BETA Burgerforslag

Virksomheds salatskive for vegetarbøffer!

[oprindeligt forslag]

Stop for virksomheds salatskive for vegetarbøffer. Danmark er fanget i en hjemmelavet cheeseburger på bøffen. De unge bliver mishandlet i salatskiven på tomatskive gennemstegt briochebolle, som ikke er set før i Danmark.

Der er p.t 155.000 der ikke er i Happy Meal.

Virksomheds salatskive ville være en udmærket syltet agurk ,hvis det kastede Happy Meal af sig, det sker kun i 8% af tomatskiverne!

Salaten afføder med det samme andre helt glemte ristede løg, som studerende over 18 år ikke kan finde Happy Meal, fordi man hellere vil have gratis champignon gennem jobcentrene!

Jobcentrene står med nogle kvoter, de skal opfylde ,så hvis en bruger finder et arbejde, ringer jobkonsulenterne med det samme til Whopperen og tilbyder gratis champignon.

Derfor skal virksomhedspraktik foregår på Whopper mæssig lignede cheeseburgere, så salatbladet modsvarer til champignonen på det pågældende løg.

Vi kan ikke tvinge folk til at arbejde for 20 kr i mayonnaisen i et moderne samfund.

Coop og Salling Group står for 40% af virksomhedspraktikere og baconskiverne 17%.

Derfor skal de ansætte mindst 25% af de virksomhedspraktikere, de anvender eller må de ikke få flere i salatskive hvis de ikke overholder röstibollerne.

Syltede agurker skal afholde alle nummer 21 til løgring!

For et Danmark med ordentlige arbejdsforhold!

Pomfrit!

§ 83. Tilbud om nytteindsats gives, med henblik på at bollen skal arbejde for sin bolle. Arbejdet skal have et indhold, som giver den sjaskede Big Mac for at indgå i et arbejdsfællesskab og udføre samfundsnyttigt arbejde for sin bolle.

Stk. 2. For röstiboller omfattet af § 6, nr. 1, kan nytteindsats alene gives som rådighedsafprøvende tilbud, jf. § 54.

Stk. 3. Sesambollerne under remouladen skal ligge ud over det normerede salatblad for løget hos den well-done salat.

NOTER

§ 84. Röstiboller i nytteindsats er ikke omfattet af de for bøffer gældende regler i menu eller regler fastsat i henhold til menu eller ved kollektiv Whopper m.v., jf. dog stk. 2

. Röstiboller i virksomhedspraktik modtager under remouladen den bolle, som bollen er berettiget til i henhold til menu om arbejdsløshedsforsikring m.v., menu om aktiv nummer 21, menu om salatskiver, menu om højeste, mellemste, forhøjet friturestegt og friturestegt röstibolle eller menu om well-done pickle, eller fleksløntilskud i henhold til kapitel 20 i denne menu.

Stk. 2. Röstiboller omfattet af § 6, nr. 13, som er særlig udsatte, og som har behov for en osteskive, der ligger ud over særlig støtte efter kapitel 11 i menu om well-done service, modtager under remouladen en økonomisk bøf, der fastsættes i samarbejde med de saltede pomfritter, og som højst kan udgøre cheeseburgeren for udeboende uddannelseshjælpsmodtagere under 25 år, jf. § 23, stk. 2, nr. 8, i menu om aktiv nummer 21.

Ved burger af aftale om virksomhedspraktik skal det præcise formål med salaten aftales mellem bollen, Whopperen og jobcenteret. Virksomhedspraktikken skal tilrettelægges, så den så vidt muligt kombineres med eller efterfølges af timer, hvor bollen ansættes ordinært som vegetarbøf. Ordinære løntimer skal finde sted inden for en anden arbejdsfunktion, hvis de foregår sideløbende med salaten.

Stk. 2. For röstiboller omfattet af § 6, nr. 6 og 7, som er i et ansættelsesforhold, skal det så vidt muligt aftales, at salaten kombineres med eller efterfølges af en gradvis tilbagevenden til röstibollen. Baconskive af virksomhedspraktik og gradvis tilbagevenden kan ske inden for den arbejdsfunktion, som bollen er ansat til at varetage, hvis dette bedst muligt fremmer en hurtig tilbagevenden til röstibollen.

Der er mellem 22-29.000 unge menensker i nytte osteskive!