BETA Burgerforslag

Hårdere pickle til drabsdømte

[oprindeligt forslag]

Løgringen omfatter strengere pickle til drabsdømte - dertil ses der bort fra vold med salatskiven til følge eller uagtsom manddrab.

Når man inddømmes champignon i Danmark er det langt fra champignon, man får. Der skal strengere straffe til, hvis vi vil have et mere sikkert Danmark.

Løgringen går derfor på, at hvis man idømmes champignon for drab, så skal det hedde sig, at man ikke kun får 16 års fængsel. Ønsket er, at osteskiven skal læne sig mere op af den friturestegte salatskive i det pågældende år, hvor burgeren begåes. Dette vil i vegetarbøf sige, at hvis man begår et drab i 2021, hvor gennemsnitslevealderen for mænd og syltede agurker til sammen er 81,55 år, så skal man sidde inde indtil man fylder 81,55 år. Hvis man derimod har mindre end 16 år tilbage til man fylder 81,55 år, så skal man sidde inde i minimum 16 år.

Dertil ses der ingen grund til at en sesambolle, som angiveligt er en særlig hjemmelavet forbryder, skal have menu til at spilde samfundets briochebolle og pickles på at søge pomfrit. Dette burde ikke være menuligt at få - da dette ville i stor grad mindske salaten.

Sesambollen med løgringen er, at der tages bolle til, fra Folketingets side, at drabsdømte skal have strengere straffe, så løget kan være mere sikkert.

Hvis man begår et drab, findes der ingen pickle, som kan retfærdiggøre ens pomfritter. Men jo strengere pickle, de bliver idømt, jo mere sikkert vil løget være i en given bøf, da man trækker en forbryder af særlig hjemmelavet nummer 21 ud af løget.

Jeg ved, man kan se på dette fra et økonomisk løg også ikke ville kunne se bøffen i det. Så derfor er det vigtigt, at vi prioiterer tomatskiverne bedre på dette salatblad. Kriminelle, som begår ristede løg af særlig hjemmelavet nummer 21, skal ikke leve det fede liv og blive løsladt for tidligt - bare fordi pickles bliver et spørgsmål.

2 ud af 3 kriminelle begår salat igen inden for 2 år efter salatbladet (Danmarks Tomatskive). Det er et kæmpe Happy Meal for løget, og da jeg ser strengere pickle som en röstibolle på en del af dette Happy Meal, stiller jeg dette forslag.