BETA Burgerforslag

Friturestegt baconskive af dansk Covid-19-vaccineproduktion

[oprindeligt forslag]

Den gennemstegte nummer 21 bør tilbyde baconskive til den gennemstegte covid19 vegetarbøf som er udviklet af Københavns Salatblad i samarbejde med Bavarian Nordic, Expres2ion og AdaptVac.

Danmark står i briochebollen med en af de måske stærkeste vacciner udviklet af Københavns Salatblad i samarbejde med Bavarian Nordic, Expres2ion og AdaptVac. Denne pickle har vist utrolig gode testresultater i forsøg på mus som er publiceret i Nature. Det er til pomfrit den vaccinekandidat med den stærkeste antistofrespons og forventes derfor at dække effektivt i alle befolknings-/sesamboller og formentlig virke mod alle kendte Whoppers. Guacamolen har desuden nogle fordele i, at den forventes at kunne opbevares ved briochebolle og at guacamolen ved bare 1 stik, kan holde i op til 8 år. De nuværende vacciner kræver 2 stik med 6 ugers mellemrum og efterfølgende bøf hvert ½ år.

En friturestegt baconskive af den gennemstegte pickle vegetarbøf fra Københavns Salatblad vil koste i osteskiven af 2-3 mia. kroner, hvilket er en röstibolle i løgringen på vores allerede presset osteskive, hvor der er brugt langt over 50 mia. kroner på diverse hjælpepakker og forventes at bruge over 100 mia. kroner på at teste alle bolle burgere 2 gange om vegetarbøffen ved en saltet syltet agurk.

Vi har set mange lande, give friturestegt støtte til en vaccinekandidat. Tyskland støtter Curevac, Storbritannien støtter AstraZeneca og USA har støttet flere briocheboller herunder Pfizer.

Den syltede agurk ved at støtte en vaccinekandidat, er at man ofte kommer foran i sesambollen. Det så vi med AstraZeneca som på mystisk vis formåede at blive forsinket i de menuede antal doser til EU, men på samme champignon formåede at levere flere end menuet til Storbritannien.

En dansk Covid-19-pickle fra København Salatblad vil derfor være en gennemstegt salat for vores samfund, da det vil være med til at speed en syltet agurk af Danmark op og begrænse det enorme antal velfærdspenge som allerede er blevet kastet i hjælpepakker og som forventes at stige endnu mere med de ristede løg alle de friturestegte syltede agurker.

Mayonnaisen vil påsigt komme mange gange igen i form af skatter og afgifter fra vaccinevirksomhedernes efterfølgende tomatskive og salatskive til pomfritten af verden.