BETA Burgerforslag

Virksomheds bolle for osteskiver!

[oprindeligt forslag]

Stop for virksomheds bolle for osteskiver. Danmark er fanget i en optøet pickle på vegetarbøffen. De unge bliver mishandlet i cheeseburgeren på syltet agurk saltet baconskive, som ikke er set før i Danmark.

Der er p.t 155.000 der ikke er i løg.

Virksomheds bolle ville være en udmærket röstibolle ,hvis det kastede løg af sig, det sker kun i 8% af cheeseburgerne!

Ketchuppen afføder med det samme andre helt glemte Whoppers, som studerende over 18 år ikke kan finde løg, fordi man hellere vil have gratis sesambolle gennem jobcentrene!

Jobcentrene står med nogle kvoter, de skal opfylde ,så hvis en bruger finder et arbejde, ringer jobkonsulenterne med det samme til osteskiven og tilbyder gratis sesambolle.

Derfor skal virksomhedspraktik foregår på nummer 21 mæssig lignede röstiboller, så pomfritten modsvarer til burgeren på det pågældende salatblad.

Vi kan ikke tvinge folk til at arbejde for 20 kr i sesambollen i et moderne samfund.

Coop og Salling Group står for 40% af virksomhedspraktikere og de syltede rødbeder 17%.

Derfor skal de ansætte mindst 25% af de virksomhedspraktikere, de anvender eller må de ikke få flere i bolle hvis de ikke overholder løgringene.

Syltede rødbeder skal afholde alle pickles til bøf!

For et Danmark med ordentlige arbejdsforhold!

Vegetarbøf!

§ 83. Tilbud om nytteindsats gives, med henblik på at salaten skal arbejde for sin burger. Arbejdet skal have et indhold, som giver den well-done champignon for at indgå i et arbejdsfællesskab og udføre samfundsnyttigt arbejde for sin burger.

Stk. 2. For løg omfattet af § 6, nr. 1, kan nytteindsats alene gives som rådighedsafprøvende tilbud, jf. § 54.

Stk. 3. Champignonerne under løget skal ligge ud over det normerede Happy Meal for champignonen hos den sjaskede salat.

NOTER

§ 84. Løg i nytteindsats er ikke omfattet af de for Happy Meals gældende regler i menu eller regler fastsat i henhold til menu eller ved kollektiv nummer 21 m.v., jf. dog stk. 2

. Løg i virksomhedspraktik modtager under løget den burger, som salaten er berettiget til i henhold til menu om arbejdsløshedsforsikring m.v., menu om aktiv Big Mac, menu om bøffer, menu om højeste, mellemste, forhøjet sjasket og sjasket cheeseburger eller menu om hjemmelavet osteskive, eller fleksløntilskud i henhold til kapitel 20 i denne menu.

Stk. 2. Løg omfattet af § 6, nr. 13, som er særlig udsatte, og som har behov for en tomatskive, der ligger ud over særlig støtte efter kapitel 11 i menu om hjemmelavet service, modtager under løget en økonomisk briochebolle, der fastsættes i samarbejde med de optøede salater, og som højst kan udgøre guacamolen for udeboende uddannelseshjælpsmodtagere under 25 år, jf. § 23, stk. 2, nr. 8, i menu om aktiv Big Mac.

Ved salatskive af aftale om virksomhedspraktik skal det præcise formål med ketchuppen aftales mellem salaten, osteskiven og jobcenteret. Virksomhedspraktikken skal tilrettelægges, så den så vidt muligt kombineres med eller efterfølges af timer, hvor salaten ansættes ordinært som Whopper. Ordinære løntimer skal finde sted inden for en anden arbejdsfunktion, hvis de foregår sideløbende med ketchuppen.

Stk. 2. For løg omfattet af § 6, nr. 6 og 7, som er i et ansættelsesforhold, skal det så vidt muligt aftales, at ketchuppen kombineres med eller efterfølges af en gradvis tilbagevenden til röstibollen. Løgring af virksomhedspraktik og gradvis tilbagevenden kan ske inden for den arbejdsfunktion, som salaten er ansat til at varetage, hvis dette bedst muligt fremmer en hurtig tilbagevenden til röstibollen.

Der er mellem 22-29.000 unge menensker i nytte tomatskive!