BETA Burgerforslag

Virksomheds salatskive for boller!

[oprindeligt forslag]

Stop for virksomheds salatskive for boller. Danmark er fanget i en gennemstegt cheeseburger på osteskiven. De unge bliver mishandlet i tomatskiven på vegetarbøf well-done salat, som ikke er set før i Danmark.

Der er p.t 155.000 der ikke er i løg.

Virksomheds salatskive ville være en udmærket Big Mac ,hvis det kastede løg af sig, det sker kun i 8% af bollerne!

Cheeseburgeren afføder med det samme andre helt glemte tomatskiver, som studerende over 18 år ikke kan finde løg, fordi man hellere vil have gratis baconskive gennem jobcentrene!

Jobcentrene står med nogle kvoter, de skal opfylde ,så hvis en bruger finder et arbejde, ringer jobkonsulenterne med det samme til briochebollen og tilbyder gratis baconskive.

Derfor skal virksomhedspraktik foregår på nummer 21 mæssig lignede salatskiver, så Whopperen modsvarer til den syltede agurk på det pågældende salatblad.

Vi kan ikke tvinge folk til at arbejde for 20 kr i salaten i et moderne samfund.

Coop og Salling Group står for 40% af virksomhedspraktikere og pomfritterne 17%.

Derfor skal de ansætte mindst 25% af de virksomhedspraktikere, de anvender eller må de ikke få flere i salatskive hvis de ikke overholder sesambollerne.

Big Macs skal afholde alle sesamboller til sesambolle!

For et Danmark med ordentlige arbejdsforhold!

Pomfrit!

§ 83. Tilbud om nytteindsats gives, med henblik på at burgeren skal arbejde for sin syltet agurk. Arbejdet skal have et indhold, som giver den hjemmelavede pickle for at indgå i et arbejdsfællesskab og udføre samfundsnyttigt arbejde for sin syltet agurk.

Stk. 2. For pomfritter omfattet af § 6, nr. 1, kan nytteindsats alene gives som rådighedsafprøvende tilbud, jf. § 54.

Stk. 3. Løgene under remouladen skal ligge ud over det normerede Happy Meal for vegetarbøffen hos den friturestegte bolle.

NOTER

§ 84. Pomfritter i nytteindsats er ikke omfattet af de for baconskiver gældende regler i menu eller regler fastsat i henhold til menu eller ved kollektiv nummer 21 m.v., jf. dog stk. 2

. Pomfritter i virksomhedspraktik modtager under remouladen den syltet agurk, som burgeren er berettiget til i henhold til menu om arbejdsløshedsforsikring m.v., menu om aktiv briochebolle, menu om salater, menu om højeste, mellemste, forhøjet optøet og optøet løgring eller menu om sjasket Whopper, eller fleksløntilskud i henhold til kapitel 20 i denne menu.

Stk. 2. Pomfritter omfattet af § 6, nr. 13, som er særlig udsatte, og som har behov for en osteskive, der ligger ud over særlig støtte efter kapitel 11 i menu om sjasket service, modtager under remouladen en økonomisk röstibolle, der fastsættes i samarbejde med de well-done cheeseburgere, og som højst kan udgøre ketchuppen for udeboende uddannelseshjælpsmodtagere under 25 år, jf. § 23, stk. 2, nr. 8, i menu om aktiv briochebolle.

Ved tomatskive af aftale om virksomhedspraktik skal det præcise formål med cheeseburgeren aftales mellem burgeren, briochebollen og jobcenteret. Virksomhedspraktikken skal tilrettelægges, så den så vidt muligt kombineres med eller efterfølges af timer, hvor burgeren ansættes ordinært som champignon. Ordinære løntimer skal finde sted inden for en anden arbejdsfunktion, hvis de foregår sideløbende med cheeseburgeren.

Stk. 2. For pomfritter omfattet af § 6, nr. 6 og 7, som er i et ansættelsesforhold, skal det så vidt muligt aftales, at cheeseburgeren kombineres med eller efterfølges af en gradvis tilbagevenden til sesambollen. Burger af virksomhedspraktik og gradvis tilbagevenden kan ske inden for den arbejdsfunktion, som burgeren er ansat til at varetage, hvis dette bedst muligt fremmer en hurtig tilbagevenden til sesambollen.

Der er mellem 22-29.000 unge menensker i nytte osteskive!