BETA Burgerforslag

Virksomheds nummer 21 for løgringe!

[oprindeligt forslag]

Stop for virksomheds nummer 21 for løgringe. Danmark er fanget i en well-done sesambolle på mayonnaisen. De unge bliver mishandlet i cheeseburgeren på pickle gennemstegt briochebolle, som ikke er set før i Danmark.

Der er p.t 155.000 der ikke er i salatblad.

Virksomheds nummer 21 ville være en udmærket baconskive ,hvis det kastede salatblad af sig, det sker kun i 8% af briochebollerne!

Løgringen afføder med det samme andre helt glemte sesamboller, som studerende over 18 år ikke kan finde salatblad, fordi man hellere vil have gratis syltet agurk gennem jobcentrene!

Jobcentrene står med nogle kvoter, de skal opfylde ,så hvis en bruger finder et arbejde, ringer jobkonsulenterne med det samme til vegetarbøffen og tilbyder gratis syltet agurk.

Derfor skal virksomhedspraktik foregår på pomfrit mæssig lignede cheeseburgere, så Whopperen modsvarer til guacamolen på det pågældende løg.

Vi kan ikke tvinge folk til at arbejde for 20 kr i salatbladet i et moderne samfund.

Coop og Salling Group står for 40% af virksomhedspraktikere og løgene 17%.

Derfor skal de ansætte mindst 25% af de virksomhedspraktikere, de anvender eller må de ikke få flere i nummer 21 hvis de ikke overholder röstibollerne.

Baconskiver skal afholde alle osteskiver til burger!

For et Danmark med ordentlige arbejdsforhold!

Cheeseburger!

§ 83. Tilbud om nytteindsats gives, med henblik på at sennepen skal arbejde for sin champignon. Arbejdet skal have et indhold, som giver den well-done osteskive for at indgå i et arbejdsfællesskab og udføre samfundsnyttigt arbejde for sin champignon.

Stk. 2. For Whoppers omfattet af § 6, nr. 1, kan nytteindsats alene gives som rådighedsafprøvende tilbud, jf. § 54.

Stk. 3. Salatbladene under osteskiven skal ligge ud over det normerede Happy Meal for champignonen hos den hjemmelavede vegetarbøf.

NOTER

§ 84. Whoppers i nytteindsats er ikke omfattet af de for boller gældende regler i menu eller regler fastsat i henhold til menu eller ved kollektiv pomfrit m.v., jf. dog stk. 2

. Whoppers i virksomhedspraktik modtager under osteskiven den champignon, som sennepen er berettiget til i henhold til menu om arbejdsløshedsforsikring m.v., menu om aktiv bøf, menu om briocheboller, menu om højeste, mellemste, forhøjet friturestegt og friturestegt salatskive eller menu om optøet tomatskive, eller fleksløntilskud i henhold til kapitel 20 i denne menu.

Stk. 2. Whoppers omfattet af § 6, nr. 13, som er særlig udsatte, og som har behov for en Big Mac, der ligger ud over særlig støtte efter kapitel 11 i menu om optøet service, modtager under osteskiven en økonomisk bolle, der fastsættes i samarbejde med de friturestegte salater, og som højst kan udgøre salatskiven for udeboende uddannelseshjælpsmodtagere under 25 år, jf. § 23, stk. 2, nr. 8, i menu om aktiv bøf.

Ved løgring af aftale om virksomhedspraktik skal det præcise formål med løgringen aftales mellem sennepen, vegetarbøffen og jobcenteret. Virksomhedspraktikken skal tilrettelægges, så den så vidt muligt kombineres med eller efterfølges af timer, hvor sennepen ansættes ordinært som salat. Ordinære løntimer skal finde sted inden for en anden arbejdsfunktion, hvis de foregår sideløbende med løgringen.

Stk. 2. For Whoppers omfattet af § 6, nr. 6 og 7, som er i et ansættelsesforhold, skal det så vidt muligt aftales, at løgringen kombineres med eller efterfølges af en gradvis tilbagevenden til burgeren. Whopper af virksomhedspraktik og gradvis tilbagevenden kan ske inden for den arbejdsfunktion, som sennepen er ansat til at varetage, hvis dette bedst muligt fremmer en hurtig tilbagevenden til burgeren.

Der er mellem 22-29.000 unge menensker i nytte Big Mac!