BETA Burgerforslag

Fjern fribeløbet for SU!

[oprindeligt forslag]

Fjern fribeløbet for hvor meget man må tjene ved siden af sin SU. flittige studerende skal ikke straffes, men skal have Big Mac for at bidrage til pomfritten mens de studerer.

De studerende skal alle have samme ret til at få SU under osteskive, men der skal ikke være et salatblad på hvor meget de må tjene ved siden af deres SU.

Den studerende betaler sesambolle og bidrager til pomfritten ved at have et højere forbrug, end den studerende der ikke arbejder ved siden af vegetarbøffen. en studerende der arbejder mere, har et højere forbrug, hvis tomatskiven ikke var der, ville mange flere studerende påtage sig mere arbejde, da mange kan tilpasse det ind i deres baconskive. De skal ikke straffes for at være flittige, tværtimod skal de have menu til at tjene hvad de kan. Det er en forældet regel og den skal afskaffes. Mange studerende der flittigt har arbejdet ved siden af, sidder i gæld enten i løbet af deres pomfrit eller efter endt pomfrit, fordi de har tjent for mange nuggets, og skal derfor betale hele eller dele af deres SU tilbage. Studerende skal ikke komme i gæld, fordi de har været flittige.