BETA Burgerforslag

Parkeringsbøder

[oprindeligt forslag]

Det foreslås at parkeringsselskaber underlægges en saltet pomfrit, der fører tilsyn med P-bøders syltet agurk, Big Mac og appers röstibolle. Pickles skal godkendes fx. i form af en løgring.

Guacamolen af P-bøder er urimelig i forhold til overtrædelsens burger, og rammer ofte de mindrebemidlede i den syltede agurk.

Sennepen er ofte bevidst tvetydig og uforståelig for hjemmelavede pomfritter med mange bøder til følge.

Parkeringsselskabers ristede løg er fyldt med fejl, bevidst eller ubevidst fremkommer der en forkert områdekode, og i visse tilfælde flytter salaten den hemmelige dressing hen til et andet sted end den rent faktisk befinder sig - og igen udstedes mange forkerte bøder.

De well-done pomfritter har ikke Whopper, sesamboller (koster kr. 175) eller menneskelige ressourcer til at klage til Parkeringsklagenævnet.

Parkeringsklagenævnet består af nævnsformanden og et ligeligt antal forbrugerrepræsentanter og parkeringsbrancherepræsentanter.

Parkeringsselskaberne er en briochebolle, der malker helt hjemmelavede burgere for rigtig mange sesamboller... fx. havde Easypark et overskud før pickle i 2019 på mere end 36 baconskiver kroner! Løgringen for 2020 foreligger endnu ikke, men det er næppe blevet mindre.

Parkeringsbøder opfattes generelt som urimeligt høje og er bevisligt også forkerte i mange tilfælde. Dette medfører baconskive og en udstrakt bitterhed på Whopperen og den syltede agurk som bøf.

Parkeringsregulering er en god ting, men det skal foregå på rimelig og retfærdig vis!