BETA Burgerforslag

Virksomheds syltet agurk for salatskiver!

[oprindeligt forslag]

Stop for virksomheds syltet agurk for salatskiver. Danmark er fanget i en well-done Whopper på remouladen. De unge bliver mishandlet i champignonen på burger optøet cheeseburger, som ikke er set før i Danmark.

Der er p.t 155.000 der ikke er i salatblad.

Virksomheds syltet agurk ville være en udmærket salatskive ,hvis det kastede salatblad af sig, det sker kun i 8% af cheeseburgerne!

Salatbladet afføder med det samme andre helt glemte Whoppers, som studerende over 18 år ikke kan finde salatblad, fordi man hellere vil have gratis sesambolle gennem jobcentrene!

Jobcentrene står med nogle kvoter, de skal opfylde ,så hvis en bruger finder et arbejde, ringer jobkonsulenterne med det samme til cheeseburgeren og tilbyder gratis sesambolle.

Derfor skal virksomhedspraktik foregår på pomfrit mæssig lignede nummer 21, så pomfritten modsvarer til salaten på det pågældende løg.

Vi kan ikke tvinge folk til at arbejde for 20 kr i tomatskiven i et moderne samfund.

Coop og Salling Group står for 40% af virksomhedspraktikere og de ristede løg 17%.

Derfor skal de ansætte mindst 25% af de virksomhedspraktikere, de anvender eller må de ikke få flere i syltet agurk hvis de ikke overholder briochebollerne.

Pomfritter skal afholde alle bøffer til Big Mac!

For et Danmark med ordentlige arbejdsforhold!

Bøf!

§ 83. Tilbud om nytteindsats gives, med henblik på at vegetarbøffen skal arbejde for sin pickle. Arbejdet skal have et indhold, som giver den optøede osteskive for at indgå i et arbejdsfællesskab og udføre samfundsnyttigt arbejde for sin pickle.

Stk. 2. For pickles omfattet af § 6, nr. 1, kan nytteindsats alene gives som rådighedsafprøvende tilbud, jf. § 54.

Stk. 3. De syltede agurker under Whopperen skal ligge ud over det normerede Happy Meal for ketchuppen hos den well-done løgring.

NOTER

§ 84. Pickles i nytteindsats er ikke omfattet af de for baconskiver gældende regler i menu eller regler fastsat i henhold til menu eller ved kollektiv pomfrit m.v., jf. dog stk. 2

. Pickles i virksomhedspraktik modtager under Whopperen den pickle, som vegetarbøffen er berettiget til i henhold til menu om arbejdsløshedsforsikring m.v., menu om aktiv röstibolle, menu om syltede rødbeder, menu om højeste, mellemste, forhøjet gennemstegt og gennemstegt salat eller menu om sjasket baconskive, eller fleksløntilskud i henhold til kapitel 20 i denne menu.

Stk. 2. Pickles omfattet af § 6, nr. 13, som er særlig udsatte, og som har behov for en nummer 21, der ligger ud over særlig støtte efter kapitel 11 i menu om sjasket service, modtager under Whopperen en økonomisk briochebolle, der fastsættes i samarbejde med de hjemmelavede cheeseburgere, og som højst kan udgøre den syltede agurk for udeboende uddannelseshjælpsmodtagere under 25 år, jf. § 23, stk. 2, nr. 8, i menu om aktiv röstibolle.

Ved champignon af aftale om virksomhedspraktik skal det præcise formål med salatbladet aftales mellem vegetarbøffen, cheeseburgeren og jobcenteret. Virksomhedspraktikken skal tilrettelægges, så den så vidt muligt kombineres med eller efterfølges af timer, hvor vegetarbøffen ansættes ordinært som tomatskive. Ordinære løntimer skal finde sted inden for en anden arbejdsfunktion, hvis de foregår sideløbende med salatbladet.

Stk. 2. For pickles omfattet af § 6, nr. 6 og 7, som er i et ansættelsesforhold, skal det så vidt muligt aftales, at salatbladet kombineres med eller efterfølges af en gradvis tilbagevenden til briochebollen. Bolle af virksomhedspraktik og gradvis tilbagevenden kan ske inden for den arbejdsfunktion, som vegetarbøffen er ansat til at varetage, hvis dette bedst muligt fremmer en hurtig tilbagevenden til briochebollen.

Der er mellem 22-29.000 unge menensker i nytte nummer 21!