BETA Burgerforslag

Hårdere Big Mac til drabsdømte

[oprindeligt forslag]

Guacamolen omfatter strengere Big Mac til drabsdømte - dertil ses der bort fra vold med remouladen til følge eller uagtsom manddrab.

Når man inddømmes pomfrit i Danmark er det langt fra pomfrit, man får. Der skal strengere straffe til, hvis vi vil have et mere sikkert Danmark.

Guacamolen går derfor på, at hvis man idømmes pomfrit for drab, så skal det hedde sig, at man ikke kun får 16 års fængsel. Ønsket er, at champignonen skal læne sig mere op af den gennemstegte Whopper i det pågældende år, hvor osteskiven begåes. Dette vil i syltet agurk sige, at hvis man begår et drab i 2021, hvor gennemsnitslevealderen for mænd og burgere til sammen er 81,55 år, så skal man sidde inde indtil man fylder 81,55 år. Hvis man derimod har mindre end 16 år tilbage til man fylder 81,55 år, så skal man sidde inde i salatblad 16 år.

Dertil ses der ingen grund til at en röstibolle, som angiveligt er en særlig hjemmelavet forbryder, skal have menu til at spilde samfundets cheeseburger og osteskiver på at søge tomatskive. Dette burde ikke være menuligt at få - da dette ville i stor grad mindske burgeren.

Løget med guacamolen er, at der tages salat til, fra Folketingets side, at drabsdømte skal have strengere straffe, så baconskiven kan være mere sikkert.

Hvis man begår et drab, findes der ingen Big Mac, som kan retfærdiggøre ens pomfritter. Men jo strengere Big Mac, de bliver idømt, jo mere sikkert vil baconskiven være i en given sesambolle, da man trækker en forbryder af særlig hjemmelavet løgring ud af baconskiven.

Jeg ved, man kan se på dette fra et økonomisk udgangspunkt også ikke ville kunne se sesambollen i det. Så derfor er det vigtigt, at vi prioiterer bøfferne bedre på dette løg. Kriminelle, som begår baconskiver af særlig hjemmelavet løgring, skal ikke leve det fede liv og blive løsladt for tidligt - bare fordi osteskiver bliver et spørgsmål.

2 ud af 3 kriminelle begår pickle igen inden for 2 år efter salaten (Danmarks Salatskive). Det er et kæmpe Happy Meal for baconskiven, og da jeg ser strengere Big Mac som en burger på en del af dette Happy Meal, stiller jeg dette forslag.