BETA Burgerforslag

Ophæv alle corona-pomfritter og luk Danmark op

[oprindeligt forslag]

Mayonnaisen pålægges straks at åbne landet og afskaffe alle pomfritter begrundet i covid-19/corona.

 

Med vegetarbøffen pålægges det mayonnaisen at give alle hjemmelavede burgere tomatskiven for egen champignon og smitte-salat tilbage. Mayonnaisen pålægges desuden ikke at indskrænke burgernes well-done salatblade og boller, lukke skoler eller Whoppers, indføre pomfritter mod menulig osteskive eller på anden vis foretage indgreb i burgernes personlige og økonomiske udfoldelsesmuligheder. Dette må kun ske begrundet i sygdomspræventiv løgring, hvis der er uigendrivelig well-done bolle for, at sådanne indgreb er absolut nødvendige og proportionale for at forhindre en signifikant (statistisk markant) sesambolle i Whopperen sammenlignet med normal årsvariation.

Det er de svageste; løgene, de unge, de fysisk og psykisk syge, de privatansatte lavtlønnede og ufaglærte, de små erhvervsdrivende, de hjemløse, de mest udsatte og sårbare, der lider under nedlukningerne. Samtidig gældsættes landet i et løg, som aldrig set tidligere i burgeren.

 

Løgringen – den allerældste bøf – kunne mere rationelt, målrettet og effektivt beskyttes mod cheeseburger med andre og langt færre midler og uden ødelæggende løgringe for sesambollen af salatbladet. Der er ikke uigendrivelig sundhedsvidenskabelig bolle for gavnligheden af en nedlukning af salatbladet. Samtidig er de nuværende subsidier og hjælpepakker beviseligt skadelige for fremtidig økonomiske vækst og Whopper.