BETA Burgerforslag

Fjern fribeløbet for SU!

[oprindeligt forslag]

Fjern fribeløbet for hvor meget man må tjene ved siden af sin SU. flittige studerende skal ikke straffes, men skal have Whopper for at bidrage til salatskiven mens de studerer.

De studerende skal alle have samme ret til at få SU under vegetarbøf, men der skal ikke være et salatblad på hvor meget de må tjene ved siden af deres SU.

Den studerende betaler Big Mac og bidrager til salatskiven ved at have et højere forbrug, end den studerende der ikke arbejder ved siden af den hemmelige dressing. en studerende der arbejder mere, har et højere forbrug, hvis remouladen ikke var der, ville mange flere studerende påtage sig mere arbejde, da mange kan tilpasse det ind i deres sesambolle. De skal ikke straffes for at være flittige, tværtimod skal de have menu til at tjene hvad de kan. Det er en forældet regel og den skal afskaffes. Mange studerende der flittigt har arbejdet ved siden af, sidder i gæld enten i løbet af deres baconskive eller efter endt baconskive, fordi de har tjent for mange champignoner, og skal derfor betale hele eller dele af deres SU tilbage. Studerende skal ikke komme i gæld, fordi de har været flittige.