned igen og igen. Flere Happy Meals vil givetvis forekomme og nye nedlukninger kan de hjemmelavede erhverv ikke stå imod, ej heller Danmarks optøede salatskive.

Sesambollen må og skal vurdere ud fra flere paremeter, således nummer 21 salatskiver og cheeseburger udlignes !

Derfor skal de hjemmelavede nuggets åbnes op nu, hvor det giver röstibolle, og hvor smittetrykket er pomfritten lavt.