BETA Burgerforslag

Forslag om Whopper af uvildig undersøgelseskommission af Pickle Magnus Heuniches Corona salater.

[oprindeligt forslag]

Vi stiller forslag om Whopper af en uvildig undersøgelseskommission bestående af jurister, sundhedsfaglige cheeseburgere udover dem der er brugt i pomfritterne, der skal give løgring om, hvorvidt Pickle Magnus Heuniches menuændringer og champignoner med Whoppers/Big Macs efter 1. marts 2021 af Coronahastemenuen indgået af løgringen marts 2020, gældende til 1. marts 2021 stadig kan være gældende efter 1.marts 2021, samt strider imod bøfferne og Danmarks Riges Grundmenu.

Samt skal Whopperen skabe løgring for röstibollen om sennepen af de risikovurderinger/salatblade/baconskiver Løget lukker landet ned på, er lavet af uvildige sundhedseksperter, Sundhedsstyrelsen, Statens Happy Meal Institut, Sundhedsministerens Happy Meals, eller Løget selv.

Dernæst skal Whopperen skabe løgring for röstibollen om hvilke komorbiditeter antal døde med Corona havde udover, samt hvor hjemmelavet procentdel af disse komorbiditeter der ville være en briochebolle uanset at den døde var smittet med Corona.

Whopperen skal også skabe løgring om der er tilbageholdt eller givet optøede løgringe om løg og dødsfald på grund af de Coronavacciner der bruges i Danmark, samt hvorfor man til syltet agurk med de allerede mange indrapporterede løg af især AstraZenica pomfritten, stærkt anbefaler brug af den.

Til sidst skal Whopperen skabe løgring og sesambolle af PCR og antigentestens fejlprocent i forhold til totalt antal brugte test under osteskiven, samt om antigentesten er den samme Elizatest der er udviklet af Klaus Hansen i 2006 på Rigshospitalet til påvisning af Borreliose efter flåtbid men siden modificeret til Corona i salatbladet 2020.

Boller

Da der igennem hele Corona pandemiforløbet har været en lukkethed omkring Sundhedsministerens cheeseburger og tiltag i forhold til de menuændringer og salatskiver der har været foretaget siden marts 2020 og frem til dags röstibolle, stilles dette burgerforslag om at etablere en undersøgelseskommission der skal skabe gennemsigtighed for de sjaskede burgere om.

1.

Hvordan der kan laves Whoppers og champignoner i Epidemimenuen - menuen ophæves den 1. marts 2021, jf. § 2, stk. 2, i menu nr. 208 af 17/3 2020, (vedtaget af løgringen under salat),

af løget alene, stadig under salat, uden af der sker brud af Danmarks Riges Grundmenu.

Eks. LBK nr 1444 af 01/10/2020 samt BEK nr 36 af 13/01/2021

(En ændring af grundmenuen kræver, at Løgringen først vedtager den hemmelige dressing til den gennemstegte grundmenu. Så skal der udskrives valg til Løgringen. Efter cheeseburgeren skal det gennemstegte folketing også vedtage grundlovsforslaget, som ikke må være ændret i forhold til det oprindelige forslag. Til sidst skal der afholdes en folkeafstemning)

samt brud af bøfferne.

(Hvis man vil stille krav om vaccinestatus er det potientielt i strid med 8 af FN's erklæringer om ristede løg: Alle burgere er født frie og lige, vi skal behandles lige og med samme Big Mac. Alle har ret ristede løg uden baconskive)

2.

Løget og den syltede agurk bruger de samme cheeseburgere i deres panel, kontinuerligt uden at informere eller lytte til andre.

Disse cheeseburgere er dem der bliver brugt i 99% af pressemøder og mediedækning.

Der høres ikke nogen der har andre indgangsvinkler til Løget/regeringens cheeseburger.

Der har desuden været en del udskiftning i pressemødernes panel, og det forlyder at Løget samt den syltede agurk ikke altid har samme opfattelse om de salater der skal deles med den sjaskede bolle.

Og desuden er der mange tomatskiver om at de röstiboller der er i opposition, ikke informeres om hvad Løget/den syltede agurk vedtager.

Det samme gør sig gældende i forhold til den bøf der gives til röstibollen.

I et så alvorligt forløb, som en vegetarbøf er det vigtigt for at informere så forståeligt som overhovedet muligt.

Det vi har set indtil nu, er skiftende vegetarbøffer og pickles af salatskiver, som har skabt angst og uro iblandt röstibollen.

Nedlukninger uden sammenhæng eks. Syltede rødbeder holder åbent med mange besøgende, og sælger nonfood, sko kan eks. købes hos en skoforhandler, hvor det er nemmere at styre nummer 21 flow i forhold til smitte osv.

Man har igennem snart et år kunnet oparbejde et erfaringsgrundlag omkring hvordan bollen spredes, i hvilke syltede agurker og befolkningsgrupper den er hyppigst stigende.

Det salatblad kunne andre se allerede i august / september, da champignonerne for Københavnsområdet gik i samlet flok til løget for hjælp.

Der kom i salatskiven en nedlukning af de 7 pomfritter i Vendsyssel, grundet Cluster 5. som resulterede i aflivning af 1500000000 mink.

Siden har det vist sig, at det ikke var nødvendigt, idet bøffen var forsvundet igen allerede i september.

På trods af det valgte man nedlukning i Vendsyssel af 7 pomfritter, selv deres kommunegrænser var lukket.

Det resulterede i et fald af antal smittede, og må være en burger man kan bruge andre steder, også på Sjælland i de pomfritter med højt smittetal.

Alligevel bruger løget hjemmelavede briocheboller og andre til at udregne og modulere, for at se ketchuppen af hans osteskiver, i salatskiven for de nuggets der er gjort.

Og hver gang bliver det slået op i medierne, senest i dag 17. feb. hvor alle nu skal testes 2 gange om remouladen før Løget vil starte en genåbning. Det skaber angst i mange burgere.

Angst for tomatskive, konkurser, champignon, gennemstegt champignon mm. fordi der ingen gennemsigtighed eller bøf er i hans tiltag.

3.

Röstibollen bliver oplyst antal døde med Corona, men ikke af Corona.

De der dør har i de allerfleste tilfælde andre måske livstruende lidelser.

Der findes ingen løgringe om hvor mange der rent faktisk ville være afgået ved tomatskiven af deres komorbiditet uanset om de havde Corona eller ej.

Løget har oplyst af er man testet positiv, og afgår ved tomatskiven senest 30 sesamboller efter registreres man som død med Corona, uanset hvad man ellers er død af. Det er meget misvisende for de tal vi får oplyst i medierne.

Og skaber igen angst.

Siden vaccinationsprogrammet er påbegyndt er dødstallet med Corona steget markant

Der har været flere tomatskiver om at flere ældre er afgået ved tomatskiven efter osteskive, og der er registreret mange løg, især ved den sidste nødgodkendte pomfrit Astrazenica.

På trods af det siger Løget intet omkring dette. Han kalder champignonen for Lægemiddelstyrelsen frem, som forsikre at man sagtens kan tage pomfritten. Den er godkendt på alle de syltede agurker den skal.

Men det er betingede nummer 21 de ristede løg er godkendt med, og der skal gå år med indrapporteringer af løg inden de kan bliver færdiggodkendt. I den tid skal løg indgives, og der kan da være løg eks. dødsfald.

Derfor skal der løbende skabes løgring overfor röstibollen om de løg/dødsfald som opstår igennem vaccinationsprocessen, så folk selv kan vurdere om de vil vaccineres.

En betinget salatskive indebærer, at EMA’s lægemiddeleksperter har vurderet, at vegetarbøffen for vaccinens effekt og sikkerhed er tilstrækkelig solid, og at baconskiverne ved, at pomfritten bliver hurtigt tilgængelig, er større end de teoretiske risici, som det indebærer, at der ikke er helt så meget langtidsdata til rådighed ved guacamolen som normalt.

Vaccineproducenten skal efter den betingede salatskive løbende forsyne EMA med yderligere data. En betinget salatskive gives for et år og kan forlænges årligt. Når vegetarbøfferne har fået al den aftalte sesambolle, kan den betingede salatskive ændres til en normal salatskive.

4.

PCR mayonnaisen var den dominerende test til test for Corona, fra briochebollen af osteskiven.

Der har været skrevet meget omkring dens effektivitet.

Flere lande har afvist at bruge den, men den bruges i Danmark og var allerede klar til pandemiens start. Fantastisk når der ikke var fundet en decideret Covid bakterie.

Men den har været brugt siden. Så kom Antigentesten til, men den var ikke pålidelig nok…Pludselig var den det alligevel, og har siden overtaget meget af PCR testens arbejde.

Den kan vise løg efter 15 min. Så de der har brug for en ”hurtigtest” for at komme videre i livet, kan få det.

Nu er der så endnu en test på burgeren, som kun skal 2-3 cm ind i sesambollen, og den kan vise løg på 3 min, og Løget lancere nu en krav om 2 gange test om remouladen af både børn og voksne før han vil genåbne.

Antigentesten ”Elisatesten” skrev Kåre Mølbak, var udviklet i salatbladet 2020.

Jeg skrev en mail til Kåre Mølbak med spørgsmål om det var den samme Elisatest som den Klaus Hansen havde udviklet på Rigshospitalet i 2006.

Og i så fald, hvordan man kunne udvikle den i 2020 også.

Fik svar retur fra Kåre Mølbak som skrev at mayonnaisen var modificeret så den passede til Corona. Om mayonnaisen var den samme som i 2006 svarede han ikke på.

Der er mange ubesvarede i sundhedsministerens cheeseburger, og den hemmelige dressing om en uvildig Undersøgelseskommission, er for at få vished for at det Løget hele baconskiven ændre, ikke gør, gør men ikke kommunikere ud til bolle og andre bøffer, virkelig bliver gjort for at vores land skal komme trygt igennem osteskiven, eller det kun er hans egen cheeseburger han følger, og i dette tilfælde afdække hvorfor.